💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 "Друг човек" и "Ако обичаш силно" /Тема 23/

• 43 117
  • 736
  •   1
Отговори
# 375
Flowers Herb На Алекс се благодари с шаколад...

за всички Вас светкавички Nature Zap Благодаря!
Благи, на обяд се жалвах от дългата седмица и далечния понеделник...Wink

Все пак много чакахме, ...

# 376
Слънцето е права, че с буквичките е доста по- добре. Ще видим какво са ни приготвили.. имам добро предчувствие, че ще е интересен.. 😎

# 377
  • София
Аз бих осъществила проекта "Друг човек" след последната серия на последния сезон на "Присъда"...

Последна редакция: пн, 04 сеп 2023, 22:57 от Gugutka52

# 378
То това може да е бил замисълът, април месец е нямало изгледи "Присъда" да има 3 сезон. Но сега ще трябва всички да се нагаждат към ситуацията в момента.

# 379
Нека да погледнем поне първа серия преди да го сравняваме с "Присъда". Силно се надявам да е нещо различно и да ни хареса. Да гледаме с интерес, да се вълнуваме, ще видим. С малката кошница съм аз. Grinning  Ханде и Бурак стоят страхотно един до друг, но аз си ги харесвах и в предния им общ проект.

# 380
  • Кърджали
Продуцентските компании са различни, каналите също. Та не е странно решението им. Да, сега ще има да ги сравняват с Присъда. То и по едно време имах чувството, че след Присъда стана модерно във всеки сериал да си имат прокурори. Но пък нека, разнообразие да има.
Дано успеят да развият историята интересно.Иначе фрагът дава добри заявки.
Фокс вече провалиха един проект в който главната героиня беше със шизофрения /и още им съм сърдита/, да видим този ще удържи ли фронта.

# 381
Не знам дали е истина, пише, че е спойлер:
"Освен героят на Бурак и героинята на Ханде ще страда от раздвоение на личността"

# 382
Не знам дали е истина, пише, че е спойлер:
"Освен героят на Бурак и героинята на Ханде ще страда от раздвоение на личността"

Тина, големи спойлери ни носиш. Satisfied

Доволна съм, че е много различен проект за Ханде. От цялата работа може само да спечели. Мисля, че с Бурак много си подхождат. Е, не както би било с Керем, ако заемеше неговото място. Satisfied Но стоят добре още от първия им сериал. Вълнувам се за рейтинга, но само от чисто любопитство. Мисля, че Фокс би ги оставил да си разкажат историята и заради провалените проекти с Дисни, независимо какво покаже Дизилах. Познавам ли, не знам, ще видим... Satisfied

# 383
  • Кърджали
Слънчице, от къде този оптимизъм у теб? Да ида и аз да си събера малко Stuck Out Tongue /Шегувам се, не се сърди Blue Heart/. Но Фокс и даване на шанс са две несъвместими неща. Скоро ще започна всеки ден да се моля актьорите и актрисите, които ми допадат да не сключват договори със сериали за Фокс.
Дано сериалът има добър рейтинг, та да може да му се радвате по-дълго време /в понеделник има за конкуренция "Йомер", а той е харесван доста сериал/, че фокс не биха се церемонили много много. Няма да им е за сефте. Все пак сезонът още не е започнал, а за Фокс се знае, че има поръчани 10 сериала /при 7дневна, все още, седмица/, пак добре, миналият сезон бяха тръгнали с 14 проекта...

Относно спойлера, не мисля че ще е така. Трябва да има и един нормален, който да залови психично болния. Освен ако от любов не вземе да полудее

# 384
Слънчице, от къде този оптимизъм у теб? Да ида и аз да си събера малко Stuck Out Tongue /Шегувам се, не се сърди Blue Heart/. Но Фокс и даване на шанс са две несъвместими неща. Скоро ще започна всеки ден да се моля актьорите и актрисите, които ми допадат да не сключват договори със сериали за Фокс.
Дано сериалът има добър рейтинг, та да може да му се радвате по-дълго време /в понеделник има за конкуренция "Йомер", а той е харесван доста сериал/, че фокс не биха се церемонили много много. Няма да им е за сефте. Все пак сезонът още не е започнал, а за Фокс се знае, че има поръчани 10 сериала /при 7дневна, все още, седмица/, пак добре, миналият сезон бяха тръгнали с 14 проекта...

Относно спойлера, не мисля че ще е така. Трябва да има и един нормален, който да залови психично болния. Освен ако от любов не вземе да полудее

Най-вероятно тази нагласа към Фокс ми е още от времето на "Почукай на вратата ми". Satisfied Добре съм настроена към тях, засега. Каквото - такова в крайна сметка. Никой не е застрахован, че няма да му спрат сериала или че няма да се хареса. Керем е живият пример в момента.

# 385
При Фокс положението е "за едни майка, за други - мащеха". Колко години държаха "Забранената ябълка" в ефир , с "Почукай на вратата ми" наистина бяха толерантни и буквално ни подариха цял 2ри сезон, когато си бяхме готови за финал. 😆 Джан Яман много хубаво го беше написал, когато спряха "Мистър Грешен"  - "Можехме да разцъфтим красиво, но бяхме засадени в грешна почва." Цитирам по спомен и може да не е съвсем точно, но важи за много сериали , излъчвани по Фокс. Не се знае каква ще е съдбата на новия проект на Ханде, нищо сигурно няма, ще поживеем и ще видим. Дано на нас да ни хареса, пък ще гледаме колкото серии има.

Joy JoyJoy

# 386
Конкуренцията между двамата ще бъде огромна. Да видим кой ще дръпне напред.

# 387
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един успешен ден, изпълнен с много настроение и положителни емоции Wink

Yellow Heart

Gift Heart

# 388
Добро утро, момичета! Hug Благодаря сърдечно за превода, че без него грам нищичко не можех да си представя и развивам теории.

Не остана! Аз лично очаквах, че фрагманът няма да е такава бомба, в сравнение с трейлъра. И все пак успяха да ни заинтригуват и затруднят с разчитането на историята. Първата разгадана находка в клипа за мен - походката на убиеца, даже тук някоя от вас я е коментирала преди време… Stuck Out Tongue Winking Eye Или пък и с това да са ни заблудили, ама това странно свиване на колената…
Уж Мендерес щеше да играе роля на важен човек в живота на Кенан, а сега излиза, че именно той го предава, или пък натопява, отмъщава по този начин за нещо? Изглежда на омизерен, нещастен и може би, може би бащата на Кенан е замесен в това? Thinking Бе имаме да си гадаем цяла седмица, обратното броене започна!

# 389
Здравейте, 🌞

Накрая убиецът да не излезе прокурор Лейла,  нали в психотрилърите нищо не е такова каквото изглежда 😎
Хубав ден на всички!

Общи условия

Активация на акаунт