💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 "Друг човек" и "Ако обичаш силно" /Тема 23/

• 43 096
  • 736
  •   1
Отговори
# 450
Привет, момичета прекрасни!

Гости, честит празник!

Желая на порасналото ти момче здраве, щастлива любов, верни приятели, дръзновени мечти!

Алекс!💗
Момичета!💞
Благодаря!

Явно Биге добре познава дългогодишния си приятел. Когато се страхува, че ще бъде излъган, използван, изоставен изгаря не само себе си, а и най-близките си. Сам каза - приличат си с Лейля, любовта им наранява. Постъпи жестоко не само с нея, но и с децата.
Лейля се самоуспокояваше, отлагайки признанията си за деня след сватбата. Чиста самозаблуда. А ако обичаш силно ... трябва да започнеш на чисто. Как???
Ако продължават така, скоро ще разберем.☺

Хубава вечер!

# 451
Нова снимка на Керем от снимките за Vanity Fair Spain
 Публикувано от @/ lupedelavillana чрез истории в Instagram.

Simple Smile

Керем с фен ( с филтър)

# 452
Ама съм семпла. То било песен от друг филм и се свързвала с ГГ ЪлДжей, а аз реших, че е някаква певица. Защото се дразнят феновете, че били откраднали песента Joy

Така, изгледах епизода и толкова ме е яд на всички, че още повече ме хваща яд на мен си, че го гледах. Grinning
Каква беше тази истерия с предбрачния договор? За сдобряването и дума няма да отварям. Поне красиво се целуват.
А на финала? Кому беше нужно тази показност? Какво спечели? Защити целят измамен мъжки род? С какво Атеш е по-различен от Лейла? С тази разлика, че разби сърцата на три деца, на които преди това безброй пъти обеща, че точно това няма да се случи. Не ща да го видя и на снимка Атеш.
Имам чувството, че на Керем хич не му се играе в този сериал.
Сигурно ще добутат до 13 епизод, но се съмнявам, че ще има повече. Не съм в час, но в събота и неделя излъчват ли някакви сериали или ако са оцелели някакви летни ги местят там?

Казах си и ми олекна. Май си надвиш днес лимита, но ще ме извинявате Grinning

Не разбрах аз, постера на ДЧ го има по улиците, но не и в някой от официалните канали с добро качество? Бива ли?

# 453
Благи, отговарям ти , защото явно не ни четеш внимателно. Stuck Out Tongue Winking Eye
По принцип в събота и неделя местеха сериалите с по-нисък рейтинг, но сега май вече не е така, защото в момента както в събота, така и в неделя , има сериали, които ще излъчват 3ти и 4тите си сезони за поредна година в този ден.
От другата седмица в събота се завръщат 2 доста успешни сериала - "Братя и сестри" и "Gonul dagi" (него го излъчваха и през 2020г, когато даваха SCK и тогава си бяха конкуренция и ни биеше жестоко Joy). Бонус добавяме и сериала на Бурджу и се заформя една 4ка, в която вероятно ще сме на дъното. 🙄 Да се местим в неделя също не е вариант , там са "Присъда" - 3 сезон и "Teskilat" - 4 сезон мисля...
Освен в "Присъда", във всички по-горе изброени от мен сериали главните герои умират постоянно и на тяхно място идват нови герои с нови истории т.е. това дава шанс да се развиват нови сюжетни линии, рейтинг има и те снимат ли снимат... Не са мръднали с години от екран.

Правилно си разбрала, постерът на "Друг човек" го няма официално. Феновете го снимат по улиците, днес първи в инстаграм го сподели Бедо. (Той беше част от екипа на SCK , а сега работи в екипа на "Ако обичаш силно" и поради тази причина го следват доста от феновете на Ханде и Керем. Та в неговия профил видяха снимката на плаката и така тръгна...)

# 454
Благи, в събота ще е доста натоварено. Два фаворита ( с по няколко сезона) влизат в играта, плюс сериала с Бурджу. Веселбата ще е на макс Simple Smile

Gift Heart

Този постер на "Друг човек" го пазят все едно е Панагюрско съкровище... уж го показват, ама дали е той ... ще си почакаме ... бърза работа нямаме ... Stuck Out Tongue Winking Eye

Постерите на Ханде досега:

# 455
Благи, откъде да те почна? Satisfied

Нали гледа епизода с озвучка като цяло. Защо си го гледала отново, а не си преминала само на финала? Satisfied
Общо взето съм съгласна с всичко, което си написала за епизода. Поведението на Атеш след сватбата не е на човек, който е сигурен в това, което прави. Не си обмисли добре нещата и затова сега ще получава паник атаки или там каквато криза получава.

На Керем играе ли му се? Чудя се и аз на моменти. Не ми изглежда много ентусиазиран, най-вероятно заради това, че не се хареса сериала на зрителите. Може би губи мотивация по тази причина? За мен щеше да е най-добре, ако беше изчакал и се беше включил в някой сериал за есенно-зимния сезон, но нали уж има договор с продуцентите за три проекта. Крачка назад е за мен участието му в сериала.

Ако чакрите не се наместят след 10-тия ден, ще коригираме от 5 на 10 коментара минимум за още 10 дни. Не може Меркурий да не ти е ретрограден. Animal Hear No Evil

Да, има афиши из улиците на Истанбул, но не са ни пуснали никъде в профилите на сериала или Фокс официален постер, а 11 иде.

Mиси, голямо пазене казваш. Satisfied

Последна редакция: вт, 05 сеп 2023, 22:55 от midnight__sun

# 456
Шефке, сакън! Чета внимателно, особено пък теб Wink
Не знаех, че Присъда го дават в неделя. Той май има яко фенове, а щом другият е оцелял толкова време... Нямаме много шансове, то е ясно. Мислех, че най-хитовите сериали ги дават през седмицата само. Този на Шуки и той не е с висок рейтинг, а е и на Фокс, така че и те ще хвърчат съвсем скоро.
Днес се размяташе някакъв постер със сериалите, които започват следващите две седмици, освен тези, които са с втори и трети сезон, що нови има. Откачена работа.

Ахахахахах докато напиша и другите от ръководството се включиха!
Миси, Панагюрското съкровище Joy
Слънчице, май ще мина на по 10 поста на ден, с 5 до никъде не я докарвам.
И да си кажа, че аз съм бай Иван на темата, всички ви имам за шефки, щото пишете от години и се познавате добре, а аз ще си стоя с лопатката и ще си кротувам Joy

Последна редакция: вт, 05 сеп 2023, 22:17 от Бл@гуна

# 457
  • Кърджали
Благи, относно сериалите в събота и неделя
Скрит текст:
Разузнаване /другият сериал в неделя вечер/ е много харесван от турците. То е повече пропаганда - вижте колко са ни велики и непобедими службите. Ама факт е, че в първия си сезон имаше рекордни рейтинги, във втория с Присъда се състезаваха кой да вземе първото място всяка седмица. Да оцелее друг сериал си беше направо невъзможно.
За събота - Братята са с доста добър рейтинг. Този другият - Там някакви си планини, също събира доста висок рейтинг всяка събота.
Та уикенда вече са дни за силни сериали.
Понеделник и петък също. В понеделника Йомер е доста харесван сериал. Сега ще видим от новите някой ще му отнеме ли първото място. Петъка е денят за онова чудо на психиатрията - Рибарчето. Там пък никой няма шанс.

# 458
  • София
Според данните, които определят точките на IMDB от 04.09.2023г., Керем Бюрсин е на 2 позиция в Турция и на 3 451 в света.

Странно нещо е живота. Нужна е тъга, за да разбереш, какво е щастието. Трябва да усетиш липсата, за да оцениш присъствието.

Последна редакция: ср, 06 сеп 2023, 00:42 от БлагаВест

# 459
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета и Честит празник! Flowers Hibiscus

Желая ви един страхотен празничен ден, изпълнен с добро настроение, вълнуващи моменти и много усмивки Wink
Gift Heart

Sparkling Heart

Gift Heart

# 460
  • София
Здравейте Flowers Hibiscus

6-ти септември, Съединението.Бленувано, изстрадано и осъществено обединение.

PS:
Съболезнования за жертвите и съпричастност с пострадалите от пороя и наводненията в Южното Черноморие. Hands PrayОбичам този край, много ми е мъчно и страдам заради сполетялата ги беда. Сила и кураж им желая. Flowers Four Leaf Clover

Последна редакция: ср, 06 сеп 2023, 10:29 от Dilemi

# 461
Честит празник!

Това селфи май не съм го виждала тук. Лейла с майка й. Интересно ми е каква ли ще е нейната история. Толкова години да я остави на улицата буквално. Дали идва с добро? Дали има няккава връзка със семейството на Атеш?

Един лек и спокоен, почивен ден ви пожелавам!

# 462
# 463
Здравейте Animal Bee

Честит празник! 🇧🇬
Дано държавата да помогне адекватно на пострадалите в Царево и района, а не пак парите да потънат в някой джоб...

Една изключително "достоверна" статия за Ханде ми попадна днес. Публикувана е вчера. Четете докрай, кратичка е. Joy
https://www.cosmopolitan.bg/a/xande-ercel-ot-pocukai-na-vratata- … a-si-koz-na-pokaz

# 464
  • София
Честит празник!
Днес честваме 138 години от Съединението на България. На 6 септември 1885 г. хиляди българи, живеещи на изкуствено разделена територия, се обединяват и заживяват заедно вече не само духом, но и без географско разделение помежду си.

Съболезнования за жертвите от вчерашната трагедия по южното ни черноморие.

Общи условия

Активация на акаунт