💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 "Друг човек" и "Ако обичаш силно" /Тема 23/

• 43 114
  • 736
  •   1
Отговори
# 390
  • Плевен / София
Здравейте момичета,
"Важните хора в живота са тези, за които самият ти си важен‘‘ Силвия Кристъл

Скрит текст:
На днешният ден преди 24 г. изживях най прекрасната емоция....Родих моя син....
Почерпете се за негово здраве...
Относно сравняването на различни сценарии...Винаги може да се каже, че има общи неща, важното е историята да бъде различна....Ако ще е крими драма без прокурор не може....

Последна редакция: вт, 05 сеп 2023, 09:00 от gostenka68

# 391
  • София
Здравейте! Flowers Hibiscus

Наистина всичко е временно. Но спомените, които създаваме, и уроците, които научаваме, продължават да ни оформят цял живот. Прегърнете пътуването и ценете моментите. /от мрежата/

Лек ден ви желая! Satisfied

# 392
Гости, да ти е жив и здрав рожденикът!

# 393
Щом на Алекс се благодари с шоколад. Алекс

Я кажете и другите, с какво да ви почерпя? Кой превежда, кой споделя новините със скорстта на светлината, резюметата на Мики и Дилеми.... Казвайте, не се срамувайте Grinning

Гости, да ти е живо и здраво момчето!

Нови на Керем с руски фенки. Супер са впечатлени, едната  му подарила книга, която била много тежка и ръката й треперела, та той направил селфито. Същата книга била подарила на Ханде за НГ. Другата пък го карала да й сложи пръстена от ПНВ Joy
Луди са феновете за мен, но щом ги кефи. Горките звезди Grinning

Добре че решиха да продължат Присъда, та смениха екипа на този сериал и малко дръпна. Дано му видим някакъв логичен завършек.
Аз хем от скоро гледам сериали, хем и аз изтръпвам като разбера, че някой е на Фокс, решила съм техни да не гледам, но заради Бурак и Ханде на какви жертви съм готова Joy

Лек ден ви пожелавам!

Последна редакция: вт, 05 сеп 2023, 10:32 от Бл@гуна

# 394
  • Кърджали
Смяната на сценаристите явно се отразява добре. Все пак те пишат историята. Дано обаче от мерак да вкарат драма, да не оплетат конците.
Гости, жив и здрав да ти е рожденика! Много щастлив!
Благодаря за шоколада, имах нужда след няколко поредни почти безсънни нощи...
Аз за фокс... вече съм си обещала, нещо тяхно гледам след като го финализират. Нямам нерви да треперя ще го бъде ли, няма ли /и пак гледам един от категорията "това момче освен красиво, е и талантливо" май ще играе в техен сериал. Дали не но го напсувах вътрешно Laughing

# 395
Здравейте! Flowers Hibiscus

Гости, честит рожденик. Flowers Hibiscus Да бъде здрав и много щастлив.

Нови на Керем с руски фенки. Супер са впечатлени, едната  му подарила книга, която била много тежка и ръката й треперела, та той направил селфито. Същата книга била подарила на Ханде за НГ. Другата пък го карала да й сложи пръстена от ПНВ Joy
Луди са феновете за мен, но щом ги кефи. Горките звезди Grinning

Керем даже е отговорил, че същото момиче е подарило книгата на Ханде по Нова Година (сигурно 2020 или 2021) и много им е харесала.

Изводът: всички са добре и са продължили с живота си, тук-там още някои фенове им се сърдят. Satisfied

Тъкмо някакво спокойствие имах за Фокс и сега ми вкарахте мухата. Satisfied Все пак продължавам да съм с положителна настройка за 20 епизода. Satisfied Не искам повече, за дизи са чудесни като бройка.

Скрит текст:
Стартираха вчера и бяха сами.

# 396
  • София
Гости честит празник!     
Наздраве и честит рожден ден на твоето пораснало момче. Да полеем за негово здраве, но и за твое здраве, защото ти си "виновницата" за този празник.
Ха,  Наздраве!

Сега разбирам, какво пише в предбрачния договор на Лейля и Атеш.
От това, което успях да прочета, когато децата им се родят и двамата ще плащат поравно за разходите. Те ще вземат решения за децата си докато навършат 18 години, те ще избират имената заедно.  Има правила по време на брака и след брака, също и за недвижими имоти.
Ако нещо не съм рарзбрала нека някоя да ме поправи и допълни.

# 397
  • София
Гости, честит празник!  На рожденика здраве, щастие и късмет! Flowers Four Leaf Clover

цветя за мама Grinning

Линде, голям детектив си, браво за договора. Flowers Hibiscus
Не се знае, обаче, какво скъса Лейля в яростта си Thinking Ще разберем, надявам се. Simple Smile

# 398
  • София
Имало едно време…
Имало едно време един мъж, който обичал една жена.
Имало едно време една жена, която обичала един мъж.
Имало едно време един мъж и една жена, които се обичали...

Керем продължава да помни това прекрасно "Едно време". Дори книгата, която са му подарили му напомня за това време. Дано и Ханде да си го спомня!

Много надежди възлагам на този нов проект на Ханде. Прекрасно изглеждат двамата с Бурак. Очаквам един смислен сценарий. За играта на двамата въобще не се съмнявам.

Прокурор Лейла Гедиз.

# 399
Здравейте Animal Bee

Гости, честит ти рожденик! Да е жив и здрав! Hug

Линде, нямам идея дали това е пишело в договора, в епизода не казаха нищо, но може феновете да са успели да го разчетат от екрана. Joy

Дилеми, Лейля скъса листа за организацията на сватбата- за нареждането на масите и т.н. Договорът си остана в Атеш , подписан и в изряден вид. 

Като цяло реакцията на Лейля беше като на гузен негонен бяга , преувеличи много, да не говорим, че дори не прочете 1 ред преди да се развика. Поне да знаеше срещу какво протестира. Joy

# 400
Гости, честит рожденик! Birthday Да ти е жив и здрав Flowers Four Leaf Clover

Gift Heart

Ново от сета "Друг човек"

# 401
Коко, щях да ти отговарям в предния пост, но забравих. Във връзка с това:
Първата разгадана находка в клипа за мен - походката на убиеца, даже тук някоя от вас я е коментирала преди време… Stuck Out Tongue Winking Eye Или пък и с това да са ни заблудили, ама това странно свиване на колената…

Пуснах си го няколко пъти този убиец , не виждам нищо необичайно. Grinning Не е ли нормална походка , когато се гази във вода? 🤔
Също не изключвам и възможността втората самоличност на героя да има по-различна походка от първата. Grinning
От самото начало се знае каква ще е ролята на Бурак, не са казали, че той ще е убиецът, но сякаш се подразбира от само себе си. 🤷‍♀️ Ще бъде интересно, ако убиецът се окаже друг.

# 402
От пресата днес:

# 403
Ще имаме фраг Sunglasses

Yellow Heart

П.С.
Ако го пуснат до час, очаквайте довечера най-накрая постера на "Друг човек"... Stuck Out Tongue Winking Eye
Един фенски:

# 404
Страхотно, дано ни подскажат нещо за майката и не ни държат в неведение 😎

Общи условия

Активация на акаунт