💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 "Друг човек" и "Ако обичаш силно" /Тема 23/

• 42 293
  • 736
  •   1
Отговори
# 60
  • София
малко инфо:Sunglasses
https://twitter.com/bursinbestie/status/1696640472645500992   
Тони Гарсия, интервюираща Керем в септемврийския брой на VF, е работила за повече от сто медии в над 6 държави. От друга страна Лупе, фотографът е на свободна практика, който е снимал много известни и испански артисти и политици #TheBursinxVanityFair

Самоироничен, все още опознаващ и преоткриващ корените си, земен, не забравил началото, работил за постигане на целите си, малко изненадан от известността, но не и заслепен и главозамаян, космополит, със широко отворени очи и сърце за света, в който живее с всчките му проблеми, нужди, странности и красоти, с планове и мечти за кариерата си, турски актьор, станал известен извън страната си с проектите си, гордеещ се с историята, културата на страната си и правещ необходимото и други да видят и разберат това, обичащ родният си град и родината си.
Това е Керем Бюрсин според мен, след всичко, което съм видяла и прочела за него, вкл. последното му интервю от VanityFair .

и от сета на YCS: Smiley

Последна редакция: ср, 30 авг 2023, 12:04 от Dilemi

# 61
Здравейте Animal Bee

nrgmama, не мога да повярвам, че "nrg" наистина е от "energy" Scream Значи спокойно може да те наричаме вече "енерджи мама" Grinning Честно казано дори да знам името ти , пак ще се обръщам към теб с твоя ник. Някак по-уважително ми се струва, както ти винаги пишеш имената и фамилиите на актьорите, така и аз ти изписвам целия ник и не съм ти измислила прякор/съкратена форма. Някаква си моя логика. Grinning Но мисля, че можем да минем на "енерджи". Hug Може би следващият път, не съм готова за промяната. Joy

Миси, стреличке наша, този път успя да изпревариш и мен! Joy Интервюто на Керем е страхотно! По думите обаче си личи, че е било взето доста отдавна, преди началото на снимките на "Ако обичаш силно". Ако може да се вярва на написаното, рекламата за Тюркиш Еърлайнс ще излезе този месец т.е. септември, тъй като това е септемврийският брой. Предполагам, че умишлено го пускат и сега, за да съвпаднат нещата. Интервюто е хем искрено и истинско , в същото време е и вид реклама на страната. Каква по-голяма реклама от житейския път на Керем, гражданин на света, както го наричаме често. Можел е да живее навсякъде, но вече 11 години е в Турция. Да, заради работата е, но цели 11 години, когато си свикнал да се местиш толкова често и промяната е част от животата ти. Ако не го привличаше тази държава/град/култура, ако не ги усещаше като свои, надали щеше да стои...
Интервю на Керем Бурсин за Vanity Fair Spain
Превод от @nikabursin с Гугъл
Ако има разминаване, Мики ще каже Blush

Керем Бурсин е новият посланик на Turkish Airlines, за която участва в реклама, чиято премиера ще бъде този месец.

„Винаги съм искал да бъда актьор от дете и никога не съм имал план Б. План Б дойде, когато не бях сигурен, че ще проработи.“
Скрит текст:
Несъмнено разходката с Керем Бурсин (Истанбул, 1987) в родния му град е най-близкото нещо до това да си в кожата на божество, слязло за няколко минути от планината Олимп: селфита, автографи, смутени лица, тихи гласове и увереността, че този 36 Годишният актьор вече е неоспорим феномен в страната си. Демонстрацията, че "няма пророк в родината си" не важи за всички. И със сигурност не се отнася за Керем Бурсин. Продуцент, сценарист и модел, и, разбира се, актьор.

Бурсин е домакин на екипа на Vanity Fair на яхта в Босфора и напълно оправдава очакванията ни: той е усмихнат, загорял и много разговорлив.
Керем наскоро участва в първата си реклама като посланик на Turkish Airlines и е една от най-ярките фигури в турската телевизионна индустрия в разцвета й: „Винаги съм искал да бъда актьор от дете и никога не съм имал план Б.. .План Б дойде по-късно, когато не бях сигурен, че ще проработи“, признава той с широка усмивка. Бурсин идва от семейство, което е пропътувало повече мили от Филиас Фог, митичния герой от „Около света за 80 дни“. Бащата на Керем работел в голяма петролна компания, а семейство Бурсин не оставало никъде повече от три години.

Когато настъпи моментът на истината, младият Керем даде да се разбере много ясно какво иска: "Спомням си много добре, че казах на родителите си, че искам да отида в университета, за да направя нещо, свързано с актьорството. Те не го приеха много добре. Мама продължи мълчаливо ме подкрепи и баща ми ми каза дори да не мечтая за това, така че реших да отида при Емерсън в Бостън и им казах, че ще се занимавам с маркетинг, защото имаше страхотна маркетингова програма и план Б действаше. Но всъщност беше обратното (смее се)", казва той. "Родителите ми живееха в Малайзия по това време и реших да се преместя в Лос Анджелис за последната си година в колежа. Майка ми реши да ме посети, карахме и аз й признах, че актьорството ми е приоритет. Тя каза, че мога да опитам, ако почувствам желание, но трябваше да й обещая, че няма да попадна в някой от онези ужасни нискобюджетни филми. Ако искаш да станеш актьор в такива филми, тогава напусни и се занимавай с нещо друго", каза ми тя. След това отидох в Мексико, за да снимам с Роджър Корман (смее се)."
Филмът се казва "Акулосминог", Бурсин играе главната роля, а този филм е заснет от Роджър Корман - кралят на филмите от категория "Б". Въпреки предупрежденията на майка си, Керем не можа да не попадне в мрежата им. „Ако обичате филми, обичате Роджър Корман: Джак Никълсън започна с неговите филми, Рон Хауърд започна с него, Джеймс Камерън започна с него. Всички започнаха с филмите на Роджър Корман“, казва той. След този дебют с един от най-известните продуценти и режисьори в света на киното той решава, че се прибира у дома: Керем Бурсин се завръща в Истанбул.
В Турция и на връщане все още амбициозният галантен актьор намери вече щастливо решен проблем. „Да. Когато започнах да работя в моята страна, имах американски акцент и постоянно ми се говори за това (усмихва се). Но сега съм тук от 11 години и вече мисля на турски. мислиш на английски, забравяш дума и си мислиш: По дяволите. Каква е турската дума за това?" Случи се така, че моят език е много богат и мисля, че трябва да четете много, да го откриете сами, да научите нови думи. Работя върху това от няколко години и ми помага."

Бурсин носи синьо яке от Beymenclub, много модерна марка в Турция. Въпреки че, когато ласкаем вкуса му, той отказва да си припише заслугите за това: „Бих искал да кажа, че това е моят стил, но това не е моя заслуга. Дават ми [стилистите избират] много красиви неща и аз ги слагам На!" той казва.

Главният герой на сериали като "This City Will Follow You" (2017), "The Fab Two" (2018-2019), "Lifeless" (2018) или много известния "Knock on My Door" (2020-2021), е един от крайъгълните камъни на огромния успех на турските сериали по целия свят и има огромен легион от фенове, включително и в нашата страна [Испания], където Бурсин има свой фен клуб.
„Мисля, че първият път, когато осъзнах, че нещо се случва с мен, беше в деня, когато братовчед ми, който живее в Испания, купуваше домакински уреди в магазин и ми каза, че сериалът ми е на много екрани в магазина, на всички Телевизори: „Пич, тук дават твоето шоу“, ми каза той.
Но наистина забелязах, че имам известно влияние върху испаноговорящата публика, когато дойдох на прослушването в Universal в Лос Анджелис. Човекът от охраната на вратата ме погледна и каза: „О, Боже, това си ти“. Той ме видя в едно шоу, където играех боксьор и ме позна (смее се). Казах му: „Ще мина. Току-що дойдох на теста“, а той: „Не, не. Трябва да направим снимка. „Имаше огромна опашка от коли и сигурно са ме помислили за Ал Пачино или нещо подобно (смее се).“

Въпреки това, както и неспирната си слава в Турция, Керем Бурсин изглежда като човек, стъпил на земята, далеч от арогантността, която може да излъчва човек с над 11 милиона последователи в Instagram и който е признат навсякъде.
„Ако искаш, ще ти кажа истината, не мисля много за това. В крайна сметка мисля, че всичко зависи от средата, в която живееш. Семейството ми не се интересува дали съм известен или не, защото за тях аз все още съм момчето, което е живяло в къщата им и което те водят навсякъде със себе си. Казвам: „Да, аз съм на 36 години“ (смее се). Но отношението ми винаги е било същото. Освен това успехът е много неуловимо [илюзорно] нещо, дори успехът да е голям. Винаги идва период, в който не знаеш дали този успех е истински и колко дълго ще продължи. Ако наистина се смятате за крал, тогава много грешите, защото утре можете да си тръгнете, да изчезнете. Затова трябва да се опитваш да поддържаш форма, да бъдеш различен, защото това не е същото като да си президент на голяма компания, обяснява Бурсин. „Успях ли? Мисля, че съм късметлия, но не и че съм успял човек. Доволен съм от това къде се намирам и как стигнах до тук, но никога не се знае дали ще вали дъжд или земетресение. Всъщност ние не знаем нищо. Ако продължа да правя това [да играя], когато съм на 80 години и това е, защото съм избрал да живея живота си по този начин, тогава можете да кажете, че съм успял човек."

За актьор, който работи в собствената си страна, това е почти декларация
намерения, това не е просто удобство или следствие от нещо подобно на мързел.

Вече имах възможност да работя в Америка, но избрах да остана в Турция, за да участвам в сериала Knock on My Door, който мисля, че е популярен в Испания. Избрах да остана тук, защото смятах, че ще бъде важно и ще достигне до много повече хора, ако се направи в моята страна."
Бурсин не забравя какво трябваше да изтърпи в Меката на киното, опитвайки се да изгради кариера зад океана: „Когато живеех в САЩ, непрекъснато ми казваха да си сменя името: „Пич, ти си американец“, настояха те.А аз отговорих: “Аз съм турчин.” Те ме погледнаха и попитаха: “Добре. И какво правихте в Турция?" (Смее се). Беше като риба, която си захапа опашката: не принадлежах никъде."

Истанбул има много ясна представа какво трябва да произведе турската „аудиовизуална вселена“: „Ако говорим за Испания, за броя на актьорите, актрисите, режисьорите или сценаристите, които идват от тази страна… Има повече от 80 милиона души в Турция и не казвам, че тук няма звезди, защото има. Но мисля, че трябва да работим, за да отидем по-далеч. От малък исках да бъда онзи турски актьор, който преодолява границите на страната си. Аз съм Турски и мога да играя, когото си поискам. Не искам да ограничавам кариерата си до определени роли, защото някои хора смятат, че мога да играя само определени роли, така че е страхотно, че турската телевизия се променя: това, което би било невъзможно преди 30 години се случва сега; имаше възможност да се показват турски телевизионни проекти по целия свят, а това означава възможност да работят и да се развиват извън своята страна“, разсъждава той.
Бюрсин е зает със снимките на реклама за Turkish Airlines от няколко седмици. Може да изглежда банално, но според него е било фантастично изживяване: „На първо място, защото компанията е марка, която ни представя много добре и е гордостта на турците от много години.

Разбира се, някои ще си помислят, че това са само думи, но аз мечтаех да направя нещо с Turkish Airlines, с тази световна марка, която винаги е носила престиж и с която можеш да отидеш навсякъде по света.
Второ, снимките отнеха над 40 дни, което е лудост за реклама. Отне повече от месец и половина за две минути и половина, но тези две минути ми позволиха да отида навсякъде, да обясня, че в тази страна има всичко, което сърцето ти желае, че тук можеш да изпиташ всичко. Това е един от най-хубавите моменти в моята кариера и един от проектите, които ми носят най-голяма радост, защото успях да съчетая работата със закъснялото откриване на моята страна. Имаше толкова много места, за които не знаех, така че се забавлявах двойно."
На въпрос защо смята, че е избран да участва в кампания от такъв мащаб (премиерата на рекламата на Turkish Airlines ще бъде този месец), Бюрсин се смее. „Искам да ви кажа, „Защото мина много време. По дяволите“, много важен аспект, защото можете да общувате и да достигнете до много хора. И лицето ми е познато на публиката, както тук, така и в други части на планетата. .В моята глава има смисъл (усмихва се)".

Като истанбулец, за когото пътуването се е превърнало в начин на живот, оформил личността му, Керем казва: „Живял съм в Норвегия, Шотландия, Индонезия, Малайзия, САЩ или Абу Даби и всички тези преживявания са имали много силно влияние върху кой съм. Аз съм сега. Пътуването ме кара да живея заедно в общество с напълно различни хора, да слушам, да разбирам култури, различни от вашите: както в богатите страни, така и в бедните страни. Бил съм на места, които никога не бих познал, ако не за тези постоянни премествания. Баща ми работеше, така че майка ми се опитваше да помага на другите. Тя си сътрудничи с различни доброволчески организации, участваше в техните акции. И тази идея също стана част от моя начин на живот: опитвам се да помагам, защото без значение откъде идваш , какво носиш как се обличаш: все пак ти си човек. Знаеш ли какво е любопитно? Имаше момент, в който мразех да пътувам, но в същото време, движейки се много често, включих бутона за нулиране и имаше нещо много полезно: всеки път, когато си тръгвах, цялото минало се изтриваше и започваше наново. Каквото и да направиш грешно, не го повтаряй (усмихва се).“

Изглежда обаче актьорът се чувства доста добре в Истанбул. "Това е мястото, където съм живял най-дълго и не знам дали ще остана тук завинаги, но знам, че винаги ще бъда тук с единия крак. Вярвам в съдбата, но не и че има само една причина за всичко това, което ни се случва е комбинация от много фактори, които ме доведоха тук.
Защо Истанбул? Защото Истанбул има всичко и сега, когато турците се показват в много страни по света и може би вече сте били тук [буквално и преносно], както е в случая с Ню Йорк. Като говорим за Истанбул, спомняте си Византийската империя, Римската империя... Вижте. Леля ми е много известен екскурзовод в Турция; когато посещават знаменитости като Опра Уинфри или Майкъл Дъглас, тя ги развежда из града. Един ден леля ми каза на една от звездите, че имаме джамия, наречена Новата джамия. Тя е на 600 години“, добави тя. И той отговори: „По дяволите, да, той е много по-стар от Америка (смее се). Истанбул е многопластов град и трябва да го отворите по този начин, слой по слой, слой по слой. Нашата култура е била тук в продължение на много векове, точно на това място."

Време е Бурсин да си тръгва, но първо той иска да говори за красотата на родния си град: „За всеки, който чете това, това е единственото място, където можете да се преместите от Европа в Азия за минути, където можете да се разходите около района на Галата в четири сутринта (както правех, сега ми струва малко повече, защото трябва да спирам да поздравявам много хора), можете да пиете кафе в Пиер Лоти, можете да вечеряте в Пандели, можеш да посетиш Египетския базар, където дядо ми е ходил, чиито стени съдържат много спомени и това място все още е тайна. Истанбул е невъзможно да се открие докрай, дори да идваш там хиляди пъти: винаги има какво да ви предложи“, казва той, почти като на астрално пътешествие из перлите на родината си.
Преди да приключим нашия разговор, един последен въпрос: ако можехте да работите с някого по който и да е проект, кой би бил той?
"Нека да видя. Да видим, харесвам режисурата на Андрю Доминик, филмите му са сложни и прекрасни и винаги са ме очаровали. Това е режисьор, на когото се възхищавам. Но мога ли да избера нещо? Ако мислите мащабно, тогава, по дяволите, бих искал да работя с Мартин Скорсезе! Така: със Скорсезе във всеки проект съм съгласен! (Смее се)."

П.С.
Дилеми, и при мен има проблем. Скоро предполагам ще го оправят Wink

Миси, преводът е страхотен! Забелязах някои съвсем леки неточности, сега ще напиша точните изрази:

От малък исках да бъда този турски актьор, който надхвърля границите на своята страна: аз съм турчин , но мога да играя когото си искам. Не свеждам кариерата си до определени роли, защото някой си мисли, че мога само това.

На въпроса защо смята, че е избран да участва в кампания с такива измерения (премиерата на рекламата е този месец), Бюрсин се хваща за шегата: „Кара ме да искам да ти отговоря: „Защото беше крайно време, по дяволите“ (смее се ) Не, сериозно, не искам да звуча арогантно, но мисля, че има смисъл: говоря английски, което според мен е много важен аспект, защото можете да общувате и да достигате до много хора, а аз съм разпознаваемо лице, тук и в други части на планетата. В моята глава има смисъл (усмихва се).“

Защо Истанбул? Защото Истанбул има всичко и сега, когато сме на много екрани по целия свят, може да сте били тук преди да сте всъщност тук, както се случва със самия Ню Йорк. (т.е. опознаваме града чрез филмите, били сме там, преди да бъдем там)

Но ако мога да избера какво и да е и ако мисля мащабно, какво по дяволите , бих се радвал да работя с Мартин Скорсезе. Това е: със Скорсезе, в каквото той иска. Приемам! Grinning

Хареса ми финалът. Керем е съгласен, остава да питаме и Скорсезе и всичко е точно. Stuck Out Tongue Winking Eye Много хубаво го беше казал на Канарските острови, когато го питаха дали мисли за Холивуд - "А Холивуд мисли ли за мен?" Grinning Нека си поставя високи цели и мечти, в тази професия никога не знаеш откъде ще изскочи зайчето. Flowers Four Leaf Clover

# 62
Здравейте! Flowers Hibiscus

Flowers Hibiscus Енерджи, не съм сигурна за стихосбирка. Мисля да остана само на любителско ниво. Satisfied

Алекс, честит имен ден! Flowers Hibiscus Желая ти много здраве и късмет!

Хареса ми интервюто на Керем. Надявам се, че тази негова мечта за Холивуд няма да го напусне, въпреки трудностите пред осъществяването й, но нищо не се знае. Талантът, харизмата, владението на език ги притежава. Дано попадне на точното място, на точните хора в определен момент от кариерата си, за да реализира всичките си мечти.
Скорсезе, въпреки че е напреднал с годините си, не спира да работи. Мечта е за всички актьори, да имат възможност да работят и да имат допир до него. В Кан тази година последният му филм направи световна премиера. “Убийците на цветната луна” се казва, участват Робърт де Ниро и Лео ди Каприо. Топ каст! За филмът четох, че се определя като шедьовър от критиците. Премиерата ще е на 20 октомври.

За любопитните

Скрит текст:
Това е най-безмилостният филм на Мартин Скорсезе. След всичките му филми, в които той с неподражаемия си стил показваше дълбоките рани на американското общество от своето съвремие - от “Коварни убици” през “Шофьор на такси” и “Добри момчета”, та до “Ирландеца”, след всичките брутални убийства и пролята кръв, сега, вече на 80 години, Скорсезе рязко сменя тона. Да, убийствата пак ги има - те са в центъра на сюжета. Но самият Скорсезе сякаш бяга от собствените си клишета и целият филм се възприема по-скоро като елегия, като тъжен блус за упадъка на нравите.

За този филм, един от най-силните на годината досега, тепърва ще се говори много. От всички отрицателни персонажи в цялата си кариера, тук Робърт де Ниро (също на 80) играе своя най-неприятен герой - наглед грижещ се за всички мъж с влияние, който обаче с изключителна перфидност гони единствено алчните си интереси. Леонардо Ди Каприо прави най-добрата си роля от “Авиаторът” насам - обикновен човек, който сляпо вярва на своя чичо (героя на Де Ниро) и му позволява да го манипулира по най-нагъл начин. До финала, където двамата имат изключително силна сцена на откровения. Но по-добра и от двамата е индианската актриса Лили Гладстоун, която играе съпругата индианка на героя на Ди Каприо, заради чиито петролни пари всъщност е цялата трагедия. С кроткото си, вглъбено присъствие, само с поглед и кратки реплики тя успява да отвори очите на заслепения си съпруг. Удивително обрана игра от съвсем млада (на 26) актриса, която вещата режисура на Скорсезе ефикасно поставя като контрапункт на лъвовете Де Ниро и Ди Каприо.

Хафса и Боран Кузум са новите лица на марката "Cartier".

https://twitter.com/YCSUpdates/status/1696801725280084230

Последна редакция: ср, 30 авг 2023, 20:04 от midnight__sun

# 63
Красива Хафсанур

# 64
  • София
https://twitter.com/YCSUpdates/status/1696801165684457683

Nature Zap
Vogue Turkey чрез Instagram: „Известни като най-талантливите, със свободен дух и енергични актьори на своето поколение, #HafsanurSancaktutan и #BoranKuzum станаха първите представители на Cartier в Турция с титлата „Приятели на марката“. Представители на истински талант, тези двама актьори представляват ценности, дълбоко в корените на Cartier: ценности, дефинирани от споделена страст към изкуството и творческия дух.

Хафсанур и Боран ще си сътрудничат с Cartier на регионални и международни събития и покани като приятели на марката. Актьорите, които са първите представители на френската бижутерска къща от Турция, ще придружават марката в споделянето на отдадеността и любовта на Cartier към киноизкуството със света, действайки напълно независимо един от друг”

# 65
  • Кърджали
Благодаря ви много, момичета.
Миси, Purple Heart
Аз имен ден не празнувам по принцип, но пък добри пожелания никога не отказвам.Stuck Out Tongue Winking Eye
Да ви почерпя с нещо сладичко по този повод

Последна редакция: ср, 30 авг 2023, 13:56 от Aлекcандрa

# 66
# 67
Алекс, честит имен ден и от мен! Kissing Heart Да си жива и здрава, децата да не боледуват често и новият сезон на "Присъда" да е страхотен! Sunglasses

Вече 3 пъти четох новото интервю с Керем, отново са го направили като разказ/репортаж, явно така е модерно сега, доста е дълго, но си заслужава, по дължина може да се конкурира само с постовете на Аквамарин. Stuck Out Tongue Winking Eye Хайде да видим дали интервюто ще я провокира да се разпише или пък аз ще успея, без значение е за мен, само да се появи. Sunglasses

Вярвам в съдбата, но не и че има само една причина за всичко, което ни се случва. Това е комбинация от много фактори, които ме доведоха тук.

Сторита от фотографката , която е направила снимките на Керем за списанието.
Фенове на Керем, бъдете търпеливи, идват хубави неща.

Когато отидох в будката да търся списанието с Керем, когато попитах за списанието, продавачът ми каза: "Заради турчина ли?" и след това каза на другия мъж : "Не знам какво има този турчин, че всички са полудели по него." 😂

# 68
За имениците! Нека са живи и здрави!

# 69
Снимки от 9ти епизод. Май ще имаме сватба. Роклята , която са избрали за булката...без коментар съм. 🙈

# 70
Лейла да не е арестувана, че Атеш е застанал до решетките на килия?

# 71
Лейла да не е арестувана, че Атеш е застанал до решетките на килия?

И аз това си помислих първо, но ми е по-вероятно да е бил на свиждане на Онур. Със сигурност е разкрил цялата банда, така си мисля.

# 72
Сигурно затова идва майка й, за да я измъкне от затвора. Поне така предполагам 😎
Обаче тази сватба в 9 еп. много ме притеснява. Сякаш бързат за да го финализират съвсем скоро..

# 73
Stuck Out Tongue Winking Eye
"Лейла с восъчната фигура на Керем в музея на Мадам Тюсо"

Резюмето на 9 еп:
С Гугъл
Атеш предлага брак на Лейля и Фюсун идва при тях. Те обясняват решенията си на децата. Докато Илгаз реагира на този брак, Лейля не знае какво да прави. Мерием признава на Мерт, че са измамници. Фюсун се опитва да открадне дизайните, които ще я издадат от бандата. На сватбата Лейла очаква изненада.

Последна редакция: ср, 30 авг 2023, 17:49 от mi_si

# 74
От режисьора

Още една нова снимка

Мен не ме притеснява сватбата, то сега започва завръзката всъщност, трябва да се скарат, да се разделят , че после да се сдобрят и тогава финал. Има си материал за поне 3-4 серии, не че не може да го сбутат и в 1 серия, но ще е много прибързано и нелогично.

Мисии Joy

Общи условия

Активация на акаунт