💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 "Друг човек" и "Ако обичаш силно" /Тема 23/

• 43 110
  • 736
  •   1
Отговори
# 405
  • София
Това е нещо много, много мило...

"Добро утро Атеш!"

Обратното броене на "Друг човек" започна!

# 406
Тази седмица е слабо откъм сериали, но другата ще има 22 сериала в ефир. Голяма конкуренция се очертава.

Не разбрах само, какво е това нахалство и безобразие от Лейля по повод предбрачния договор? Станала ми е най-неприятният персонаж в сериала. Бие ми и измамниците взети заедно. Satisfied

От сета
На Керем закачките

https://twitter.com/bursinbestie/status/1699020295955173392

# 407
Flowers Herb Хубав следобед от мен момичета!
Гости, живо и здраво, успешно и много щастливо да е момчето ти! Радост, надежда и упование за Вас!
Честито!

Не се съмнавам в съвместимостта на Ханде и Бурак, след наивния "Любовта не разбира от думи" и времевия отрязък, участията им в различни проекти, отказа на Ханде за да играе в СЧК. В този проект ще показват израстването си. Тук е мястото да отбележа, Ханде премина не само в любовната, но и в професионалната школа на Керем. Сигурна съм, ще го покаже!

В живота, нищо не е случайно!

П.С. Учителя...

Колко много ни разказва лицето му!

Последна редакция: вт, 05 сеп 2023, 14:56 от Yassy_N

# 408
Ех, значи...да подразня моето екс Ханкерско сърце. Satisfied

# 409
Ех...., бе Слънце.... Sunglasses ( много сполучлив е станал Gift Heart )
Калпазани ... Stuck Out Tongue Winking Eye .. развалиха ни купона ... Stuck Out Tongue Winking Eye

Очакваме изненада Simple Smile

и ново от Бурак Simple Smile

# 410
Красива двойка бяха .. жалко
Ех, значи...да подразня моето екс Ханкерско сърце. Satisfied

# 411
Слънце...Broken Heart

Нова

С нетърпение очаквам фрагмана, да видим как ще завъртят историята.

# 412
От рускините:

# 413
  • София
още от 9-ти епизод на YCS:

Атеш: Биге, каза че е спешно. Слушам те.
Биге: Преди всичко, поздравления. С Лейля сте решили за се жените.
Атеш: Фюсун работи.

Биге: Преди това, тя каза, че излизате, но...Не исках да повярвам. И все пак, не мислех, че ще се ожениш. Честно, изненадана съм.

Атеш: Аз също не мислех, но... Истина е. Не мисля, че имаше това пред вид когато каза, че искаш да кажеш нещо важно.

Биге: Искам да говорим за две неща. За компанията и за Умут, затова ти звъннах.

Атеш: Чудя се какво е направил Умут? Наистина, напоследък не искам да чувам нищо за Фюсун или Умут. Те и двамата ще напуснат след делото, така че няма значение.

Биге: Ще напуснат?
Атеш: кима
Биге: Виж, с Фюсун никога не се разбирахме.И ти знаеш това.
Атеш: Да

Биге: Но не мисля, че трябва да отписваш толкова лесно Умут, Атеш. Да, той може би е допускал грешки... Но той не заслужава, да го изхвърлиш от компанията.

Ще бъде добре, ако ви, като двама братя, седнете и поговорите спокойно. Мисля, че трябва да се свържете. Както и да е, следствие от грешки.

Атеш: Мислиш, че не съм опитвал?
Биге: Не знам, не знам, защото това не ме засяга. Искаш ли да изгориш мостовете с Умут, или обратно.

Атеш: Какво искаш да кажеш?
Биге: Просто искам да ти напомня, че Умут е толкова ценен, колкото останалите ти братя и сестри. И съм сигурна, че не ме искаш между вас. И аз не искам да се намесвам по този въпрос.
Атеш: Не искам.

Биге: Чудесно. По тази причина, не съм сигурна, че искам да продължавам да работя за компанията Аркали.
Атеш: Искаш да напуснаш, така ли ?
Биге: Да. Искам да се върна обратно.

Атеш: Сушай, Биге, наистина те ценя. И разбира се ще уважа всяко твое решение.Но да бъда честен, ще се радвам да те виждам тук. В същото време, ще се радвам, ако нашето приятелство продължи. Но...Нека направим така... Ще помисля за това, което каза за Умут. Съгласна ли си?

Биге: Съгласна.
Атеш: Тогава ще вървя.

Биге не каза на Атеш за подмолните действия на Умут,  за откритото му враждебно отношение към самия Атеш и готовността му, да отиде до край, ако се наложи. Напротив, помъчи се да го убеди, че трябва да се опита да оправи отношенията си с него. Защо го прави? Иска братята да имат добри отношения или по по този  начин подготвя почвата Атеш да приеме с добри чувства човек, който му завижда за всичко, дразни се от него, дори може би го мрази и който няма скрупули да направи всичко, което би му осигурило надмощие и реванш. Предстои да видим. Thinking

PS:
Мики, Flowers Hibiscusза скъсания от Лейля документ. Съвсем бях забравила тази сцена. Smirk

Последна редакция: вт, 05 сеп 2023, 16:06 от Dilemi

# 414
Дилеми Hug , противоречив образ е Биге, мисля че и сценаристите не могат да решат какъв точно да е нейният образ. Grinning Беше положителен герой в началото, започна уж да става лоша, сега пак е добра. Grinning Според мен постъпи добре, когато не се намеси между двамата братя, но този с когото трябваше да се разговаря не е Атеш. Може би Атеш е дистанциран и груб с брат си, но не е без причина. Биге трябваше да говори с Умут - спокойно и рационално, да разбере неговите причини, можеше да успее да му повлияе, ако за нея изобщо е важно да се сдобрят. Тя всъщност е била и една от причините за омразата на Умут към Атеш, а вероятно изобщо не го беше осъзнала, докато Умут не й го каза. Нека да сдобри двамата братя и да заминава за Париж, очевидно че нейната роля не беше съществена до момента, поне на финала да допринесе с нещо. Grinning

# 415
Постера

Много ми харесва!

# 416
Уау, страхотно изглежда постерът! Очаквам го с хубаво качество и да започват колажите. Stuck Out Tongue Winking Eye

Ново стори от Ханде
Надписът е: Подготвяме Лейля
https://twitter.com/TvDunyasii/status/1699046379954311464?s=20

# 417
Като приказка на Дисни.
Красавицата и Звярът..
Принцесата се опитва да се измъкне от лапите на принца 😉

# 418
Тина, взе ми думите от устата! Точно същото си помислих, но исках да излезе с хубаво качество, че да го разгледам по-добре. Grinning Вижда се, че Кенан държи здраво Лейля за кръста и за ръката, а тя сякаш дърпа ръката си и се опитва да се измъкне.

# 419
  • София
"Една жена или я обожаваш или я оставяш да си тръгне" ~ Ерих Мария Ремарк

Скоро... "Друг човек!"

Общи условия

Активация на акаунт