💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 "Друг човек" и "Ако обичаш силно" /Тема 23/

• 42 321
  • 736
  •   1
Отговори
# 630
Здравейте,
На мен нещо серията снощи не ми хареса и се прехвърлих на Братята.
Тъкмо похвалих новите сценаристи и те нещо се отпуснаха, че чак започва да става скучно и нереалистично. От ром. - ком. на драма, че вече отиваме към фантастиката. И така още 15 епизода ... 😎😉
Серкан Болат 2.0

Хубав ден на всички!

# 631
Мики, Слънчице, Алексче, благодаря ви за преводите и преразказите.

Не мога много да преценя дали сте доволни от серията. За Тина разбрах Simple Smile
В Тик Ток за първи път след началото, когато Атеш носеше Берит за презрамките имаше толкова много клипчета. Изненадах се и реших, че явно серията е била интересна. Е, и за конкурента имаше яко клипове.
Ще я изгледам, когато излезе с някакъв дублаж.

Не остана, утре ще видим, какво са приготвили от ДЧ най-накрая, че ми омръзна да ни заливат със снимки, тийзъри, фрагове, инфрмация, толкова голяма реклама не съм виждала до сега Joy

Приятна неделя ви пожелавам!

А снимката от киното на Керем и Хафса ли е или на Атеш и Лейла, че не разбрах?

# 632
Рейтингът:
#YaÇokSeversen reyting sonuçları Total  1,58 (9)  AB 1,43 (9)  ABC 1,83 ( 8 )
Очакваме и официалното потвърждение от Дизилах

# 633
Тази сутрин Керем е опровергал слуховете за евентуална връзка с Хафсанур, след снимката снощи.
Интересно, че само за Мехтап нищо не е казал и не е отрекъл 😉😎
П.С.
Не е лош рейтингът. При тази конкуренция..

# 634
Това е рейтингът на конкурентите и те забиват дъното

И нашия

# 635
И официално:

Ето и конкуренцията:
Скрит текст:

Gift Heart

# 636
Здравейте! Flowers Hibiscus

И на мен епизода снощи не ми хареса. И без това трудно гледам, а три часа трудно ги издържам. Ако ми беше интересно, то най-вероятно нямаше да ги усетя. Каквото гледам на живото излъчване и каквото пишете в темата като анализи и преводи, това е. Да ви кажа, яд ме е, че Керем не си действа това лято с "Необичайната история", на която пусна тийзър миналия декември Satisfied, а сега за сезона да си беше избрал някой сериал, в който да се включи.
Какво ще снимат още 16 епизода, ако наистина са 26...не знам. Да гледаме рейтинга да стига под 1 ли? Animal Hear No Evil Вярно, че не е от голямо значение, но си е престиж да имаш добри резултати там. Не казвам да са десятки, но между 4 и 5 е златната среда.

Май всички гласяха Ханде за ромком, а него за по-сериозна роля. Преди още като писахме, масово искаха всичко друго, но не и ромком от него. Размениха си местата. Satisfied
Да видим Ханде и Бурак утре как ще тръгнат. Интересно ми е, не е като да няма конкуренция в понеделник.
Надявам се, да не останем и тук без превод. Flowers Hibiscus Дано не е толкова лошо положението с преводачите и да ни зарадват.

Тина, сменила си канала значи. А защо не ми каза? Satisfied Мен пита ли ме какво ми е? Заради вас гледам.

Последна редакция: нд, 10 сеп 2023, 10:41 от midnight__sun

# 637
Соц. рейтинг на Адба Wink

Wink

Керем благодари за подаръци ( кексчета) от феновете Wink
https://twitter.com/i/status/1700770510043222148

Wink

/Екипно занимание с нашите двама режисьори след напускане на снимачната площадка 💃🕺🤘🏻🙏🏻🕶️/

# 638
Слънце, съжалявам.., обаче не ми вървеше епизодът снощи. Само една Берит не успя да ме задържи 😉
Лейла много ми преиграваше снощи и за да не мрънкам в темата реших да сменя сериала. 😎
Дано на Ханде да е по- интересен, че както казва Благи с тази реклама, свят ни се зави 😂

# 639
Слънце, съжалявам.., обаче не ми вървеше епизодът снощи. Само една Берит не успя да ме задържи 😉
Лейла много ми преиграваше снощи и за да не мрънкам в темата реших да сменя сериала. 😎
Дано на Ханде да е по- интересен, че както казва Благи с тази реклама, свят ни се зави 😂
Неприятен персонаж стана Лейля. Много лесно се върна в къщата, което ми беше нереалистично. Та дори и скандала, който заформи на Атеш. С какво право? Много е наперена, нахална до някаква степен, без да осъзнава може би.

Бурак снощи е имал голям успех.

Бирсен: "Отбелязвайки 100-годишнината на републиката със събития под надслов "Век на демокрацията“, Голяма община Истанбул се готви да увенчае тази година с великолепно шоу, наречено "100“. В него се разказва 100-годишното епично пътуване на републиката, вдъхновено от 2 хиляди години легендарна анадолска и турска история. Днес и утре ще завърши честването от 21 ч. на сцената на Летен театър "Харбийе Джемил Топузлу".

https://twitter.com/bambaskabirinew/status/1700571923355509142

Интервюто на Хафса за Elle го видях в Туитър преди няколко дни. Мисля, че никой не го сложи в темата.

Хафсанур Санджактутан говори за създадената среда: И двамата се забавляваме и се караме.

Хафсанур Санджактутан, която изигра главната роля в популярния сериал на Kanal D "Ya Çok Seversen", се появи на корицата на новия брой на списание Elle. Актрисата каза, че е щастлива на снимачната площадка на сериала:

„Мина много добре, много се забавляваме на снимачната площадка. Всички са много енергични. Продуцирането на сериал през лятото е нещо, което изпитвам за първи път. Беше много добре за мен, повиши много енергията ми. Всички актьори са много забавни и имахме невероятно разбирателство, особено с Керем (Бюрсин). Забавляваме се заедно, спорим много. Това ми дава допълнителна мотивация. Всичко е наред."

Когато Санджактутан беше помолена да опише Керем Бюрсин с 3 думи, тя каза: „Милостив, поддържа детето в себе си живо и нерешителен. Тъй като е зодия Близнаци, нормално е да е нерешителен. Съгласни сме по много въпроси. Забавляваме се невероятно! Имаме предизвикателства един срещу друг. И игрите ни да се заблуждаваме един друг…”

Скрит текст:
ВЯРВАМ В КРАСОТАТА НА НЕСЪВЪРШЕНСТВАТА

Хафсанур Санджактутан „Коя е най-щастливата част от актьорството?“ даде следния отговор на въпроса:

„Обичам да откривам, че емоциите, които никога не съм изпитвала, всъщност са някъде в мен, че тези емоции всъщност са скрити някъде. Всъщност осъзнавам нови версии на себе си и своя потенциал. Освен това мисля, че объркването, дисбалансът и постоянните преходи на емоции ме привличат много. Защото ние не снимаме нищо в реда, в който публиката го гледа. Първо се смееш, а след това плачеш, Всичко върви според зададения график за този ден. „Обичам тези бързи преходи, това е, което ме прави най-щастлива в актьорството.“

Актрисата заяви, че е в мир с физиката си:

"Обичам себе си. Имам много белези по лицето си от детството си, но когато пораснах, разбрах, че възприятието за съвършенство не е за мен. Вярвам в красотата на несъвършенствата.”

Любовта може да компенсира всичко

Хафсанур Санджактутан каза, че любовта не е основният център на живота й в момента:

„Нека не го наричаме любов, любовта е много ценна за мен. Защото, ако обичам някого и мога да дам на себе си необходимата стойност в същото време, тогава аз много се раздавам на хората около мен. Това чувство на вълнение, което носи любовта, ме превръща в много по-успешнаХафсанур.“

Актрисата каза: "Може ли любовта да прости на лъжеца и измамата?" Тя отговори на въпроса: „Кажи ми всичките си лоши страни, позволи ми да те обичам така. Ето защо любовта може да прости всичко.”

Последна редакция: нд, 10 сеп 2023, 11:49 от midnight__sun

# 640
  • София
https://twitter.com/i/status/1700694122456113433

За да има баланс, но не само заради това...Grinning аз не съм разочарована от епизода. Измислиха достатъчно основателна причина Лейля да се върне в къщата, както и да не се развеждат. Илгаз научи за тайните на леля си, може би ще промени отношението си към Атеш и по друг начин ще преценява постъпките му.  Мерием, Баръш и Лейля се еманципират от Якуп, който, въпреки че показа някакви почти нормални човешки чувства, продължава да предава другите и търгува с информация, до която се е добрал. Якуп каза на Фюсун за болницата, какво й казаха там, как и защо Ферузе се срещна с нея, за какво се споразумяха и какво подписаха. Как, на каква основа,  се развиват отношенията на Биге и Умут, ще се превърнат ли най-върлите противници на Атеш.
В момента гледам епизода с буквички и ще разбера, какво наистина са говорили персонажите в различните сцени. Това са необходимите и важни подробности и детайли, а както казват, истината се крие там.
А за държанието на Лейля? Няма да коментирам, преди да прочета точно какво е казала, но поне от трейлъра останах с впечатление, че тя упреква Атеш за начина, по който е действал.
Надявам се, че няма да ви е досадно, ако след време сложа с картинки някои, според мен, Grinning важни за разказа сцени.
И няма да сменям нито канала, нито филма. Stuck Out Tongue Closed Eyes

Последна редакция: нд, 10 сеп 2023, 12:00 от Dilemi

# 641
Здравейте Animal Bee

За епизода ще се изкажа след като го изгледам със субтитри, така само по картинки не мога, макар че снощи за повечето сцени имаше превод и схванах какво се случва. На мен бързо ми минаха 3 часа , но да гледаш сериал на телевизора и едновременно с това да ровиш в туитър и да пишеш в бг мама не е лесно. Joy В 23,30ч вече бях със силно главоболие. Ill
Снощи излезе превод и на сцената със спора между Атеш и Лейля , сега ще я потърся пак и ще я кача.

За снимката на Хафса и Керем от киното: сериозно снощи си помислих, че може да е някакъв тиймбилдинг  за сплотяване на колектива, защото Хафса предната вечер беше на концерт с част от колегите. Joy И то май така се оказа, поне Керем така твърди.

# 642
Дилеми, разбира се, че няма да е досадно. На теб разчитаме и сме ти много благодарни за цялото време, което отделяш както за "Почукай на вратата ми", така и сега за сериала. Flowers Hibiscus

Да спираш не ти давам. Да изчезваш също. Не можем без теб в темата. Пък нека си мърморим. Satisfied

# 643
Дилеми, за мен ще е удоволствие да те прочета.  Току- виж си променя първоначалното мнение за епизода снощи 😎

# 644
Аз отдавна да съм спряла с резюметата, отнемат ми доста време, но виждам, че ги четете и са ви полезни, затова продължавам. Blush

Спорът между Атеш и Лейля (първа част)
https://twitter.com/Stela861/status/1700611875887558902?s=20
Лейля:  Защо го направи? Какво искаше от мен? Можеше да ми кажеш , че знаеш всичко и да ме уволниш, Атеш. Защо?
Биге: Атеш се самонаранява, това го умее най-добре. Когато разбра, че е влюбен , че чувства нещо, се уплаши...да загуби контрол, да бъде изостаен, да страда. Страхува се, че образът Атеш Арджалъ ще се разруши напълно.
Атеш: За да разбереш колко болка причиняваш на хората.
Лейля: Това ли е? Това е всичко,така ли?
Атеш: Това е.
Лейля: Осъзнаваш ли какво лошо причини на мен и на децата?
Атеш: Не съм направил нищо лошо на никого. Да не мислиш, че беше лесно за мен?
Лейля: Не мога да повярвам. Продължаваш да си такъв егоист, знаеш ли какво ще се случи сега?
Атеш: И какво ще се случи?
Биге: И защото се страхува , вместо да изиграе картите си открито и честно, премина в атака. Поставя на сила любовта им с Лейля на изпитание. Но знаеш ли какво ще се случи накрая?
Лейля:  И двамата ще потънем. Няма да има победител и оцелял, Атеш. Наистина те обичах.
Биге: В края на тази игра чистата им любов ще изчезне напълно. Докато се карат и потъват, ти ще останеш с децата и фирмата.

Втора част в стаята на Лейля:
https://twitter.com/yacokseversentv/status/1700598427065745470?s=20

Лейля: Не вярваше, че те обичам, нали? Или може би ти си бил този, който не ме е обичал и се държа така на игра?
Атеш: Лейля, няма нищо такова. Сега го научих. Както ти не можа да кажеш нищо и аз не можах. Съжалявам, но аз съм измаменият в тази история. Дойде в тази къща като измамник.
Лейля: Не дойдох тук с такива намерения. Бях принудена.
Атеш: Защо? Извинявай, но защо?
Лейля: Защото трябва да намеря семейството си.
Атеш: Семейство?
Лейля: Аз израснах далеч от семейството си, Атеш. Затова ви чувствах като мое семейство. Наистина обикнах децата. Никога не съм искала да нараня теб или децата.
Атеш: Добре. Ще продължим тази игра известно време за доброто на децата.
Лейля: Така или иначе дойдох заради децата.
Атеш: Чудесно.
Лейля: Но след като тази работа приключи ще се разведем, става ли?
Атеш: Работа...Добре.

Общи условия

Активация на акаунт