💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 "Друг човек" и "Ако обичаш силно" /Тема 23/

• 43 080
  • 736
  •   1
Отговори
# 285
Това с кутията аз съм го изпуснала.
Берит: Уф, мъже! Joy

Слънчева, в какво плаща шефката? Grinning

# 286
Нали ги знеш какви са шефовете. От една година чакам. Още малко и се местя при Рибарчето. Ще ме вземат ли там ? Satisfied

# 287
  • Dupnica
Атеш, явно играе свой замисъл и все повече се убеждавам, че знае за всички измами! Imp

# 288
Нали ги знеш какви са шефовете. От една година чакам. Още малко и се местя при Рибарчето. Ще ме вземат ли там ? Satisfied

Там е разграден двор, днес една шефка, утре друга и пара йок. Та седи мирна, може да я уговорим да плати нещичко.

Биге се вбеси. 100 пъти Атеш й каза, че ашк йок, не! Пак го тормози.

Лейла изби рибата с тази рокля. Идеална е за през деня Grinning

На АвеТюрк преводът е много по-добър от на Фери-Пери.

Последна редакция: сб, 02 сеп 2023, 23:01 от Бл@гуна

# 289
Не знам как ще реабилитират майката на Лейля и какво ще измислят сценаристите. Animal Monkey Face
Ето откъде е наследила Лейля таланта за лъжите.

Още от сета

Едит: За мен това беше най-силният епизод досега.
Само това сменяне на кадрите и показване на лицата на всички ми напомни малко на индийските сериали. Satisfied

Лека нощ! Nature Sparkler

Последна редакция: нд, 03 сеп 2023, 21:49 от midnight__sun

# 290
  • София
стана тя каквато стана...

# 291
Срадурчета....
Явно зад кадър е забавно и весело.

# 292
  • София
До последно се надявах, Атеш да не  изложи Лейля така пред всички и да не я изостави сама на сцената. Поне се разплати с измамените младоженци, дано  да не я преследват и да не я предадат на полицията. Все още не мога да измисля причина и мотив за тази женитба Thinking Защо той толкова настояваше да се оженят. И защо нищо не подсказаха за тази тайнствена жена, освен, че е казала на човека от болницата, да не казва нищо на Лейля.Smirk  И като каква беше на сватбата?

# 293
Flowers Herb Керем, безупречен Heart Exl..., като има каво да играе, заплетенко стана Anguished
Силни Биге, Ългаз, Фюсън, шофьорчето и иконома, средна ръка братът, а шайката удоволетворителни, със множество сривове идват ми в повече ... Weary
Хавса няма да я коментирам ...Anguished

Върховни деца, малката им направи 1/3 от серията.
Да това е най-интригуващата серия!
Лека нощ!

Последна редакция: нд, 03 сеп 2023, 20:12 от Yassy_N

# 294
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един страхотен неделен ден, изпълнен с много настроение и положителни емоции Wink

Sparkling Heart

Gift Heart

# 295
Добро утро момичета!
Хевав и слънчев ден ви пожелавам.
Късметлийка е тази фенка.

Мая

С нова визия  , красива е.

Мелиса

Последна редакция: нд, 03 сеп 2023, 08:16 от azisiq

# 296
  • София
Здравейте! Flowers Hibiscus

Чакам епизодът с буквички Anguished

Асия, благодаря за снимките. Башак с нова прическа Persevere Мелиса изглежда добре, Мая много пораснала Smiley

Лек ден ви желая! Simple Smile

# 297
Не можах да хвана началото, проупуснах края. Голямо гледане му направих. Днес се надявам да успея да наваксам.
Като ви чета обаче явно все пак Атеш я изостави и майката не е ясно, какво прави на сватбата.
Да казвам ли, че вече нямам търпение за фраг? Grinning

Лек ден!

# 298
Рейтингът

Инфо:
Според данните на  DiziWorld #YaÇokSeversen беше коментиран с 592K публикации по целия свят.

Yellow Heart

# 299
Здравейте, 🌞
Очаквах рейтинг над 2,5 ( най- малко), след като няма конкуренция.., а ние пак не може да качим до 2.. 🙄

Някой може  ли да каже накратко какво стана в епизода, защото нищо не разбрах. Сега женени ли са или не, майката кой я покани ?

Общи условия

Активация на акаунт