Предстои ми Инвитро/ИКСИ - Да поговорим - тема 86

• 36 144
  • 743
  •   1
Отговори
# 645
Здравейте момичета, вие пътувате ли веднага  след пункция когато не сте от града? Става въпрос за 500км

Моята пункция беше вчера, аз също пътувам ,но нямах абсолютно никакви проблеми.
С каква упойка ще си и колко фоликула имаш, предполагам ,че това ще окаже влияне. Успех!

# 646
Аз винаги пътувам веднага след пункция, над 400км. Дори съм била с хиперстимулация и 32 яйцеклетки.

# 647
Здравейте, отидох на среща за инвитро лечение във Фуля, Истанбул. Ще продължим лечението в тяхната клиника в София.Карлъкая обясни, че ще присъства на всеки етап от лечението ми там, както беше тук. Това наистина ми даде надежда и увереност. Опитах преди, но не се образуваха ембриони. Има ли някоя като мен, която да е успяла да гушне детето си?

# 648
Симбо, страхотни новини!

Стискам палци и чакаме хубави новини Heart Eyes

# 649
Георгиева, за съжаление често се случва да не се получи от първия път. В някой случаи се налагат повече опити докато се постигне успех. Важното е да не се отказвате.
Пожелавам ти успех. Grinning

# 650
Много благодаря на всички за отговорите. Дано успея да го вдигна,че това ми е последно кандидатстване по фонда. Успех на всички

# 651
Здравейте, искам да попитам има ли възможност да се преместят  замразени ембриони от една в друга клиника?

# 652
Естествено. Плащате транспорт и съхранение в клиниката, която се избрали. Навсякъде се подписват декларации от двамата партньори. Преди транспортирането двете клиники се уговарят кога и после се обаждат да Ви информират.

# 653
Здравейте, отидох на среща за инвитро лечение във Фуля, Истанбул. Ще продължим лечението в тяхната клиника в София.Карлъкая обясни, че ще присъства на всеки етап от лечението ми там, както беше тук. Това наистина ми даде надежда и увереност. Опитах преди, но не се образуваха ембриони. Има ли някоя като мен, която да е успяла да гушне детето си?
Здравейте! Ние също сме при др. Кърлъкая !Имам два неуспешни инвитро опити в бг. и се насочихме в Турция при него! В България ембрионите ми не стигаха до 5 ден за съжаление😔 Сега силно се надявам да имаме успех в Турция!Чакам този месец цикъла и ако всичко е наред ще започнем стимулация!При вас какъв точно беше проблема , не се оплаждоха, или не се деляха правилно?

# 654
Здравейте борбени момичета! Отдавна не съм се включвала.
След 7 трансфера , само едно забременяване, което завърши с аборт в осма седмица...се наложи да сменим клиниката( по-точно да се обърнем към частна клиника, понеже предните опити- неуспешни бяха по касата , в чужбина).
В новата клиника ще започна стимулация с елонва, някоя от вас да има мнение за тези лекарства?
Късмет на всички ви🍀🍀🍀

# 655
Късмет, Mialma! Heart

# 656
Привет борбени момичета! В сряда ми предстои пункция. Това ми е трета стимулация, този път по-силна, понеже няма да правим свеж трансфер. Стимулацията ми е с Перговерис 300.
 Вчера естрадиола ми беше 11193pmol/L , което е около 3034pg/ml . Според вас как ви се струва, вашия естрадиол колко е бил преди пункция? Леко се притеснявам от хиперстимулация, защото като гледам ще има повече от 10-12 яйцеклетки, а до сега са ми вадили по 7-8 само.

Последна редакция: пн, 20 ное 2023, 17:44 от Didi Y

# 657
Привет, Didi.
Моят беше 1652pg/ml , но при 6 фоликула и 4 извадени яйцеклетки. На мен това ми е първи опит и не мога да ти помогна с мнение Confused
Успех!

# 658
  • гр. София
Моят беше 8438 pmol/l преди пункция. Извадиха ми 9 яйцеклетки. При теб може би ще са малко повече, което е добре. Успех! Flowers Four Leaf Clover

# 659
Привет борбени момичета! В сряда ми предстои пункция. Това ми е трета стимулация, този път по-силна, понеже няма да правим свеж трансфер. Стимулацията ми е с Перговерис 300.
 Вчера естрадиола ми беше 11193pmol/L , което е 3034pg/ml . Според вас как ви се струва, вашия естрадиол колко е бил преди пункция? Леко се притеснявам от хиперстимулация, защото като гледам ще има повече от 10-12 яйцеклетки, а до сега са ми вадили по 7-8 само.
[/quot

Около 15 яйцеклетки по мойте изчисления. Естрадиола ви е 3049 ng/ml.

Общи условия

Активация на акаунт