💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 "Друг човек" и "Ако обичаш силно" /Тема 23/

• 43 090
  • 736
  •   1
Отговори
# 465
Здравейте и Честит празник! 🌞

Голяма трагедия, и пак невинните го отнасят ..
Жалко за хората.

Днес дали ще има 2-ри фраг на Друг човек ?

# 466
Здравейте, момичета, 🌻
Честит празник! На този ден не само се съединяват две български територии, но и всички българи се обединяват за общата кауза. 138 г. по-късно се надявам, че ще  успеем да се обединим, както са направили дедите ни,  в името на по-доброто ни бъдеще. 

Пожелавам здраве и късмет на всички дами, чийто празници съм пропуснала. 🍾

Не ми остава време да ви чета редовно и се надявам да ме извините, че не успявам да се включа адекватно в темите, които обсъждате. Обикновено ви прочитам след като се преминали през 2-3 теми и ми се струва излишно да пиша по вече приключени теми.
Надявам се да не ви досадя с мислите си  за видяното до тук от сериала нa Ханде . Трейрърът към първи епизод на „Друг човек“ ми се стори като крачка назад, сравнен с тийзъра на филма. Смятам, че повторението на някои от къдрите и в двата откъса би било хубаво да се избегне. Това е причината трейлърът към епизода на мен да ми бледнее. Струва ми се излишно и повтарянето на кадрите с танца на двамата главни герои. На плаката, който сте споделили също двамата са в прегръдката на танца. Като реклама на Dancing Stars ми идва. 🫣 Не че не изглеждат добре, напротив плаката е страхотен, но колко е подходящ за жанра на фирма? Започвам да се чудя това криминална драма ли ще е или романтичен филм. Няма да се оплаквам ако е наблегнато на романтиката. Надявам се след предоставеното им време за развитие на сценария да са успели да го развият, така че да ни държат в напрежение с непредполагаемо развитие на сюжета  и без да вали дъжд от трупове.
От снимките от сета, които споделихте и информацията, че се снимат кадри от втори и трети епизод си мисля, че са правили промени в сценария. Ако е така, дано е за добро. Все пак съм си приготвила кошница, която не е малка. 😄
А сега да скокна и в личния живот на Ханде. 😳Някои от вас споделиха мнение, че Ханде е прекалила с публикуването на снимки това лято и ги приемате като демонстрация на живота и с ХС. Така като аз ги виждам нещата, тази демонстрация беше направена с цел коментарите за връзката й да не пречи на професионалния и живот. Цяло лято жълтата преса, фенове и хейтъри не спряха да я коментират и общо взето всеки си каза, каквото имаше да каже. Сега вече е  трудно да се намери нещо неказано, с което да се отклони вниманието от „Друг човек“. 🙃

# 467
  • София
#ArvenYavuz чрез публикация в Instagram

# 468
Сними, винаги има какво да се каже. Очаквам с нетърпение да прочета колко пари е платил Хакан да не спират сериала на Ханде. Joy

Развесели ме това с "Денсинг старс". Grinning

# 469
Инфо:
"Най-обсъжданите герои на седмицата (30-05 септември)", според MevcutBilgi
Атеш заема пета позиция

Днес снимките на сериала "Друг човек" са в дома на майката на Лейла

Purple Heart

От Фокс Sunglasses / да си знаем ... Stuck Out Tongue Winking Eye к'во обича Шефът Stuck Out Tongue Winking Eye /

# 470
Сними, винаги има какво да се каже. Очаквам с нетърпение да прочета колко пари е платил Хакан да не спират сериала на Ханде. Joy

Развесели ме това с "Денсинг старс". Grinning
Mikipoli, исках да си измрънкам, по възможност ненатоварващо Smiley, надявам се да се е получило, щом съм успяла да те разсмея Stuck Out Tongue Winking Eye Очакванията ми към сериала "Друг човек" се повишиха доста след тийзъра. чакам интересен сериал с много обрати и неочакван край Kissing Smiling Eyes

А колкото до плащанията на Хакан, то доказано хората имат въображение и харчат чуждите пари на воля. Очаквам да четем, че е платил да не го спират, ако е висок рейтинга /стискам палци да еоколо 8-9 или повече Sunglasses/, че плаща за рейтинг. От сега се чудя дали няма да му е по-еевтино да купи Фокс и да не се занимава с дребни плащания Thinking

# 471
  • София
Докато чакаме... всеки си знае какво Satisfied
още от 9-ти епизод на YCS:

Атеш: Щастлива ли си? Всичко наред ли е?
Лейля: Да, мисля, че всичко ще бъде прекрасно.

Атеш: Ще бъде по-добре, ако семейството ти може да дойде също на сватбата. Нещо ми казва, че всичко ще се подреди след тази сватба. И ако не се подреди, тогава аз ще те помиря.

Лейля: Ще видим. Дай Боже. Благодаря ти за всичко.
Атеш: За какво?

Лейля: Какво ли не направи, Атеш. Първо, накара ме да се чувствам ценна/значима. Питам себе си дали заслужавам такова щастие?

Много се страхувам, че нещо ще се случи и аз ще те обидя много. Например...Ако имаше друга Лейля, би ли я обичал все още?

Атеш: Какво имаш пред вид „друга Лейля“?
Лейля: Не като тази, но различна.
Атеш: Ти не си убиец, нали?

Лейля: Не, разбира се. Какво става тук? Само че женитбата става много бързо.
Атеш: Съмняваш се в любовта ми. Разбирам. Защото бързо реших да се оженим и т.н.

Лейля: Не. Не се съмнявам в любовта ти, окей? Само съм...изненадана.

И твоята любов е последното нещо, в което се съмнявам.

# 472
Честит празник, момичета!

Честит празник, българи!

Съединението прави силата!
Валидно не само в исторически план, но и в общочовешки. Искрено съчувствам на преживелите ада в Южното Черноморие.

В очакване на съботи...

и понеделници...

# 473
  • София
На дали Хакан е толкова щедър, че да плаща за рейтинг на сериала "Друг човек". Четох обратното, че е имало пазарлъци Ханде да не участва в сцени с целувки. Според мен, ако зависи от него може и да я спре от участие.

Хафсанур е новото лице на Атасай.
Ateş/Огън

Последна редакция: ср, 06 сеп 2023, 19:46 от БлагаВест

# 474
И аз ГО чакам с нетърпение, но като гледам ще излъчат първи епизод и може тогава да благоволят.
Хахахах звездите на Денсинг старс. Дано да печелят всяка седмица и да останат най-дълго на дансинга.

Мики, мога ли да кажа, какви са цифрите плащани от Хакан и за какво? Без да искам се натресох на изключително "достоверна" статия, с цитати на ЕЖК (една жена каза) от кухнята Grinning
Тези хора са болни. Много ми е жал за актьорите, в случая и за Ханде. Дано има добър психолог, че как се издържа тази помия не мога да си представя.
Миси, Фокс обича да туитват и да ги коментират в мрежите ли?  Grinning
Много са обработени тези снимки на Ханде и Бурак, но много ми харесват.
Арвенчето е такъв бонбон. Така се смях с нея в епизода.

# 475
Честит празник момичета!

Хавса като рекламно лице на AtasayJewelry 2021 г!

https://twitter.com/hafsanurnews/status/1456648116061540352?s=20

https://www.youtube.com/watch?v=5SniOWfCOrA

https://www.instagram.com/p/CWdXTKiKv9i/?utm_source=ig_web_copy_ … =MzRlODBiNWFlZA==

Открийте колекцията Hafsanur Sancaktutan X Aura Moonstone на atasay.com . #TakSanaYakişını #Atasay #AtasayManisa #Manisa
https://www.facebook.com/watch/?v=419229739779864

Хубава вечер!

# 476
  • София
Мики, мога ли да кажа, какви са цифрите плащани от Хакан и за какво? Без да искам се натресох на изключително "достоверна" статия, с цитати на ЕЖК (една жена каза) от кухнята Grinning
Тези хора са болни. Много ми е жал за актьорите, в случая и за Ханде. Дано има добър психолог, че как се издържа тази помия не мога да си представя.
Блага не се притеснявай за Ханде. Тя вече е достатъчно обрулена от такива невероятни помии. Начетохме се още по времето на СЧК. Каква ли не я изкараха. Как никой тогава не се смили над нея. И то от самите папараци. Чудеше се всеки път какви обяснения и извинения да дава.  Сега е в по-добра позиция. Заради семейство Сабанджъ не смеят дума лоша да кажат за нея. Голямо подмазване пада.

# 477
  • София
още от 9-ти епизод на YCS:Sunglasses

Виждате ли разликата?!
Тези три деца, сгушени един до друг на дивана... клауза в завещание, залог за притежание на фирма, имение, богатство... До идването на Атеш нямаха думата за своето бъдеще... след общуването, грижите, отделеното специално внимание към всеки от тях от страна на Атеш и Лейля, сега се изправят пред него като равностоен партньор в семейните отношения, грижа ги e за хората, които обичат, имат мнение и го отстояват и няма да отстъпят, докато интересуващите ги въпроси не намерят желаното от тях и за доброто на семейството разрешение. И може би и те ще помогнат за благоприятния изход от тези турболентни времена, които очакват семейството.
Nature Zap

Берит: Лейля е много разстроена.
Айдос: Да Берит, аз също.

Берит: Лейля не е глупава влюбена птица като теб.

Атеш: Какво става тук? Какво правите?

Берит: Какво направи на Лейля? Не я разстройвай.

Илгаз: Казах ти да не ставаш гадже на Лейля, нали?

Атеш: Добре, но това е между мен и Лейля. Това всъщност не ви засяга. Това, че стоите тук, не променя нищо.

Хайде, отивайте в стаите си.
Берит: Не.

Атеш: Не? Защо?
Берит: Ние няма да оставим Лейля! Нека да се върне в къщи!

Айдос: Виж, братко Атеш, ние обичаме Лейля много. Така че не искаме тя да се разстройва.
Илгаз: Виждаш.

Берит: Ти не се разстройвай също. Ние ще я доведем в къщи, нали така, Айдос?

Айдос: Да, Берит. Остави го на нас.

Последна редакция: ср, 06 сеп 2023, 21:26 от Dilemi

# 478
Честит празник на Съединението, мили момичета! Flowers Hibiscus

Успях да изгледам девета серия на "Ако силно обичаш". Най-сетне се раздвижиха събитията и има какво да очакваме с нетърпение. Какво предстои за Лейля и Атеш? Кой първи ще прости и ще потърси другия? Как ще реагират децата и чия страна ще вземат? Защо Лейля е била изоставена от майка си? Каква е тяхната история? Какво очаква измамниците? Как ще продължи сериала? Защо беше нужно на Атеш да се жени за Лейля след като знаеше всичко за нея? Иска ми се да има логично обяснение на това му действие.

Сега ще разберем кой повече обича силно!

Исках да видя каква ще ни е конкуренцията за "Друг човек" в понеделник и изгледах първа серия на "Сапфир".
Много драма ще има там! Започнаха с нисък рейтинг и нямаше излъчване на други сериали в понеделник, но тепърва предстоят драмите. Няма да ви отнемем удоволствието от гледането като ви разказвам сюжета. Участват Йозге Яъз и Илхан Шен.

За колко такива целувки ще ревнува Хакан Сабанджъ?

# 479
Блага не се притеснявай за Ханде. Тя вече е достатъчно обрулена от такива невероятни помии. Начетохме се още по времето на СЧК. Каква ли не я изкараха. Как никой тогава не се смили над нея. И то от самите папараци. Чудеше се всеки път какви обяснения и извинения да дава.  Сега е в по-добра позиция. Заради семейство Сабанджъ не смеят дума лоша да кажат за нея. Голямо подмазване пада.

Не мога и не искам да си представям, какво чудо е било. Кошмар сигурно. Поне някаква полза да има от Сабанджъ.
Май всички актьори го отнасят качествено, но към Ханде имам чувството, че са особено настървени.
Скоро гледах репортаж от някакво събитие, на което присъстваше Баръш (от Любов под наем) Три думи за него и края на сериалът, в който участва и 20 минути плюнки по жена му. В крайна сметка е женен за нея, заедно са от години, имат си детенце. Негово интервю бях чела, че се е наложило да ходи на психолог, защото в началото след успеха на техния сериал се е сблъскал с някаква истерична фенска любов и с ужасяващ хейт от журналисти и антифенове. Препоръчваше на колегите си да не се срамуват и да посещават такъв. Много ми стана мъчно, честно казано.
Както и да е, хейтът на всички нива ще продължава, не виждам възможност да се спре. Социалните мрежи дават поле за изява на много болни мозъци.

Ханде нямаше ли и тя колекция за Атасай? Имам чувството, че съм я виждала на реклами на летището и по разни молове в Истанбул. Или за друг бранд беше?

Сега гледам репортажа на Дилеми и репликите на Атеш към децата, че това не ги засяга (отношенията му с Лейла) И как точно не ги засяга? Бива ли сценаристите да го направят такъв противен? Grinning

Общи условия

Активация на акаунт