💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 "Друг човек" и "Ако обичаш силно" /Тема 23/

• 43 088
  • 736
  •   1
Отговори
# 480
Сними, развесели ме много, радвам се, че се завърна. Не изчезвай повече! Kissing Heart

Благи, да , Ханде също беше лице на Атасай в продължение на 1 година. Първата им реклама излезе точно по това време, по което виждам, че са и клиповете с Хафсанур - края на 2021г. 🤔 Рекламата с Ханде излезе през декември, а тази с Хафсанур е излязла през ноември според официалния им профил в ютуб. Явно са рекламирали различни колекции. Grinning
Много е хубава рекламата с Хафсанур, хареса ми.

# 481
  • София
Благи, Ханде е най-добрата реклама на ювелирната фирма Атасай. Тя вдигна толкова много нивото им, беше великолепна. Тя беше първата жена прожектирана на най-високият небостъргач в Дубай. Атасай не могат да й се отблагодарят за това, което тя направи за тяхната репутация. Не виждам сега коя може да я задмине. Толкова високо е вдигнала летвата Бамби.

За тяхната фирма Ханде изработи невероятна колекция, неповторими гривни, обеци, брошки и колиета.

Тази брошка Ханде сътвори след като двамата с Керем бяха на почивка на Малдивите. Тя невероятно прилича на острова погледнат от самолета.

За съжаление трябва да спомена, че след целият този блясък турската преса не можа да преглъдне този невероятен успех на Ханде и започнаха да изливат тяхната помия. Опитаха се да я изкарат че има връзка със собственика на Атасай, та се наложи лично той да излезе с официална снимка, на която е с годеницата си.

Ето за тази помия, която не спираше да се излива върху нея писах. Дано вече я оставят на спокойствие. Не искам да си помислям, какво ще настъпи, ако евентуално се раздели с Хакан.

# 482
Мммм, Блага вест, благодаря ти за тази красота!
Разкошна ми е Ханде. Да, точно тази златистата снимка си я спомням. Идея си нямах аз тогава от турски сериали. Кой да знае, че и фенка ще й стана.
Ох, че клюки знаете Simple Smile Горкия Атасай бос, ако годеницата му е била някоя серт, сигурно големи ядове е брал. Шегувам се.

Я виж как разнообразихме липсата на новини около сериалите.
Да се пукат душманите, както казваше баба ми Grinning Ханде да си гледа кефа.

# 483
Нова снимка на Ханде, споделена от профила на дизайнера Хакан Йълдъръм.

# 484
И аз сега разбирам, че Атасай е рекламиран и от Хафса, смятайте каква реклама е било след като разбирам няколко години по - късно. А уж се интересувах. Само съм запомнила , че Мерием У. от Великолепният век ги рекламира. Добре, че е била Ханде да ги популяризира 😉
Те най- големите и хейтъри са бивши нейни фенове, които не могат да преглътнат,  че с Керем вече не са заедно...
Такъв е животът.. нищо не е сигурно , всичко е предпоследно ..

Последна редакция: ср, 06 сеп 2023, 22:06 от tina-latina

# 485
Керем е № 1 за седмицата според Адба Simple Smile

Ханде с фенка от днес Simple Smile

От сета на "Друг човек"

# 486
И аз сега разбирам, че Хафса е била лице на Атасай. До преди Ханде изобщо не бях чувала за марката, а след нея нямам интерес да я следя.

Да припомня

Ново от сета

„Не очаквах да е толкова сладка. Тя ме запомни от подаръците, благодари ми, прегърна ме и каза, че ме обича”

Сними, Dancing Stars е много добро попадение. Satisfied На мен ми хареса постера, но очаквах да е нещо по-мрачно, по-тайнствено. Сега като ги гледам, направо са готови за риалити формат. People Dancer Satisfied

Последна редакция: ср, 06 сеп 2023, 22:12 от midnight__sun

# 487
  • София
Ето част от колекцията, която Ханде изработи за Атасай. Нека си я плюят, тя не спира да се доказва.

Това лично на мен ми е много любимо, защото е създадено, като проекция на ето тази прекрасна снимка на ХанКер.

А тази брошка е подарък за Керем изработена от Бамби. Тя е едно опровержение, че любов при тях нямало, а е било само пиар.

# 488
Талантлива е и то много. Затова е тази злоба срещу нея..
А никой не може да гарантира, че примерно утре или след седмица, месец .. нещата така да се обърнат, че .. най - добре е да говорим позитивно за всички,  че иначе ставаме за смях ако някой ни чете стари постове.. 😉😎

# 489
Абе бая мрачни снимки излизат зад кадър на ДЧ. Те хубаво са като от  Денсинг старс (Сними Joy ) но някакъв хорър вариант. И тази новата снимка, и тя зловеща.

Хафса са я хванали на някакъв концерт. Питат я за Керем, стандартно отговаря, че много се забавляват, не само двамата, но целят екип. Нищо интересно.

С тази овърсайз мода... И мъжете по сериалите ги обличат в някакви чували. Изнедах се приятно, че Атеш е със съвсем нормални дрехи.

Последна редакция: ср, 06 сеп 2023, 22:34 от Бл@гуна

# 490
Започва да не съмнява, че това, което се разпространява ще е официалният постер на сериала. Ако беше той трябваше да го пуснат официално, след като го пуснаха из мрежата , след снимката на Бедо.
Рекламата на сериала е мащабен проект за турската филмова индустрия, дали е така.. малко остана да разберем

# 491
  • Кърджали
Аз идвам с малко мисли...Ще ги сложа в скрит текст, нищо че са свързани и с Обичащите се...
Скрит текст:
Попадна ми списъка със сериали, които канал Д има за новия сезон.
Осем. Седмицата е от 7 дни.
Полицейският е петък вечер, Присъда - неделя, сестрите не помня кога ги даваха - вторник ли, четвъртък ли, ама то четвъртъка го дадоха на Салих да разбива зрителските сърца с Камък на желанието. Обичащите се се обичат в събота, Тропик /иначе много хубава история, ама направиха грешката да блокират сериите за извън Турция и така и не продължих да го гледам/ - ги преместиха в сряда. Сериалът с Бирдже Акалай /там ще играе и Башак Гюмюлджинелиоулу / сега ще започва да се снима, дава силна заявка. Този с Йълмаз Ердоан също предстои да се снима. / 8 сериала при 7 дневна седмица, означава че един от летните ще изхвърчи. Тропици не са с блестящ рейтинг, но е по-добре от сериала на Керем /макар че  сега като ги преместиха в сряда да видим ще го вдигнат ли или ще го загубят/. Та мисълта ми е, че или сценаристите на Обичащите се трябва да се постараят и да привлекат още зрители, или по пътят на изключването, ще откарат до момента в който сериала на Бирдже започне излъчване.
Афиша на Бамбашка-то... ами дават заявка за крими история - убийства, прокурори, психични разстройства, а самият афиш повече за мега романтичен сериал върви. Странно решение. Аз очаквах да е повече игра на котка и мишка тази история - прокурорката ще се опитва да доказва, че популярният ТВ водещ е убиец, а то ще си играем на  Пепеляшка на бална вечер.

# 492
Сестрите го даваха във вторник със Семейство. Рейтингът им на финала май не минаваше 3, поне така помня, не съм го гледала и не знам дали ще е пак в същия ден.

За ДЧ от фрага си мисля, че и двамата ГГ си имат своите тайни и демони, ще прекарат една вечер, след, която ще са уж пак непознати, но съдбата ще ги срещне отново. Всички доказателсва в един момент ще водят към него, но привличането между двамата ще е непреодолимо и може прокурорката пак да съгреши. Ще има нещо гнило в семействата им. Все пак бащата на Кенан не е случаен човек. Изобщо си ги нагласих Grinning

# 493
Алекс, много хубаво го съкрати на "Обичащите се" , харесва ми, трябваше по-рано да го предложиш. Grinning И аз така и не погледнах "Тропик", имах желание, но си останах на няколко фрагмана, видя ми се още от началото доста тежка история за летен сериал. Засяга доста сериозна тема за децата със специални потребности и тяхната адаптация в обществото.

За "Друг човек" не искам да си вадя заключения по картинки , чета ви с интерес, но няма да изразявам мнение засега, ще изчакам 1ва серия, че да видя какъв ще е точно жанра и историята и дали ще ми допадне. Grinning

# 494
Сними, Хакан да не се занимава на дребно казваш. Satisfied Обаче са скучни в бъдещите си писания (газети и хейтъри), няма с какво да ни изненадат.

Много са зле продуцентите и Фокс в рекламирането. Ако им бях ПР-ка...

Не може Лейля да не е чувала Кенан. Все пак го представят като известен журналист, водещ на новини. Баща му пък ще е шеф на Лейля. Не може Кенан да не знае и нея като прокурорка. Но пък те пак ще са непознати нали? Има хора, които познаваме цял живот, но пак има нещо, което да не знаем за тях. Да не философствам много най-добре. Satisfied

Интервюто с Хафса

https://twitter.com/AtesOnFire/status/1699502499881783625

Лека нощ! Nature Sparkler

Последна редакция: ср, 06 сеп 2023, 23:02 от midnight__sun

Общи условия

Активация на акаунт