💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 "Друг човек" и "Ако обичаш силно" /Тема 23/

• 43 100
  • 736
  •   1
Отговори
# 435
Алекс , много ти благодаря Kissing Heart , спестяваш ми занимавката и то проблемът не е в превода и слагането на субтитрите, а в това , че превеждаме от други езици и понякога става развален телефон. Бях забила на думите на Биге, че Атеш поставя любовта им с Лейля на изпитание. Беше преведено по 3 съвсем различни начина. Joy

Започва драматично, но не мисля, че целият епизод ще е такъв. Това е само началото.

Благи, как може да се чудиш какво ще се случи после? Атеш и Лейля ще се сдобрят. Stuck Out Tongue Winking Eye Ама след поне 3-4 серии , да има драма. Joy

# 436
  • Кърджали
Мики, за мен не е проблем, стига да имам време.
Ето я песента от фрага

И с превод
https://videa.hu/videok/film-animacio/canozan-sar-bu-ehri-live-kDQUmBrF7ofHeTz5

Това момче има много хубави песни. Дет се вика, цял живот ще съм благодарна на Али Билгин, че ни го показа.

# 437
  • София
Линде, ще те разочаровам, но това

Щом Керем все още не може да забрави и всяко нещо му напомня за Бамби, как феновете да забравят...  [/size]

е пак фенска измислица. Или поне не е от сега.Като под "сега" имам предвид последните няколко месеца, година или колкото там е минало от раздялата им.
 Аууу, имам травма от тази песен.
Мога да Ви преведа фрага.... 5 минути само.
Алекс няма как да ме разочароваш, защото тези думи Керем ги каза наистина. Не съм казала че са сега. Това беше, когато Ханде замина за Ню Йорк и тогава тази фенка го попита дали Ханде му липсва, а Керем написа горното. Така че това е самата истина. Сигурна съм, че и сега му липсва.

# 438
  • Кърджали
Тогава е било така.
Човек забравя. Забравя и хора, които е обичал. Няма незабравими хора. А реалната любов едва ли е била толкова силна, колкото екранната приказка. Иначе още щяха да са заедно. Никой не си тръгва от там, където му е хубаво, където обича и е обичан.

# 439
Алекс, Hug

Yellow Heart

Инфо:
"Според @AdbaTv #YaÇokSeversen беше третата най-коментирана програма/dizi в социалните медии между 28 август и 3 септември."

Нашите хора са в тренда Simple Smile

# 440
# 441
  • София
Тогава е било така.
Човек забравя. Забравя и хора, които е обичал. Няма незабравими хора. А реалната любов едва ли е била толкова силна, колкото екранната приказка. Иначе още щяха да са заедно. Никой не си тръгва от там, където му е хубаво, където обича и е обичан.
Не съм съгласна с теб, но не ми се спори. Мога да пиша много по този въпрос, имам много материал за тяхната любов. Много пъти човек си тръгва не само, защото не му е хубаво или не е обичан. Много други фактори също могат да окажат влияние. Примери в живота, колкото искаш. Няма как човек да забрави една любов. Те не са се разделили като врагове, за да се забравят.  

# 442
Лейла, явно няма да живее в имението с Атеш и децата.., но си е взела брачното свидетелство с нея Wink Явно бракът е законен ..

# 443
  • София

- Коя си ти?
- Аз...

Последна редакция: вт, 05 сеп 2023, 19:57 от Dilemi

# 444
Ново от Керем и Хафса ( нещо започнаха да се повтарят и да става банално ... сори, ама вече дори не е забавно. 10 седмици едно и също ....)

Yellow Heart

# 445
И според мен започнаха да,се повтарят. Трябва да измислят нещо ново 😎

# 446
Ново от Керем и Хафса ( нещо започнаха да се повтарят и да става банално ... сори, ама вече дори не е забавно. 10 седмици едно и също ....)

Yellow Heart

Превод на въпросите:

Кой носи повече дрехи?
- Посочват се взаимно

На кой му отнема повече време да се подготви за снимки?
- Пасочват се взаимно

Кой шофира по-добре?
- Хафса настаява, че е тя. Керем се съгласява май.

Кой флиртува по-добре?
- Хафса. Тя мислела, че е Керем, но все едно.

Кой яде повече?
- Хафса.

Кой пътува повече?
- Посочват се взаимно.

Кой повече виси в социалните мрежи?
- Хафса

Кой позира повече?
- Хафса

Кой е луд по пазаруването?
- Хафса

Кой клюкари повече? (Не съм сигурна в превода тук)
- Керем

# 447
Според Адба, Ханде е № 1 за седмицата Simple Smile

Sparkling Heart

Grinning

# 448
Според Адба, Ханде е № 1 за седмицата Simple Smile
Скрит текст:

Sparkling Heart

Grinning
Чудесно, а не стигна и до Венеция дори. Satisfied

Алекс, благодаря за превода на фрагмана. Flowers Hibiscus

Очертава се този епизод да бъде най-интересния досега. Трябва да бъде интересен, иначе не виждам как ще се борят с останалите.
Как мислите, ще издържи ли до края на септември с едни 13 епизода? Повече възможно ли е? На мен не ми се вярва.

# 449
Слънце, от канал Д зависи според мен. Продуцентите са ок, те ще печелят от продажби в чужбина, но за канала май е важно сега да има рейтинг, за да печелят от реклами. 🤔 Не ги разбирам хич нещата, драскам си просто. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт