💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 "Друг човек" и "Ако обичаш силно" /Тема 23/

• 43 067
  • 736
  •   1
Отговори
# 525
Като гледам ни фраг за Обичащите се, ни постер или някаква информация за ДЧ, клюки йок, скандал йок, скука чок.
Не разбирам наистина тези от екипа на ДЧ. След 3 дни са на екран. До сега трябваше да са наводнили всички възможни канали със снимки, информация, зад кадър, някоя дума на ГГ. Все пак Ханде и Бурак са супер популярни и имат безброй фенове, ако смятат, че това е достатъчно, а то май си е. Гледай и ние ги чакаме с нетърпение. Е, някои от нас, де, които харесваме Б Grinning
И липсата на информация е стратегия. Всички са любопитни и ще погледнат да видят какво се крие зад тази "тайна" продукция. Аз очеквам да ни държат в неведение до понеделник.

# 526
Ново от  Hafsanur Sancaktutan x ELLE в сътрудничество сКартие ✨
Revolving Hearts
Gift Heart
Purple Heart
Yellow Heart
Green Heart
Sparkling Heart

Спокойна  вечер със сладкото изкушение Хавсанур!

Green Heart

# 527
# 528
Така си е и липсата на достатъчно информация си е вид реклама, предизвикваш интереса на потребителя, все едно е нещо екслузивно и само за избрани Grinning То, че ще хвърлим по едно, та даже и по две очи е ясно, дано обаче да си струва, това, което ще предложат. Започнаха един по един да излизат сериалите. Странна тактика, да видим.
Обаче конкурентите на Обичащите се не дремят. Трети фраг пуснаха,   сега от каста призовават да се гледа, всеки ден снимки, това, онова.  Интересно ми е много, какви ще са рейтингите в неделя. За рускините знам, кой им е фаворит, но турците са друга работа. Там са ми мътни и не мога да им схвана харесванките.

Аууу, колко е хубава и Хафса. Само безумната снимка на колелото с токчетата е твърде арт за моите клети чакри Joy

# 529
Като гледам ни фраг за Обичащите се, ни постер или някаква информация за ДЧ, клюки йок, скандал йок, скука чок.
Не разбирам наистина тези от екипа на ДЧ. След 3 дни са на екран. До сега трябваше да са наводнили всички възможни канали със снимки, информация, зад кадър, някоя дума на ГГ. Все пак Ханде и Бурак са супер популярни и имат безброй фенове, ако смятат, че това е достатъчно, а то май си е. Гледай и ние ги чакаме с нетърпение. Е, някои от нас, де, които харесваме Б Grinning
И липсата на информация е стратегия. Всички са любопитни и ще погледнат да видят какво се крие зад тази "тайна" продукция. Аз очеквам да ни държат в неведение до понеделник.
И понеделник да ни залеят с информация ли? Само да не е утре, че нямам никаква възможност да следя клюките. Satisfied На вас ще разчитам.

Видях фрагмана на Братчетата. В събота ще има голяма драма. Очаквам рейтинга да е надолу.

# 530
Пишат, че това няма да е официалният постер на сериала

.. то може и без постер, за какво им е 😉

# 531
Без промоция, без постер, без информация за персонажите, че ние и без сериал можем. Dancing Stars няма ли да има нов сезон в Турция тази година? Да ги взимат, готови са. Satisfied

# 532
Без промоция, без постер, без информация за персонажите, че ние и без сериал можем. Dancing Stars няма ли да има нов сезон в Турция тази година? Да ги взимат, готови са. Satisfied
Ами тъй де, за танци са готови, заснето е, няколко пъти. Joy
Ааа.... без сериал не може, Хакан за какво ще плаща? Stuck Out Tongue Winking Eye.
Те изтърваха всички влакове и други превозни средства за сносна рекламна кампания и по-добре в понеделник да "изригнат", че поне социалните мрежи да са на макс.

# 533
# 534
Те Керем и компания започнаха да прихващат от Ханде и компания... фраг - йок 😉
Ама за какво ние , нали имаме озет и снимки..😎

# 535
И понеделник да ни залеят с информация ли? Само да не е утре, че нямам никаква възможност да следя клюките.  На вас ще разчитам.

Аз ще съм твоите очи и уши People Eyes People EyesPeople EarPeople Ear

Dancing Stars няма ли да има нов сезон в Турция тази година? Да ги взимат, готови са. Satisfied

JoyJoy

Сигурно Хакан е платил да няма ни постери, ни реклами и да е нисък рейтинга може да плаща, за да приключат бързо със сериала. Еййй, разкрихте ги, значи.
Айде, лягайте, информация днес няма да има LaughingLaughing

# 536
То след малко вече е утре, така че не е лъжа ... днес фраг няма да има

# 537
Оправях децата за лягане, сега влизам и гледам 13 коментара за четене, обаче фраг няма. Joy Хубаво лафче сте ударили поне. От утре ще почвам да творя нова тема , приказливки такива. Grinning Не се оплаквам , де, ако ми дотежи ще върна щафетата на Марги, хем да има причина да ни навестява по-често. Grinning

Докато пиша и фрагът излезе
https://twitter.com/KanalD/status/1699884483372089725?s=20
Хванаха последния влак за деня. Joy

# 538
Миси не го дочака и замествам. Satisfied

https://www.youtube.com/watch?v=Gh--ZJynDDc

# 539
100 пъти Лейла го пита защо. Можеше да ме изгониш, щом си знаел коя съм!
Атеш казва на Берит, че Лейла повече няма да се върне и той ще й прочете приказка, тя пък му обясни, че няма Лейла, хич няма да му проговори. Онази още явно не й е казала, че й е майка. Атеш само въздиша и гледа тъпо. И аз питам Защо, бе, джанъм я свърши тази тъпотия. Драматичен е фрага, ще спя спокойно 😂😂

Общи условия

Активация на акаунт