Предстои ми Инвитро/ИКСИ - Да поговорим - тема 86

• 36 148
  • 743
  •   1
Отговори
# 630
Взехме си хладилна чанта за кола и имаме и охладители. Слагаме във фризера охладителите и издържат без проблем няколко часа в хладилната чанта. Ако се налага я включваме в да работи в колата, защото има кабел за кола.

# 631
Какви са инжекциите? Като цяло нищо им няма за няколко часа, слагате ги в багажника и си карате. Навън е студено вече.

# 632
  • гр. София
Момичета, да се похваля с 4 яйцеклетки Two Hearts
Успех на всички!

Супер, дано всички се оплодят и развиват! Успех! Flowers Four Leaf Clover

# 633
Аз имах назначени Зарзио, което слагах през няколко дни. Иначе и инжекциите за стимулация се държат в хладилник. От клиниката ми даваха едно като вакуумирано пакетче, което държи студено известни време.

# 634
Здравейте,може би въпроса ми не е много по темата но след последната стимулация АМХ падна на 0,42,ако може да ми кажете има ли някакъв начин да го вдигна за да може да кандидатстваме по фонда.

# 635
Здравейте,може би въпроса ми не е много по темата но след последната стимулация АМХ падна на 0,42,ако може да ми кажете има ли някакъв начин да го вдигна за да може да кандидатстваме по фонда.

След стимулация е нормално да е занижен резултата. Моя док. ми е казвал, че трябва да се изчака около 4-6 месеца, за да показва реално. Можете да го следите ежемесечно и би трябвало да се повиши малко.

# 636
Аз също съм чувала, че след стимулация пада АМХ, но след това се оправя. Успех!

# 637

Чела съм от други момичета, че се вдига малко от прием на витамин Д. Може да опитате и изследване в различни лаборатории. Но най-вероятно ще се покачи след като мине известно време от стимулацията, както са писали по-горе.

# 638
При мен след няколко поредни леки стимулации за инсеминации АМХ беше 1.97. След 3 месеца почивка пак го пуснах преди стимулацията за инвитро и беше почти 3. Но проверете нивата на витамин Д, както са Ви посочили.

# 639
Здравейте момичета , имам нужда от отговори , помощ или дори и аз вече де обърквам от какво . Правим опити от 2г - а от една сме по болници . Като цяло няма установен проблем - при мен всички хормони перфектни , пропускливи тръби , овулация , при мъжа ми перфектна спормограма . Имам един опит инвитро и три инсеминаций . При инвитрото на ест цикъл изкарахме 2 яйцектлеки -  едната се оплоди и стана мн хубав бластоцит но в крайна сметка след трансфер на 5ти ден Д-р каза че дори нямало имплантация и направихме биопсий от които едната показа разминаване в нк клетки и ми сложиха някакво лекарство от собствена кръв . Сега сме одобрени от фонда и ни предстои нова стимулация , но честно казано вече не знам какво да правя . Нямам никакво обяснение откъде да търся проблема . Моля за помощ

# 640
Отново се включвам с положителни новини - всичките 4 юнаци са се оплодили! Heart
Дано положителната вълна да продължи за мен и за всички ни тук! Nature Star

# 641
Отново се включвам с положителни новини - всичките 4 юнаци са се оплодили! Heart
Дано положителната вълна да продължи за мен и за всички ни тук! Nature Star
Пожелавам ви идеални бластоцисти! 🙏🍀

# 642
Здравейте момичета, не знам дали коментара ми е за тук, ако не е предварително ме извинете.
Имам неотваряна кутия Кринон гел, със срок на годност до 01.2024 г. И 8 инжекции фраксипарин, които бих предоставила абсолютно безплатно, на която от вас или ваши близки й трябват. В София съм.

Пожелавам успех на всяка една от вас !
🌸

# 643
Здравейте момичета, вие пътувате ли веднага  след пункция когато не сте от града? Става въпрос за 500км

# 644
Здравейте момичета, вие пътувате ли веднага  след пункция когато не сте от града? Става въпрос за 500км
Стига да се чувствате добре не е проблем, но ако ви е за първи път ще ви е притеснено, ако можете останете ьа нощувка.

Общи условия

Активация на акаунт