Предстои ми Инвитро/ИКСИ - Да поговорим - тема 86

• 36 910
  • 743
  •   1
Отговори
# 405
  • гр. София
И аз мислех, че зависи най-вече от АМХ, не толкова от възрастта, но може би има и други фактори.

Иначе аз съм на 34 например, но АМХ ми е около 1, което е ниско за моята възраст. Но пък имам по 8-10 антрални, което пък не е зле, средна хубост. Grinning

# 406
Аз съм на 33г и имам по 40 антрални, но съм с тежка поликистоза и се стараем да не узряват повече от 25-30. Важно е качеството, не бройката.

# 407
Здравейте и от мен! Аз съм на 34г. с нисък АМХ 0.80  с 8-9 антрални

# 408
Момичета, кой протокол се води по-добър- къс или дълъг? Ако изобщо има такова сравнение... при късия прогестерона ми беше висок и изпуснахме СЕТ, доколкото разбрах при дългия това се избягва. Чудя се, ако имам право на избор, то кой да бъде

# 409
Зависи от случая. За едни къс е по-добре, за други - дълъг. Аз бях по дълъг и пак с висок прогестерон преди пункцията така че не е фактор.

# 410
Днес ми пуснаха кръвни и хормони. Прави ми впечатление, че утайката е малко висока. Надявам се да не е проблем. 

Прогестерона не знам как е за този етап.

# 411
Днес ми пуснаха кръвни и хормони. Прави ми впечатление, че утайката е малко висока. Надявам се да не е проблем. 

Прогестерона не знам как е за този етап.

Прогестерона ми се струва висок. Доколкото знам трябва да е нисък преди трансфер, преди започване на терапията с прогестерон

# 412
Каква стойност на прогестерона се води висока преди пункция по дълъг протокол? Моят беше започнал също да се вдига, но лекарят нищо не изкоментира 🤔

Зависи от случая. За едни къс е по-добре, за други - дълъг. Аз бях по дълъг и пак с висок прогестерон преди пункцията така че не е фактор.

# 413
Чух се с лекарката, при мен и прогестерона и E2 са високи. Дори да има читави ембриони, то няма да да има свеж трансфер.  Sad Ще видим как стои въпроса какво точно покрива фонда и колко ще трябва да додадем. Поне се надявам да имаме късмет за хубави ембриони.

# 414
  • София
Пълнолуние, поема се замръзяването и съхранение за 1 месец доколкото знам. Естрадиола е добре, стискам палци за отлична реколта!

# 415
Благодаря, Шанталче. Според нея е леко висок и не иска да рискуваме. Явно лигавицата презрява или нещо подобно. Има и притеснения за хипер стимулация. За съжаление Е2 не показва качеството на Я. Ще видим тези дни. Надявам се поне  с това да имаме късмет. То и ако се потвърди микробиологията с Е.коли, така или иначе пак щяхме да чакаме за следващият месец.

# 416
Каква стойност на прогестерона се води висока преди пункция по дълъг протокол? Моят беше започнал също да се вдига, но лекарят нищо не изкоментира 🤔

Мисля, че 1.2 или 1.5 ng/ml (ако не се лъжа за мерната единица). Моят беше над 2, но все пак направихме трансфер и беше успешен. Изключително индивидуално е.

# 417
Аз съм на 44 г и тръгвам с около 25-29 антрални, като последния път броихме само по-големите и на стимулация извадиха 14 яйцеклетки, една от които спукана, т.е. 13 в крайна сметка. След тази стимулация, която беше в Турция бях ни жива, ни умряла. Такива болки жестоки имах не само долу ниско, но и в гръб, врат, рамене, не можех да спя, да кихам, да кашлям, да върша елементарни неща като да си вържа обувките. Мина след около 7-8 дни. Направили са ми пункция с кръвно 140/220 без дори да ми направят тест за упойки, като им казах, че съм алергична към много лекарства и препарати. Така че, ако искате да ви обезобразят Турция е вашето място.

# 418
Това в коя клиника се случва? Astonished

# 419
Момичета според вас Диагностичната хистероскопия и офис хистероспокията едно и също наименонвание ли е ? След като нямаше имплантация на ембриона след първият ми трансфер доктора ми препоръча да си направя диагностична хистероскопия и сега се чудя това една и съща процедура ли е ? Ако някой е минал от там ако може да сподели и колко пари ви излезна тази интервенция ?

Общи условия

Активация на акаунт