💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 "Друг човек" и "Ако обичаш силно" /Тема 23/

• 42 312
  • 736
  •   1
Отговори
# 105
Здравейте! Flowers Hibiscus

Нося още два кадъра.

# 106
Ако пуснат и постера ще е добре 😉

# 107
Разкошна двойка са ми Ханде и Бурак, дано и сценарият да е читав. Сериозна заявка дават, с огромна кошница тръгвам аз! Grinning

Синята луна ми разказва играта на мен, нея съм решила да обвинявам днес. Така съм днес, дано не направя някоя беля, че напоследък пак съм в серия. Не съм ходила скоро в темата за муните, та да се изтипосам.

Да ме извиняват и Керем, и Хафса, и всички, които се снимат с изплезени езици, но са ми супер неприятни за гледане.

Миси, виждам някоя снимка, ама току що я публикуват, даже не се напъвам вече да я свалям. Докато напиша 2-3 думи и ти вече си я качила. Да знаеш, че на теб разчитам, че винаги ще съм в час с новата информация.
Слънчева, Тина, благодаря за снимките. И 100 пъти да ги видя, все ми е кеф.

Мики, много си права с това за снимката. Обаче наистина Дилан не прилича на себе си.

# 108
Благи, на твоето мнение съм с тези снимки с изплезени езици. Тъкмо си мислех да пиша, че изглеждат като олигофрени, но се отказах,  за да не се обиди някой. Обаче е много дразнещо и дсже отблъскващо 😎

# 109
Тина, тихо, тихо, че да не стане някоя драма на тази тема и Благи пак да се почувства виновна и да изчезне. Grinning
Нямам против никакви снимки и пози, но когато се качват еднотипни снимки омръзва...Ханде с нейните пози, Керем с неговите физиономии...

Благи, нормално е след пълнолуние да си недоспала и в кофти настроение, дано утре да е по-добре. Sunglasses При мен облаците скриха луната и спах безпроблемно. Joy

Още една нова снимка

# 110
Доста добре изглеждат  Wink

Stuck Out Tongue Winking Eye

# 111
# 112
  • София
Както виждам и на Ханде и харесва да се плези. Този Керем успява да ги пристрасти всички.

Ето моите снимки направени снощи на "синята" луна.

# 113
Нямам търпение да започне проекта на Ханде с Бурак

# 114
Линде, то и за Ханде се отнася 😉😀

🦋🦁

# 115
И за Ханде, и за Демет, и за Дилан, и не помня, кой още скоро ми попадна на снимка. Всички, които се плезят, да спират веднагически, щото ме дразнят! Joy

Мики, смей се ти! Аз направо се гипсирах, не очаквах такава реакция от съвсем безобиден коментар с опит за шега. Надявам се Диди да не се е засегнала много.
Нямам много опит аз с форумното общуване. От миналата година за сефте гледах сериал турски и то точно Почукай на вратата ми, а от скоро пиша и в темите за сериалите. Ама се уча, де, къде ще ходя. Я какви сте готини.
В темата на Рибарчето, където прописах, хич не се засягат. Хвърчат обиди по героите, но никой не съм забелязала да си го слага на сърце. Лошо, че и там ГГ станаха двойка, ако се разделят сигурно ще стане драматично. Представям си тук, какво е било, когато сте разбрали. Хич не питам, само си мисля на глас Joy
А на Мики и Слънчевото момиче ще съм много благодарна винаги Hug

Последно на 11ти ли е обявно, че ще е първи епизод на ДЧ?

Сега видях, да, на 11ти от 20ч.

Последна редакция: чт, 31 авг 2023, 15:25 от Бл@гуна

# 116
Пуснаха още една нова снимка Wink

Излезе и седмичната класация на DiziWorld за "Най-популярната дизи актриса в света през предходната седмица, 21-27 август 2023 г."

Simple Smile

# 117
Благи за добро настроение и за наместване на чакрите, трябва да минаваш с коментар в темата 10 дни (считано от днес) по 5 пъти минимум. Тогава Меркурий ще ти стане ретрограден и Луната ти ще влезе в Дева.

Нося още снимки

Повтарям я, хубавица ни е.

# 118
Днес дали ще ни пуснат фраг, след като няма да има епизод?

# 119
  • София
Здравейте! Flowers Hibiscus
Сега ми се изясни Mask Чудех се, защо ми е сънено и наобратно цял ден, но забравих за Суперлуната. Rolling Eyes Присъединявам се към обобщението на Мики,/продължавам с този ник/ Relaxed  че честото качване на еднотипни снимки омръзва и даже става досадно. А изплезени и наплезени ми харесват само дечковците като Аврен и качвам леко до възрастта на Лара/Илгаз. Жестове - символи приемам, за тях не налагам възрастово ограничение! Satisfied

Благодаря за снимките от ДЧ. Flowers Hibiscus

PS:
https://twitter.com/FrizbiTv/status/1697214992439816518
#HafsanurSancaktutan беше гост на новия брой на списание ELLE.

Последна редакция: чт, 31 авг 2023, 15:57 от Dilemi

Общи условия

Активация на акаунт