Браво!
уловила си парфюма, аромата на всяка от нас!

, ще ме разплачеш. Сега как да ти се сърдя, че ходиш да се "разпиляваш" по други теми. 
вече шефка ще и казвам,
- торпедото не мога да се вредя
новото, дори не мога да донеса.
, на мен много си ми мила
, най-големите красоти са твои,
, от вас пример мога да си взема,
, как ще се радвам, ако "Бамбашка" загледаш
, винаги директна, дори и с риск, написаното да не се хареса.
знам, че отново ще го сложи.
, знам че Керем си вече най-харесваш.
, недейте така пасивно,
, чудя се как да те провокирам,
,

/ ведро и доброжелателно отношение към пишещите и четящите, уважение и благодарност към работата на Керем, Ханде и партньорите им в различните проекти, без да си спестяваме и критики, когато и за каквото преценим че го заслужават. 

Сигурно мина една година от последното ти включване. Редовно проверявах профила ти, но ти изобщо не беше влизала в него, иначе бих те тормозила на лични съобщения.
Много съм щастлива , че се разписа. Дано не е инцидентно и утре наистина пак да минеш. 

Частта за актуалните проекти много ми хареса, гифчетата се обзалагам, че специално си ги подбрала да са "еднакви", в смисъл от сцени с танци.
Напоследък се чудя какво да напиша, не нося друго освен себе си, а вие пак ме споменавате 🤣
също съм си го набелязала! Партньорка ще му е Хазал Субашъ. И тя ми харесва. Времето, в което ще ни пренесат е точно от времето на песента, която публикувах - 80-те години на миналия век.
страшно много се радвам, че най-сетне се включвам отново активно! Пишете прекрасно и е истинско удоволствие да приключи деня човек в приятна и приятелска компания с общи интереси. Общуването е дар за всички тогава! Обещавам да намирам време всеки ден! Препоръчани теми