https://twitter.com/bursinbestie/status/1696640472645500992
Тони Гарсия, интервюираща Керем в септемврийския брой на VF, е работила за повече от сто медии в над 6 държави. От друга страна Лупе, фотографът е на свободна практика, който е снимал много известни и испански артисти и политици #TheBursinxVanityFair
Самоироничен, все още опознаващ и преоткриващ корените си, земен, не забравил началото, работил за постигане на целите си, малко изненадан от известността, но не и заслепен и главозамаян, космополит, със широко отворени очи и сърце за света, в който живее с всчките му проблеми, нужди, странности и красоти, с планове и мечти за кариерата си, турски актьор, станал известен извън страната си с проектите си, гордеещ се с историята, културата на страната си и правещ необходимото и други да видят и разберат това, обичащ родният си град и родината си.
Това е Керем Бюрсин според мен, след всичко, което съм видяла и прочела за него, вкл. последното му интервю от VanityFair .

и от сета на YCS:

Значи спокойно може да те наричаме вече "енерджи мама"
Честно казано дори да знам името ти , пак ще се обръщам към теб с твоя ник. Някак по-уважително ми се струва, както ти винаги пишеш имената и фамилиите на актьорите, така и аз ти изписвам целия ник и не съм ти измислила прякор/съкратена форма. Някаква си моя логика.
Може би следващият път, не съм готова за промяната. 

Много хубаво го беше казал на Канарските острови, когато го питаха дали мисли за Холивуд - "А Холивуд мисли ли за мен?"

Да си жива и здрава, децата да не боледуват често и новият сезон на "Присъда" да е страхотен!