Предстои ми Инвитро/ИКСИ - Да поговорим - тема 86

• 36 871
  • 743
  •   1
Отговори
# 480
Браво, Джелато! Много добът резултат! Може ли да споделиш при кой Лекар си?

# 481
Браво, Джелато! Много добът резултат! Може ли да споделиш при кой Лекар си?
Мерси, Вели! При доц. Юнакова съм, по препоръка на приятелка. Втората ми стимулация при нея беше доста по-успешна.

# 482
Днес от Щерев ми звъннаха за развитието на реколтата след пункция миналата неделя. От 8 оплодени яйцеклетки 6 са се развили до ниво бластоцист. Вчера бяха 4, но днес ме зарадваха с още 2 🤗
Ще направят ПИД на общо 8 със замразените ни от преди. Сега ще се образовам повече за здравословни начини за подобряване на лигавицата и стискам палци всичко да е наред с изследването.
Браво! Успех!

# 483
  • гр. София
Джелото, извини ме, но как така ще правят ПИД на вече замразени ембриони?! Възможно ли е, че аз двама репро доктори знам, че не може?

# 484
Здравейте,момичета ♥ Колко време отне да ви спаднат коремчетата след пункция? Аз вече нямам болки,но понякога като се движа леко се замайвам. Корема ми е също доста подут. Знам,че е нормално,но кога започна да се прибира при вас?

# 485
petufin, предполагам че са дали такова категорично мнение на база риск заради многократното замразяване и размразяване на бластоцистите. Нашите са замразени малко преди да достигнат пълното развитие за 5ти ден, за да може да ги тестват и замразят отново без да пресрочваме. Има и тук във форума тема за ПИД с доста интересни казуси. Мога само да се надявам всичко да мине наред Simple Smile

Sunshine на мен ми отне около седмица болката да отшуми. Корема все още ми се струва леко подут.

# 486
Джелато Много хубав брой. Дано всичко е наред и са имате успех Flowers Four Leaf Clover

При мен замразиха 5 броя, които са 5 дневни. 2 от тях са с най-високо качество и 3 са с 1 ниво на долу, но пак са били много добри. Има и един останал в инкубатора и утре ще го видят, но нямаме надежди за номер 6. За мен това в огромен успех, защото след 5 години опити без никаква бременност си мислех, че яйцеклетките ми са толкова зле, че и един няма да имаме. Дано имаме успех при трансфер, защото следващото което може да е причината е именно в това.

Аз съм продължавам са имам болки, боли ме и като ходя. По корем конкурирам бременните. От вчера имам и гадене. Ако продължавам така, ще звъня в клиниката.

# 487
  • София
Пълнолуние, чудесна бройка! Много се радвам за теб!
Мен ми идва, още е едно розовичкаво и не съм звъннала за час.
Всеки път се чудя за кой ден да си записвам час....

# 488
Шанталче, аз звъня на 1ви ден от идване на МЦ и им казвам каква е ситуацията. Ние на 2ри ден започнахме стимулацията за инвитро. За инсетата различно почвахме. За ЕЦ нямам идея обаче как е.  Звънкай и обяснявай каква е ситуацията. И дано имате успех.

# 489
  • София
да де, ама като не знам дали днес да го броя за 1ви ден или утре Grinning
Иначе пак 2-4 ден предполагам се започва както при стимулираните инвитро процедури.
Като знам, че този път ще е последен и ми е едно много притеснено...Все се притеснявам от задържан фоликул или нещо друго

# 490
Доколкото аз знам първи ден е първият ден на ясно изразено кървене. Също така ако ти дойде следобед  или вечер (след 2-3ч) , следващият ден се брои за първи.

# 491
Здравейте, момичета!

Започваме процедура по кандидатстване за  за финансиране на инвитро от ЦАР по мъжки фактор като един от документите, който ни трябва е заключение от андролог-уролог с препоръка за инвитро. Имаме две спермограми, отговарящи на изискванията, но имате ли препоръка за специалист, който може да издаде това становище, тъй като в репродуктивната клиника, където сме се насочили няма такъв?

Много благодаря!

# 492
  • София
Доколкото аз знам първи ден е първият ден на ясно изразено кървене. Също така ако ти дойде следобед  или вечер (след 2-3ч) , следващият ден се брои за първи.

И аз така знам, ама при мен винаги идва с ясна кръв Grinning

# 493
Шанталче, при мен е като на рулетка. Един път си тръгва от раз, друг път само зацапване и то един ден. Но аз съм с цикъл от два дни и половина, три. Само след офис хистероскопията ми беше 5 дни и малко по/обилен.

Иначе чакам да тръгне и се обаждам и обяснявам, пък както искат да си го смятат. Всеки лекар имам чувството, че си има свои правила за смятане на 1ви ден.

# 494
  • София
Шанталче, при мен е като на рулетка. Един път си тръгва от раз, друг път само зацапване и то един ден. Но аз съм с цикъл от два дни и половина, три. Само след офис хистероскопията ми беше 5 дни и малко по/обилен.

Иначе чакам да тръгне и се обаждам и обяснявам, пък както искат да си го смятат. Всеки лекар имам чувството, че си има свои правила за смятане на 1ви ден.

е и аз така направих този път Grinning колкото и да ми е гадно да се обяснявам на тази тема Grinning

Общи условия

Активация на акаунт