💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 "Друг човек" и "Ако обичаш силно" /Тема 23/

• 43 120
  • 736
  •   1
Отговори
# 360
Дано 2-рият е по- интригуващ

Последна редакция: пн, 04 сеп 2023, 21:33 от tina-latina

# 361
Общо резюме :
Бруталното убийство на Хамди Атилбай в гората пресича пътищата на младата прокурорка Лейля, която иска да загърби обърканото си минало и сега да установи нов ред, и Кенан, амбициозен журналист, който води нормален и известен живот.

# 362
  • Плевен / София
Малко скучен сякаш ми се струва като за първи фраг на първи епизод..
И на мен ми идва скучничък. С трейлъра каква заявка дадоха само. Ще видим какво са ни подготвили.

Ханде пък хубавее и с тези трапчинки...

Скрит текст:
Много си подхождат с Бурак.

Няма начин да ни покажат всичко най...най...във фрага. Нали запалиха любопитството в  трейлъра.

# 363
Излезе превод, но не е много добър. И, да, точно човекът го показва и казва, че Кенан е убиецът. Лейла го пита, къде е бил вчера вечерта, а Кенан казва, че е бил вкъщи. Тя го пита дали има кой да потвърди.
Последната реплика на Кенан е: Госпожа Лейла, струва ми се, че не се разбрахме добре.

Не знам защо подозирам, че Лейла е алибито на Кенан. Или?

Последна редакция: пн, 04 сеп 2023, 21:35 от Бл@гуна

# 364
Още нови снимки от епизод 1 на "Друг човек"

#BambaşkaBiriGeliyor
46.6K posts

# 365
Ще сложим субтитри, а дотогава...
Не знам колко е точно, набързо от английски преведох.

Кенан: Тази сутрин Турция се събуди с много страшно престъпление.
Лейля: Отвън има убиец, който трябва да намеря.
Х: Кенан Йозтюрк
Кенан: Защо баща ти умря?
Х: Госпожа прокурорът съди днес.
Лейля: Познаваме ли се?
Кенан: Искате ли да се опознаем?
Лейля: Изглежда, че хвърляхте думи?
Кенан: Не хвърлях думи, но изглежда, че вие го правите.
Кенан: Нищо не е такова каквото изглежда.
Кенан: Всеки има какво да крие в себе си.
Лейля: Свидетел ли сте? Видяхте ли убиеца?
Х: Този мъж
Лейля: Господин Кенан къде бяхте снощи?
Кенан: В моята къща
Лейля: Има ли някой, който може да докаже, че сте били у дома?
Кенан: Госпожо Лейля...мисля, че не се разбрахме, когато се запознахме.

Така преведено не е никак лошо. От самото начало ще се тръгне с мистерията и дано добре са мислили сценария.

# 366
# 367
Благодаря, Мики, Слънце, Миси. Hug

Много ми харесват един до друг.

# 368
  • Кърджали
След малко ще ви преведа фрага

# 369
Flowers Herb Да, раздразниха ни с трейлъра, а сега фрага е увод ...
може би, това целят...

напрежението ще нараства във времето, колебанията също, вплетени с привличане, дори с чувства на подозрение и неудоволетвореност...
Ей, го де е понеделник ...

Последна редакция: пн, 04 сеп 2023, 22:16 от Yassy_N

# 370
  • Кърджали
Bambaşka Biri /Някой различен еп 1, фр 1

Във ВК: https://vk.com/wall609002571_1026
Във Видеа: https://videa.hu/videok/film-animacio/bambaka-biri-1-ALdc35XneLPKDtG3

# 371
Алекс, много ти благодаря! Някак с превод ми се стори доста интересен фрага Grinning
Яси, викаш близко е понеделник? Бая далече ми се струва на мен.
Разсеяха ме с този фраг и не можах да си догледам епизода.

# 372
Алекс, много благодаря!

# 373
Алекс, благодаря ти! Flowers Hibiscus Друго си е със субтитри.
Добър е фрагът като за начало, поправям се. Но тръгвам с малка кошничка, за всеки случай. Satisfied

# 374
Слънце, за буквичките Kissing Heart
Алекс, за клипчето със субтитри Kissing Heart

Благи, аз успях да догледам "Ако обичаш силно". Оставям резюме на последните 40минути. Следващият епизод вече ще ми бъде много интересен. В този епизод сякаш всичко беше показано във фрагмана и като бях чела и вашите коментари за епизода, не ме изненадаха с нищо. Атеш през цялото време беше супер спокоен и се усмихваше, сякаш се наслаждаваше, че си играе с Лейля на котка и мишка. Той хубаво си играе с Лейля, тя го заслужава да кажем, но в същото време заблуждаваше и децата, много жестоко, много...
Скрит текст:
Лейля и Атеш:
-Какво е това?
- Предбрачен договор. Не ме разбирай погрешно, това е , за да предпазя децата. Аз подписах, ако и ти подпишеш, всичко ще е решено.
- Мислех, че ми вярваш.
- Няма нищо общо с доверието, Лейля. Прочети го, ако искаш. Може да промениш каквото решиш. Всичко ще бъде както искаш.
- Защо ми е да го чета? В крайна сметка коя съм аз? Аз също не бих имала доверие на себе си. (Подписа документа) Подписах без да чета, но няма да се омъжвам. Промених си мнението.

Лейля е много обидена, че Атеш не й вярва. Вдигна врява до небето. (Тя не спира да го лъже от серия първа, а после вдига скандал до небето, че й нямал доверие. 😳 И децата станаха свидетели на цялата разправия...думи нямам.)

Лейля изпразва палатката на Атеш. Вече тя щяла да живее там. 😆 Според Атеш драматизира излишно, според мен също. Освен това и сама се закопава отново, сега той ще си затвърди мнението, че тя се интересува само от парите му...

....
Берит:Айдос, сега трябва да върнем Лейля в къщата.
Айдос: Върнахме се в началото, Берит  Права си. Трябва да измислим чудесен план отново.
Берит: Всъщност знам какво ще направим.

Децата хванаха Атеш на очна ставка:
Ългаз: Казах ли ти да не излизаш с нея?
Берит: Няма да оставим Лейля. Остави я да се върне в къщата.
Айдос: Виж, бате Атеш, обичаме много Лейля, затова не искаме да се ядосва.

Айдос лъже Лейля, че Берит плаче. Берит лъже Атеш, че Айдос плаче. Децата заключват Атеш и Лейля в стаята на Лейля.

Лейля: В хотела ми каза, че може би няма да ме направиш щастлива, но ще си тук. Какво е това? Какво правиш?
- Тук съм. (Целува я)
- Няма да ти простя с една целувка, знаеш. (Целуват се)
Берит: Какво правят? Не виждам нищо. 😆

Атеш: Забрави го.
Лейля: Не ме наранявай повече. Не искам да се опитвам повече да бъда обичана.

3 дни по-късно

Атеш: Готова ли си за първият ден от нашия нов живот? Последна възможност да се откажеш. Не можеш да избягаш после.
Лейля: На първо място няма да си променя мнението. На второ - няма да спра да те обичам.
Атеш: Сигурна ли си ? Не знаем какво ще ни донесе животът.
Лейля: 2 минути. Не можеш ли да си романтичен за 2 минути? Не се притеснявай, от много време знам какво може да донесе този живот.

Илтер: Селото гори, а вие сте се прегърнали като влюбени гълъбчета. 😂
...
Илтер за Фюсун: Кралицата на тъмнината дойде. 😂
....
Фюсун дава чанта с пари на Якуп и той й връща скиците.
...
Фюсун отива да тормози Лейля. Показва й, че скиците са в нея:
- Този брак няма да се сключи, ясно ли е? Може би докато ме нямаше ти е хрумнало нещо, но сега дойде моментът да се върнеш в реалността. Няма да се омъжиш за Атеш. Дойде в тази къща, за да нарушиш реда, а не да носиш мир. Ако кажеш "да", ще те съсипя.
- Така ли? Вече не ме страх, убедена съм, че Атеш ме обича. И знам, че няма да се откаже от мен. Ще разкажа всичко на Атеш след сватбата.
- Ще му кажеш истината и той ще те зареже. Ще останеш замръзнала на място, скъпа.
- А ти как ще замръзнеш, когато му кажа, че леля му е откраднала скиците на майка му?
- Давам ти тази възможност , скъпа. Почакай и ще видиш. Прекалено много си вярваш.
...

Биге на сватбата: Реших да се облека в черно, за да не взема главната роля на булката. 😆 Макар че се изплаших, когато видях и Фюсун облечена в черно, помислих, че и аз съм станала лоша. 😆 Трябва да се върна в Париж.
Умут: Не. Много си добра. Нещо повече, не каза на Атеш за смс-а.
Биге: Да, не ме засяга, твоя работа си е.
...
Бракът е сключен. Казаха "да". Подписаха се. Атеш казва речта си от фрагмана.

Дават ретроспекция. Онур и Атеш в затвора:
- Да, Лейля те измами, не го отричам. Но тя не искаше. От самото начало. Ние я притиснахме. Разбирам, че е трудно. Знам как се чувстваш, но повярвай ми, Лейля те обича. За жалост, тя те обича. Не я наранявай.

Показват как Атеш плаща дълга на Лейля към измамените младоженци. (4 човека. С Хасан нали се разплати Якуп по-рано.)

Атеш: Лейля, съпругата ми, е измамница. Не е ли така , скъпа? Да. Забавлението свърши.

Последна редакция: пн, 04 сеп 2023, 22:24 от mikipoli

Общи условия

Активация на акаунт