Предстои ми Инвитро/ИКСИ - Да поговорим - тема 86

• 36 138
  • 743
  •   1
Отговори
# 660
Привет борбени момичета! В сряда ми предстои пункция. Това ми е трета стимулация, този път по-силна, понеже няма да правим свеж трансфер. Стимулацията ми е с Перговерис 300.
 Вчера естрадиола ми беше 11193pmol/L , което е около 3034pg/ml . Според вас как ви се струва, вашия естрадиол колко е бил преди пункция? Леко се притеснявам от хиперстимулация, защото като гледам ще има повече от 10-12 яйцеклетки, а до сега са ми вадили по 7-8 само.

На мен ми предстои пункция утре сутрин … изследвания естрадиол вчера беше 3421.55pg/mL, докторът казва ,че са около 20 фоликула  ,утре ще разбера колко реално ще имам след пункцията 😊😊😊

# 661
Подарявам книгата “Всичко започва с яйцето” на Ребека Фет, молбата ми е, ако някоя от Вас има нужда от нея да ми пише, пращам с доза положителна енергия
Желая Ви успех!🍀

# 662
Подарявам книгата “Всичко започва с яйцето” на Ребека Фет, молбата ми е, ако някоя от Вас има нужда от нея да ми пише, пращам с доза положителна енергия
Желая Ви успех!🍀
❤️❤️❤️☺️ Писах ти на лично 🍋

# 663
По около 300 единици на фоликул се падат.При мен беше точно така.

# 664
Стискам палци да имаш хубави яйцеклетки! Ще чакам с нетърпение да кажеш как е минало и колко са извадили 🫶🏼

Привет борбени момичета! В сряда ми предстои пункция. Това ми е трета стимулация, този път по-силна, понеже няма да правим свеж трансфер. Стимулацията ми е с Перговерис 300.
 Вчера естрадиола ми беше 11193pmol/L , което е около 3034pg/ml . Според вас как ви се струва, вашия естрадиол колко е бил преди пункция? Леко се притеснявам от хиперстимулация, защото като гледам ще има повече от 10-12 яйцеклетки, а до сега са ми вадили по 7-8 само.

На мен ми предстои пункция утре сутрин … изследвания естрадиол вчера беше 3421.55pg/mL, докторът казва ,че са около 20 фоликула  ,утре ще разбера колко реално ще имам след пункцията 😊😊😊

# 665
Днес беше денят на моят трансфер, да споделя за всички ,които им предстои - процедурата изобщо не е болезнена.
Стискам палци на всички!

# 666
  • Пловдив
Момичета, един по-различен въпрос. Някоя от вас кандидатствала ли е за Финансовото подпомагане за двойки с репродуктивни проблеми на общината? Интересува ме след колко време получихте отговор дали сте одобрени. По-конкретно ме интересува за община Пловдив.
Кандидатствахме преди 2 години, но не помня как стояха нещата.

# 667
  • гр. София
Днес беше денят на моят трансфер, да споделя за всички ,които им предстои - процедурата изобщо не е болезнена.
Стискам палци на всички!

Колко ембриончета върнахте и колко дневни? Кога ти е датата за тест?

# 668
Върнахме 2, едното е спряло развитие след 3 ден, а другото според ембриолога не се развива много добре и няма смисъл от замразяването му.
Датата е 9 декември Blush
Как ще чакаме не знам … Close Grinning

# 669
9 декември ти е датата за кръвен тест?
Извинявай но това не е сериозно, направо около датата за първа фетална морфология да ти го бяха назначили.
10 дни след трансфер са напълно достатъчни дори за уринен тест.

# 670
  • гр. София
Оо уау, цели 18 дни? Струва ми се прекалено дълго това. При мен са 14 и то с 3-дневни ембриони, но явно различен протокол има всеки доктор. Аз даже и тези 14 не знам дали ще издържа, мисля 2-3 дни по-рано да направя.

# 671
Didi Y минах процедура изкараха 23 яйцеклетки,от тях 17 са качествени и ще оплодят ! Успех и на вас !

Стискам палци да имаш хубави яйцеклетки! Ще чакам с нетърпение да кажеш как е минало и колко са извадили 🫶🏼

# 672
Не мога да изкажа мнение за датата, каза 8-9 да го направим и след това при тях на преглед.
Не ми се струва толкова важно честно казано, стига да има положителен резултат Confused

# 673
  • гр. София
Обикновено кръвен тест пускат около 10 дни след трансфер (на 5-дневни ембриони имам предвид, ако са 3-дневни малко повече).
Още на 6-ти ден след трансфер ЧХГ започва да навлиза в кръвта и на 9-10-ти ден нивата му в кръвта са достатъчни да се потвърди бременност.

Единствената причина, за която се сещам, да те викат толкова късно на тест, е в случай на положителен тест, да могат направо и да те прегледат и да се види плоден сак. Дано именно това да бъде развоят при теб! Flowers Four Leaf Clover

ПП В България ли правиш инвитро?

Studiomm, страхотен резултат, поздравления! Да се оплодят и развиват успешно ако не всички, то поне повечето от тях! Flowers Four Leaf Clover

# 674
Да, в България. Имах късмета да попадна на много добри и човечни хора.
Вие къде сте и кога е твоят тест? Blush

Общи условия

Активация на акаунт