💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 "Друг човек" и "Ако обичаш силно" /Тема 23/

• 43 127
  • 736
  •   1
Отговори
# 345
  • София
още от 9-ти епизод на YCS:

Баръш: Как си?
Илгаз: Добре.
Баръш: Аз също, благодаря. Да отидем някъде, ако не си заета?

Илгаз: Нямаш ли планове с някой друг? Не искам да ти провалям плановете. И не си ли на работа?
Баръш: Тц. Напуснах. Не искам да се отдалечавам от къщи. Ще дойдеш ли или не?

Илгаз: Ще дойда, в къщи е толкова скучно.
Баръш:  Добре, чудесно. Искам да купя подърък на приятелката си, помогни ми.
Илгаз: За вчера? /видя го вечерта с кутията на Фюсун/. Постоянно ли си разменяте подаръци?

Баръш: Да, защо? Какво става? Размисли ли, няма ли да дойдеш?
Илгаз: Не, не ми пука, ще дойда.
Баръш: Добре, чудесно.
Илгаз: Ще дойда, ще ли взема чантата.
Баръш: Добре, ще се видим на портала.

Илгаз: Да отидем другаде.
Баръш: Този магазин има обикновени дрехи. Искам нещо различно. Каквото никой друг няма да купи. Не защото е скъпо. Искам нещо специално.

Илгаз: Добре, нека погледнем на друго място.
Баръш: Добре.

Илгаз: Много е красиво. Късметлия е човекът, за когото купи този подарък.
Баръш: Аз също мисля че е късметлия, че е моя приятелка. Между другото, много благодаря. Прекара цял ден с мен, мислех, че ще избягаш.

Илгаз: Тя помогна по свой си начин. Но ако я познавах, може би щях да избера нещо друго. Но не я познавам.
Баръш: Да. Ще спреш ли?

Илгаз: Защо?
Баръш: Ще подържиш ли?
Илгаз: Разбира се.

Баръш: Казах ти, че си късметлия.
Илгаз: Това за мен ли е? Това е, цял ден ходих с теб, за да си избера подърък?

Баръш: Добре, какво да правя? Беше ми трудно да рпазбера какво харесваш, какво обичаш. Но да, така се получи, влачих те с мен, съжалявам.

Илгаз: Всъщност, може би си прав. Обикновено не знам какво искам. Но...Това е едно от тях.

Последна редакция: пн, 04 сеп 2023, 18:54 от Dilemi

# 346
Резюме от 1:00:00 до 1:41:00
Скрит текст:
Мерием е разказала всичко на Мерт. (По-смела е от Лейля, уж се разбраха и двете да признаят)
- От години гледам "Опасни улици" , но не съм виждал такава история.
- Разказах ти всичко, за да не се изненадаш, когато гледаш новия сезон. 😆 (правят си и малко реклама на сериала, той също се излъчва по канал Д)
- Дори не знам дали се радвам, че не си омъжена. Щеше да е по-добре да си омъжена.
- Така ли отговаряш на честността ми?
- Много съжалявам, Мерием, госпожо, не можем да се виждаме повече. Не мога да го приема.
...
Атеш продължава да настоява семейството на Лейля да дойде на сватбата, той щял да ги сдобри.
- Ако имаше друга Лейля, щеше ли да я обичаш все още?
- Друга Лейля? Не си убийца , нали?
- Не. Просто бракът дойде бързо.
- Съмняваш се в любовта ми? Разбрах.
- Не, не се съмнявам в любовта ти. Просто съм изненадана. Любовта ти е последното в което ще се усъмня.
...
Мерием се оплаква на Лейля, че е казала истината на Мерт и той е реагирал ужасно. Лейля се притеснява , че Мерт можел да каже на Атеш.
...
Биге вика Атеш да говорят. Искала да напусне фирмата. Преди това му казва да не гори мостовете между него и Умут. Умут е толкова ценен колкото и останалите му братя и сестри. Атеш каза, че щял да си помисли за Умут. За работата на Биге - нито я задържа, нито я отпрати, нищо не разбрах. 🙄
...
Якуп към Лейля: Намери ли си сватбена рокля? Ако не си , облечи някоя от старите. Предполагам, че има няколко стари в гардероба ти. 😆
Якуп води Лейля при Берит, тя си взима пръстена.
...
Берит: Няма да се влюбя в непознат.
Лейля: Но в началото всички са непознати.
...
Мерт иска да напуска работа. Атеш не приема оставката му, да помислел малко.
...
Якуп намери кутията със скиците.
...
Лейля иска да даде скиците на Жулиде на Атеш като сватбен подарък. Така щели да се отърват от Фюсун и да му разкаже всичко.
...
Берит нямала дрехи за сватбата, не знаела какво да облече. Голям проблем. 😆 Лейля видя, че кутията със скиците я няма.
Берит: Понякога животът е много труден. 😂
...
Лейля сама казва на Якуп защо кутията е толкова ценна, преди това той нямаше идея защо е целият този шум. Якуп признава , че кутията е в него, нямало да я даде, задържал я като гаранция. Да се омъжела първо, после щели да се договорят.
- Спокойно, няма да я дам на Фюсун. Един за всички, всички за един, всички за братко Якуп.
...
Якуп дава кутията на Фюсун, но само с 1 рисунка. Тази била безплатна, останалите трябвало да се платят. 5 милиона долара искал, но може и в лири. 😆 Иска парите преди сватбата.
...
Мерием казва на Лейля, че сигурно ще има журналисти на сватбата, снимките й ще са в пресата и измамените от нея хора ще я видят и ще я познаят.
...
Сестрата от болницата се обажда на Лейля, че господин Салих е проговорил.

Салих: Ти ли си , Лейля? Благодаря ти, платила си всички разходи в болницата.
- Помниш ли ме? Обади ми се в деня на инцидента. Каза, че знаеш къде е майка ми.
- За съжаление не помня, дъще. Съжалявам.
Сестрата казва, че е нормално да не помни. Трябвало време да се възстанови паметта.

Майката на Лейля влиза в стаята на Салих:
- Много благодаря. Благодарение на теб открих дъщеря си. Но аз ще се погрижа за останалото. Не искам да те притеснявам повече. Ще бъде по-добре, ако тя разбере истината от мен.

Много ми е интересно каква ще е историята на майката на Лейля, но явно ще трябва да почакаме до следващата серия, за да разберем.

# 347

Днес ми излезе инфо в Туитър, че сериалът Друг човек щял да е 21 епизода  и героят на Бурак накрая умирал.
Затова ми беше интересно как завършва историята в оригинал.

# 348

Днес ми излезе инфо в Туитър, че сериалът Друг човек щял да е 21 епизода  и героят на Бурак накрая умирал.
Eee, стига де, това хич не ми харесва Hushed

# 349
  • София
ArvenEceYavuz  и Йозгюн Aкачча #YaÇokSeversen Stuck Out Tongue Closed Eyes

https://twitter.com/i/status/1698728740329566676

Последна редакция: пн, 04 сеп 2023, 20:22 от Dilemi

# 350
Тина, Коко, не е казано, че финалът трябва да е щастлив. На мен пък изобщо не ми се гледа хепи енд накрая. Нали в "Любовта не разбира от думи" са го имали, нека сега е нещо различно. Satisfied

В очакване съм...

Изпратете го сега и ще дойде!
Много малко остана

# 351
  • Плевен / София

Хубаво е когато историята е "ясна" и броя на епизодите е уточнен. Това означава, че сценария е обмислен и няма да има пълнежи и смучене от пръсти....Така се правеха сериалите в началото.....Не както сега ...на крак и според настроението и фандома и нивото на рейтинга.....

# 352
Гледам епизода и се дразня на килограм. После ще измрънкам качествено.
Тина с тази новина за умиращият Кенан в края на сериала хич не ми хареса. За сефте започнах да гледам по-драматични сериали и честно казано, ако от сега е ясно, че ще умре ГГ май само ще чета разкази.
Ама дали? С такова нетърпение го чакам, че май любопитството ми ще надделее Grinning
Kъм 12 ли да чакаме фраг?

Аййй, Слънчева, колко си жестока! Joy

# 353
Излезе

„Няма ли вече някой друг във всеки?"

https://www.instagram.com/p/Cwx3RQ8IV2z/

https://twitter.com/bambaskabiritv/status/1698758373024387409

Миси, хаха Satisfied

# 354
# 355
Малко скучен сякаш ми се струва като за първи фраг на първи епизод..

# 356
Малко скучен сякаш ми се струва като за първи фраг на първи епизод..
И на мен ми идва скучничък. С трейлъра каква заявка дадоха само. Ще видим какво са ни подготвили.

Ханде пък хубавее и с тези трапчинки...

Много си подхождат с Бурак.

Последна редакция: пн, 04 сеп 2023, 21:10 от midnight__sun

# 357
Хм, явно Лейла ханъм ще се позабавлява с Кенан бей и на следващия ден ще има убийство, свидетел сигурно ще го посочи на телевизора и двамата ще трябва да се правят, че не се познават. Написах им сценария аз Grinning
Да видим с превод все пак.

Последна редакция: пн, 04 сеп 2023, 21:18 от Бл@гуна

# 358
Гледам епизода и се дразня на килограм. После ще измрънкам качествено.

И аз съм на финала и се дразня на Лейля и нейната драматизация във връзка с предбрачния договор. После и сдобряването беше плоско. За такъв скандал, такова сдобряване. Joy

Фрагът за "Друг човек" е доста статичен, да видим с букви може да е по-добре.

# 359

Purple Heart

П.С.
Не, че нещо ...., но още нямаме постер ....

Общи условия

Активация на акаунт