💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 "Друг човек" и "Ако обичаш силно" /Тема 23/

• 43 086
  • 736
  •   1
Отговори
# 495
  • Кърджали
Мики, не е толкова тежка. Но да, и децата много добре си играят ролята... Аз гледах първите две-три серии, много ми хареса ...ама сайта на канал Д е с реклами, онзи който е със субтитри и за слепи хора... то минават дни докато го пуснат там и на мен вече ми се е отщяло. Та така ми се и отщя.

Последна редакция: ср, 06 сеп 2023, 23:17 от Aлекcандрa

# 496
Сега се сетих, след като изгледах за пореден път трейлъра на Рибарчето. Хафса трябва да наеме Нилайко за стилист..
Ханде и Афра са късметлийки , че са улучули на стилист и изглеждат страхотно, особено Афра е като принцеса от приказките 😉
 Ханде си е красавица в каквото и да я облекат

# 497
Алекс, за Тропик, аз бг превод чаках уж, но той така и не дойде. Много дълги ми идват и тези серии по 2 часа, и "Обичащите се" ги гледам на почивки. И с този превод на испански, който на места си го съчиняват яко, направо се разваля удоволствието от гледането. Примерно на Якуп репликите в повечето случаи са преведени напълно неразбираемо, не знам той ли така говори или е от преводачите. Joy

Статистика и в темата от тази вечер

Скрит текст:
23:00часа -  69 четящи, от тях 62ма гости Grinning
Уважаеми гости, хайде регистрирайте се и идвайте да пишете, какво чакате. Grinning Пари няма да ви взимаме, ама няма и да даваме. Joy (Криза е от 1989г и още не е свършила 🤷‍♀️)  Но пък добро настроение и усмивки подаряваме ежедневно. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 498
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Пожелавам ви прекрасен ден, изпълнен с много хубави емоции и слънчево настроение Simple Smile

Yellow Heart

Sparkling Heart

# 499
  • София
Здравейте! Flowers Hibiscus

Ако се чувствате като в клетка...просто обърнете страницата. Всичко започва и свършва в ума ви. Това, на което давате власт, има власт над вас, ако му позволите. /от мрежата/

#HafsanurSancaktutan чрез Lara Aslan IG Stories

#HafsanurSancaktutan присъства на концерта на Мейбъл Матиз с колеги от #YaÇokSeversen

Лек ден ви желая! Simple Smile

PS: Sunglasses
Т.н. интервю с Хафса от снощи /дублиран на английски/
https://twitter.com/i/status/1699529421298770079

Последна редакция: чт, 07 сеп 2023, 09:41 от Dilemi

# 500
Здравейте! Flowers Hibiscus

Ново от сета

"Моя Ханде с нулево его. Има с кого да се сравнявам, видях доста актьори.
Как си пращахме целувки, когато се разделяхме, трябваше да го видите."

Нови снимки от епизода в събота

# 501
Ето го Озета на еп. 10 Simple Smile
/С Гугъл/
След признанието на Атеш на сватбата, Лейля бързо напуска мястото. По пътя и помага един от присъстващите на сватбата. Всъщност това, което прави, много натъжава Атеш. Положението на бандата у дома е в сериозна опасност. Цялата поръчка е унищожена.
Тъй като децата са свикнали с Лейла, те започват да имат проблеми у дома. Атеш трябва да поддържа някакъв баланс за попечителство.

# 502
Атеш и Лейла нямат халки на снимката на дивана. Умут и Биге като големи шефове стоят. Атеш бил разстроен от постъпката на Лейла? Това не го разбрах. Какво се е очаквало от нея? Децата ми е интересно, как ще реагират. Гледам, че измамниците бягат на пожар. Противната Фюсун ми прилича на Хитлер тук Grinning
Интересно ми е, чия е мъжката ръка на гърба на Лейла на снимката, на която говори с Якуп. Не е на Атеш.
Mоже да направят много интересна серия. Да видим.

# 503
Здравейте Animal Bee

Още 2 снимки

Измамниците гледам са си стегнали багажа, явно напускат къщата. 🤔

Благи, "може" е ключовата дума, дано не пропилеят този шанс , направо рестартираха сериала със сегашната ситуация.

# 504
  • Кърджали
Уточнение ...
Атеш е разстроен (уж) от това, което самият той е направил.
Демек - късно е чадо за китка....

# 505
Здравейте,
Берит ще се заеме със задачата да ги сдобри. С Айдош ще измислят план 😉

Раздвижиха сериала, то иначе беше пълна катастрофа..
Хубав ден!

# 506
  • София
Вече има озет за 10-ти епизод, снимки, може да пуснат и фраг
и затова предлагам един последен откъс от 9-ти еп.: Sunglasses

Понякога осъзнаваме , вникваме и разбираме  смисълът на  казаното, едва когато вече знаем продължението. Wink

Лейля: Приключихме. Ела тук, ще ти оправя връзката. Всичко. Отивайте в градината, тичайте, тичайте. Хайде.
Атеш: Е, готова ли си за първния ден от новият ни живот? Това е последната възможност да откажеш.
Лейля: Хм.

Атеш: Няма да можеш да избягаш след това.
Лейля: На първо място...Няма да променя мнението си. Второ, няма да спра да те обичам.

Атеш: Сигурна ли си?
Лейля: Да.

Атеш: Това е живот. Не знаем какво ще ни поднесе.
Лейля: Две минути. Не можеш ли да бъдеш романтичен поне за две минути? А? И не се притеснявай, отдавна съм разбрала какво може да ни поднесе животът.

Атеш: Значи така?
Лейля: Да.
Атеш: Добре.

Мерием: Може ли да започнете да се подготвяте. Остава все по-малко време.

Илтер: Ааа! Всички са под пара, а вие тук се прегръщате като влюбени гълъбчета. Гостите ще дойдат скоро, моля ви.
Илгаз: Къде са ми обувките?
Лейля: Това е вярно, всички се паникьосват, разбирам. Така че отивам и се обличам.

Атеш, ти...Скъпи съпруже, би ли ми позволил да отида да се подготвя? Трябва да облека булчинската рокля. Отивам. Отивам да се облека, ти отивай също, хайде.
Атеш: Добре. Илтер, отивай.

Илтер: Г-жо Мерием. Вие готова ли сте?
Мерием: Трябва само да си оправя грима.
Илтер: Добре. Деца!!!

# 507
Керем в Туитър:

От Фокс:

Purple Heart

# 508
# 509
  • София
Ще има фрагман! Disappointed Relieved