Предстои ми Инвитро/ИКСИ - Да поговорим - тема 86

• 36 989
  • 743
  •   1
Отговори
# 195
Няма общо с ЦАР. Док. каза да изследваме кариотип, а знам, че за някои изследвания има значение в коя лаборатория се правят, затова попитах (не се сетих да питам д-р )
Доста съм далечко от СБАЛАГ “Майчин дом”, явно ще заложа на Геника. Мерси!

# 196
NadezhdaML, аз не съм разбрала правилно въпроса Blush
KanelaKanela , извинявай , не исках да те подведа Hug

# 197
Привет! Имам въпрос - мислите ли, че е притеснително на пункция да извадят много повече яйцеклетки, отколкото налични фоликули? Това говори ли нещо за качеството им?
Много ми е притеснено, защото досега на прегледите брояхме 13 фоликула, а днес са извадили 20 яйцеклетки. От страна на лекарите засега всичко е наред и чакаме утре новини дали са се оплодили… но на мен все още ми се струва странно и се безпокоя, че яйцеклетките ми не са добри, щом са толкова много на брой Thinking

# 198
Не се тревожете за броя яйцеклетки. Важен е броят ембриони, които оцеляват до 5-ти ден.

# 199
Е нали точно за това се тревожа.

# 200
Е нали точно за това се тревожа.

Аз от 29 яйцеклетки през септември, имах много ембриони. От тях не всички им харесаха. 3 замразиха на 3-ти ден и 8 на 5-ти. Но този, който ми върнаха спря развитие и имаше само биохимична бременност. Уж беше много добър. Понякога не всичко зависи от нас и лекарите. Предният път ми върнаха 2 и само 2 замразихме. Останалите не им харесаха. А бяха пак около 20 яйцеклетките.
Но тези върнати 2 сега спят в другата стая.

Последна редакция: чт, 05 окт 2023, 08:27 от anichka.bs

# 201
Много е относително. Миналата година ми изкараха 35 яйцеклетки, като от тях 23 бяха годни и накрая 2 бластоциста, бяха замразили и 3 на 3ти ден, а от тях в последствие имаше 1 бавен бластоцист. Нямаше имплантация при нито един ЗЕТ. Имах сериозна хиперстимулация.

Последна редакция: чт, 05 окт 2023, 08:54 от Kactus

# 202
Знам, че ще ме разберете, след трансфер съм и ще откача просто докато чакам, кога според вас най-рано може да се направи кръвен тест?

# 203
Най-сигурно на 7ми ден за бластоцист и 9ти за тридневен.

# 204
Здравейте, мили момичета.
Преди два дни ми беше пукнцията, от която имаше 25 яйцеклетки. Днес е ден втори и все още имам болка в корема и сякаш се качва нагоре към пъпната област, вчера и предния ден болеше в областта на яйчниците. Нямам температура и повръщане, корема не е твърд, а малко надут, но в рамките на нормалното. Изписаха ми фраксипарин инжекция. Може ли да ми кажете какви болкоуспокояващи мога да приемам? Вие как бяхте след пункция?

# 205
  • София
Бейби, аз приемах протеин на прах

# 206
Момичета, въпрос имам - сутринта преди трансфера слагахте ли си Циклогест или друг препарат?

# 207
На мен ми казаха да не слагам, а да си взема една таблетка с мен, която да ми сложат след трансфера.

# 208
  • София
на мен също са ми казвали да си сложа сутрешната таблетка

# 209
Здравейте, мили момичета.
Преди два дни ми беше пукнцията, от която имаше 25 яйцеклетки. Днес е ден втори и все още имам болка в корема и сякаш се качва нагоре към пъпната област, вчера и предния ден болеше в областта на яйчниците. Нямам температура и повръщане, корема не е твърд, а малко надут, но в рамките на нормалното. Изписаха ми фраксипарин инжекция. Може ли да ми кажете какви болкоуспокояващи мога да приемам? Вие как бяхте след пункция?

Аз бях с хиперстимулация и болки. Място не можех да си намеря и вечер не се спеше. Помогнаха ми свещички профенид. От болницата ми казаха да си купя.

Трансфер имах по обед. Преди него ми правиха промиване. Сутринта не помня дали слагах таблетка.

Общи условия

Активация на акаунт