💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 "Друг човек" и "Ако обичаш силно" /Тема 23/

• 43 102
  • 736
  •   1
Отговори
# 420
Пуснаха "интервюто" с Ханде от преди няколко дни Wink

Gift Heart

П.С.
Постерът е супер. Дано го пуснат и в HD качество Wink

# 421
В туитър се бяха спрели да свързват Ханде и Керем, но след вчерашното изказване на Керем феновете днес са ентусиазирани и творят 😉

И после кой е виновен , че феновете се изпокараха .. 😎

# 422
Ехааа, постерът е разкошен! Дано и сериалът да е много успешен.

Керем я е казал, каквото казва рускинята, я не, но моабет да става.

Преизпълних аз петилетката за 2 години, та сега ще си наваксвам, но понеже точно Дилеми е споделила този откъс, който искам да коментирам, та първо него.
Аз пък смятам, че Биге постъпи свръх нечестно. Първо уж харесва Атеш, не просто го харесва, а нещо повече, уж му е един от най-верните хора-той я моли да дойде и тя веднага зарязва всичко и пристига, Атеш я прави главен дизайнер във фирмата. Дължи му лоялност на първо място. Разбира, че Умут е действал не само зад гърба им, но и целта му е да унищожи Атеш, но това ще навреди и на фирмата. И тя си мълчи?! Ако аз разбера такова нещо никога няма да простя. За личните им отношения и злобата, и зависта на Умут тя няма отношение, съгласна съм. Там и да не се бърка ок, но, когато е засегнат бизнеса, за който и тя е отговорна..
Умут е дребна, злобна душица. Атеш е в правото си да го мрази до края на живота си и никога да не му прости, няма да го обвиня.
Та благодарение на него майка му е обявена за луда. Собствената му майка. И защо? За да се хареса на подлия си баща, който иска да открадне фирмата от майка му. Разбирам майката да е била златотърсачка и абсолютна безхаберница, а тя е била безкрайно талантлива. Атеш му е виновен, че бащата му е оставил фирмата, Атеш е виновен, че Биге го харесва, Атеш е виновен, за това, че Умут е едно жалко мъжленце. Този ми е топ противняр, избута и Якуп от първото място Joy
A онзи в затвора, защо се раздрънка? Гледах клип, сега ще го догледам и него.

Този Сапфир, който е започнал снощи сравнително приличен рейтинг, но нещо не са го харесали рускините.
От другата седмица ще стане майко мила със сериалите.
Така, някой да пропуснах да нахейтя? След малко ще дойда с втора порция Joy

# 423
  • София
В туитър се бяха спрели да свързват Ханде и Керем, но след вчерашното изказване на Керем феновете днес са ентусиазирани и творят 😉

И после кой е виновен , че феновете се изпокараха .. 😎
Никой не може да спре феновете да коментират. Тази двойка ще остане завинаги в техните спомени, независимо какъв ще е житейският път на двамата. Това е една история, една незабравима приказка, една неповторима любов. Щом Керем все още не може да забрави и всяко нещо му напомня за Бамби, как феновете да забравят...  

Липсват ми тези усмивки, тези истински влюбени очи. Вижте само, как им светят очите. Любовта е отразена в тях.

Последна редакция: вт, 05 сеп 2023, 17:47 от БлагаВест

# 424
Фрагът::

# 425
  • София

Миси, Flowers Hibiscus

Много тъжно, няма щастливи след случилото се. Disappointed Relieved Единствено предполагаемата майка утешава Лейля, Умут и Биге "се надушиха". SmirkЧакам буквичките.

Последна редакция: вт, 05 сеп 2023, 17:55 от Dilemi

# 426
Явно за да са конкурентноспособни в събота минават към драмата..

# 427
Миси, върха си! Ама фраг, ама сълзи, ама мама не каза коя е.
През цялото време Биге обяснява, че Атеш се е изплашил и не е играл с открити карти.
Драматична серия ще е.
Атеш какви ги сътвори, а сега се държи за сърцето. Гадняр. Горките дечица.

# 428
Уау, драматичен е фрагманът. Най-накрая да видим, че и Атеш страда, защото досега го играеше абсолютно безразличен, голямо шоу спретна, но не изглежда като да е доволен от резултата. 🙃

# 429
Тези ще наблягат на драмата, от другия сериал ще се целуват и ще се ревнуват. Grinning
Биге казва: Това, което Атеш знае най-добре е да вреди на себе си. В моментът, в който разбира, че е влюбен и има чувства и се е изплашил.
Явно добре го познава, да приемем, че е истина, това ли е начина? Накрая казва: Знаеш ли какво ще стане накрая?
Сега и аз се чудя-какво аджеба ще стане накрая? Grinning
Раздвижиха определено сюжета, доволна съм. 

# 430

Последна редакция: вт, 05 сеп 2023, 18:09 от azisiq

# 431
  • Кърджали
Линде, ще те разочаровам, но това

Щом Керем все още не може да забрави и всяко нещо му напомня за Бамби, как феновете да забравят...  [/size]

е пак фенска измислица. Или поне не е от сега.Като под "сега" имам предвид последните няколко месеца, година или колкото там е минало от раздялата им.
 Аууу, имам травма от тази песен.
Мога да Ви преведа фрага.... 5 минути само.

Последна редакция: вт, 05 сеп 2023, 18:11 от Aлекcандрa

# 432
Алекс, каква е тази песен? Кажи моля? Големи драми се вихрят, че това била "песента на И/Ълджей" Откраднали са я ли, какво?
Благодаря, че ще преведеш. Hug

# 433
  • Кърджали
Като става въпрос за музика в сериали, не може да се каже, че е кражба. Всеки, който иска да я сложи в сериала си, плаща авторските права и я пуска. Но да, това е една от песните, които са емблематични за ЪлДжей, общо взето като са ти забили ножа, с тази песен хубаво го дозабиват.
Все си мисля, че съм я превеждала, ще я потърся да я пусна....
 А иначе фрага

https://vk.com/video609002571_456239698
https://videa.hu/videok/film-animacio/ya-ok-seversen-10.-bolum-4R008fEWOjohSYuK

Последна редакция: вт, 05 сеп 2023, 18:56 от Aлекcандрa

# 434
  • София
Алекс, Flowers Hibiscus благодаря за превода!

Атеш не само страда, той има отново паник-атака, но сега няма кой да го успокоява, да сложи ръка на сърцето му и да го прегърне. Disappointed Relieved

Последна редакция: вт, 05 сеп 2023, 18:47 от Dilemi

Общи условия

Активация на акаунт