💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 "Друг човек" и "Ако обичаш силно" /Тема 23/

• 43 074
  • 736
  •   1
Отговори
# 510
Не искам да го гледам Атеш! Лъжец такъв. Ще чакам да го разкажете Grinning

# 511
Здравейте момичета!
Анализ на 9-ти епизод на "Ya Çok Seversen" в линка!
Щеше ли да е така? (Ами ако обичаш твърде много, глава 9)

"Докъде стигате, когато се влюбите, например, бихте ли се отказали от себе си? Когато гледам Лейля и Атеш, виждам, че и двамата са жертвали много за човека, когото обичат. Докато Атеш остави всичките си принципи настрана и събори всичките си стени заради жената, която обичаше, Лейля застана пред Якуп въпреки всички заплахи и възможността да отиде в затвора за Атеш. Въпреки че тази любов сега изглежда като унищожение и за двамата, вярвам, че те ще се изправят със същата любов."

"Сега лъжите свършиха, между Атеш и Лейля не останаха никакви тайни. Да видим дали любовта на Лейла към Атеш ще бъде достатъчна, за да прости на Атеш за това, което направи последния път и ще бъде ли любовта на Атеш към Лейла достатъчна, за да бъде Лейла отново с него въпреки всичките си лъжи? Ще гледаме и ще видим."

https://mycapella.org/2023/09/06/boyle-mi-olacakti-ya-cok-seversen-9-bolum/

Хубава вечер! Flowers Four Leaf Clover

# 512
  • София
Днес Арзу Сабанджъ има рожден ден.
Нейната любима снаха Назлъ е написала:
"Честит рожден ден, много те обичаме.
Честит рожден ден на баба от Арзу Алара."

Мама Арзу е благодарила със следният пост:
"Скъпа моя Назлъ, Благодаря на Бог, ти и Хаджи ми дадохте най-добрия подарък, който получих тази година."

Хакан също е поздравил мама..

Последна редакция: чт, 07 сеп 2023, 20:29 от БлагаВест

# 513
  • София
Преди и сега...

# 514

Още малко Simple Smile

# 515
Само на мен ли ми се струва, че сериалът на Ханде и Бурак не го рекламират много. Все едно им е все тая дали ще го бъде или не. Официално дори не са пуснали плакат и кратка биография на героите, както при другите сериали.. а сериалът стартира в понеделник 😎

# 516
Само на мен ли ми се струва, че сериалът на Ханде и Бурак не го рекламират много. Все едно им е все тая дали ще го бъде или не. Официално дори не са пуснали плакат и кратка биография на героите, както при другите сериали.. а сериалът стартира в понеделник 😎

Явно на Tims (продуцентите) не им пука много. Наистина така изглежда. И тук да ги оправдаваме, че нямат готов материал да ни качат , не минава, защото снимат от края на април. Grinning

# 517

Явно на Tims (продуцентите) не им пука много. Наистина така изглежда. И тук да ги оправдаваме, че нямат готов материал да ни качат , не минава, защото снимат от края на април. Grinning

Може да са решили рекламната им стратетия да съвпада частично с името на сериала - бамбашка JoyJoy
Момичета Flowers Hibiscus

# 518
  • София
https://twitter.com/TvDunyasii/status/1699853618977898783

#Ya ÇokSeveren, който се следи с интерес в много страни, беше включен в списъка на най-влиятелните формати през юли и август на Teleformat, дъщерно дружество на GECA, което предоставя изследователски услуги за телевизионни тенденции и програми над 29 хиляди международни формати данни .

#OğulcanArmanUslu via Instagram Post

Скрит текст:

Последна редакция: чт, 07 сеп 2023, 21:54 от Dilemi

# 519
Какво стана с този фраг? Все едно сега го монтират.. 
Много несериозно..

# 520
  • София
https://twitter.com/TheBursinMexico/status/1699863028651508071

🏅На този ден, но преди 6 години, 7 септември 2017 г., се проведоха 12-ите „Seoul International Drama Awards“, където бяха наградени драми, излъчени по целия свят.
На този ден Керем Бюрсин беше удостоен с "Награда за най-добър актьор" за "Сърцето на града".

видео -  благодарствената реч на Керем Nature Zap
https://twitter.com/i/status/1699863028651508071

Последна редакция: чт, 07 сеп 2023, 22:44 от Dilemi

# 521
https://twitter.com/TheBursinMexico/status/1699863028651508071

Ето как се рекламира Wink
Скрит текст:

# 522
И пак използват Еда и Серкан и SCK за да рекламират чужди сериали... така се прави ..

# 523
Като гледам ни фраг за Обичащите се, ни постер или някаква информация за ДЧ, клюки йок, скандал йок, скука чок.
Не разбирам наистина тези от екипа на ДЧ. След 3 дни са на екран. До сега трябваше да са наводнили всички възможни канали със снимки, информация, зад кадър, някоя дума на ГГ. Все пак Ханде и Бурак са супер популярни и имат безброй фенове, явно  смятат, че това е достатъчно, а то май си е. Гледай и ние ги чакаме с нетърпение. Е, някои от нас, де, които харесваме Б Grinning

# 524
Преди 5 часа пуснаха туита за фрагман и още го няма. Явно сега го монтират, друго обяснение нямам.

И за Бамбашкато никаква промоция като хората. Има 4 дни до началото, закъде бавят, не мога да си го обясня.

Благи и без промоция не е проблем казваш. Пак си го чакаме сериала. Satisfied

Последна редакция: чт, 07 сеп 2023, 22:34 от midnight__sun

Общи условия

Активация на акаунт