Какво ни казват звездите тази седмица – 8ма тема

• 39 338
  • 574
  •   1
Отговори
# 150
Нека някой ме поправи, ако бъркам, но от това, което научих тази седмица - попада в домът, който в твоята натална карта е под знака на везни ♎
При мен е 4 дом, тоест ще активира случки в семейството.

# 151
Нека някой ме поправи, ако бъркам, но от това, което научих тази седмица - попада в домът, който в твоята натална карта е под знака на везни ♎
Мерси, а където е Венера?

# 152
Мерси, а където е Венера?
Венера не играе тук
Гледаш Слънцето и Луната
Срещу везни винаги стои овен значи гледаш тази ос

# 153
Благодаря. Някакви съвети какво да/не правим, за да се задействат хубави неща? А има ли общо това Затъмнение с факта, че точно днес се очаква сухопътната военна операция в Газа?

''Могат да очакват промени в техният начин на мислене и емоционалност. Това ще повлияе пряко на действията ми спрямо личните цели, както и маниера, по който взаимодействат с обкръжаващата ги среда. В сравнение с други сфери от живота, по-големият фокус ще падне върху личните взаимоотношения, които могат да бъдат, както брачните и бизнес партньорства, така колегиалните, приятелските, роднинските; Възможно е преустановяване на досегашни връзки в съответните направления, но и появата на нови и важни за развитието им личности. Енергията може да стимулира тяхната индивидуалност, дарби и творческа изява. Затъмненията също могат да хвърлят акцент върху състоянието на физическото им тяло и как се''

# 154
Благодаря. Някакви съвети какво да/не правим, за да се задействат хубави неща? А има ли общо това Затъмнение с факта, че точно днес се очаква сухопътната военна операция в Газа?

''Могат да очакват промени в техният начин на мислене и емоционалност. Това ще повлияе пряко на действията ми спрямо личните цели, както и маниера, по който взаимодействат с обкръжаващата ги среда. В сравнение с други сфери от живота, по-големият фокус ще падне върху личните взаимоотношения, които могат да бъдат, както брачните и бизнес партньорства, така колегиалните, приятелските, роднинските; Възможно е преустановяване на досегашни връзки в съответните направления, но и появата на нови и важни за развитието им личности. Енергията може да стимулира тяхната индивидуалност, дарби и творческа изява. Затъмненията също могат да хвърлят акцент върху състоянието на физическото им тяло и как се''
Марс вече е в Скорпион и ще коли и беси по военните фронтове, защото той е това.
Отделно си върви съвсем нов световен ред, нищо няма да е каквото е било, това е така от 2020 със ускорени темпове все повече човечеството върви към новите технологии, нови диктатури и тн и тн
Ама това затъмнение не се вижда от България така че няма да се отрази толкова на нас живеещите тук освен на тези, които имат РД и съвпадения на градусите.
Не знам какво е това оживление с това затъмнение, като нито е първото нито последното. От съдбата си не може да избягаш, каквото има да става ще си стане.
Важно е човек да успее да задържи положителната настройка и да съумее да си плати тока 😅 , че тези всичко войни тук така ще се отразяват - цените ще растат, а доходите не.
Да не забравите да си напишете желанията 🐝, че Новолунието е на стероиди в прекрасен, хармоничен знак Везни 🫶🏻

# 155
Може ли желанията да се пишат веднага след като настъпи.Четох,че когато е затъмнение било добре да се изчакат няколко часа поне.

# 156
И аз сънувах снощи, напоследък сънувам все неща, които се реализират много бързо.

Нищо страшно няма . Който е развалил баланса на везната, сега ще му се отмерва със същата везна или който както си е постлал. Нека не забравяме, че карма се твори и тук и сега, във всеки един момент от живота ни. Как се държим, как говорим, как се справяме с изпитанията.

По време на този сезон на затъмнения може да се окажете изправени пред Вселената по отношение на минали навици и поведенчески модели, осъзнавайки, че определени навици вече не ви служат. Трябва да намерим нови подходи, особено ако досега сме замитали под килима това, което сме знаели, че някой ден ще трябва да изчистим.Време е за основно чистене.

Везни, Овен, Козирог и Рак ще изпитат по-интензивно влиянието. Аз няма да пиша желания точно сега.

Последна редакция: сб, 14 окт 2023, 16:40 от •MERA•

# 157
То Новолунието е довечера всъщност в 20:54 ч?

# 158
Затъмнението се случва с кризисни аспекти, жестокост и войнственост . По-скоро е време за молитви и медитация , не толкова писане на желания.

# 159
Въобще не съм съгласна, войни има откакто свят светува, няма защо да не си напишеш желания, Вселената е достатъчно способна и ресурсна за всички Simple Smile, а и това не изключва молитвите, те са най-прекия път към Господ винаги.

# 160
Какво означава развалил баланса на везната? Какъв е балансът по оста везни -овен? Прочетох, че пак е за взаимоотношения аз-другите, но и тук границата сякаш е различна за всеки човек.

# 161
Затъмненията могат да се разглеждат като портали към по-високи състояния на съзнанието. Те ни помагат да направим квантови скокове в нови и по-еволюирали състояния на съществуване. Карат ни  да се движим към съдбата си с по-голяма скорост.

Поради тази причина Затъмненията са склонни да носят съдбоносни събития и са склонни да ни поставят където и да трябва да бъдем, независимо от намеренията, които може да се опитаме да зададем. Това не означава, че не можем да имаме думата, в края на краищата ние сме ко-създатели на тази Вселена, но при Затъмнение сме по-скоро насочвани в посоката, която Вселената знае, че е най-добра.

Т. Valcheva,
Везната е метафора . Символизира баланса. Където е нарушен баланса ще има наместване. В коя сфера от живота ви ще се случват нещата зависи от наталната карта, която е индивидуална за всеки.
Питали сте за съвет какво да правим - доверете се на Вселената, почивайте си, молете се, медитирайте , наблюдавайте , запазете спокойствие .

Плутон, Господарят на подземния свят, също е активен при това Слънчево затъмнение, което означава, че може да се развие борба за власт. Тази борба за власт може да е с друг човек, но може да е и в самите нас.

Може да се борим да изоставим връзка, за която знаем, че е изчерпана, или може да се осъзнаем, че играем на дърпане на въже в собствените си умове как да се справим с определена ситуация или човек.

Препоръчвам мантра / аформация: 

“ Всичко работи в моя полза и за най-висшето ми добро“.

Последна редакция: сб, 14 окт 2023, 18:05 от •MERA•

# 162
Добро утро !!! Вече сме в коридора на затъмненията. Преброих колко затъмнения съм преживяла : 141 Слънчеви и 147 Лунни. Дори си спомням преди мноооого години как около 5-годишната ми възраст баба опуши едно стъкло и заедно с нея гледахме  Слънчево затъмнение. Беше прекрасно и детският спомен се е запечатал в съзнанието ми. Квадратурата на вече отминалото Слънчево затъмнение във Везни снощи с Плутон в Козирог се усвоява чрез квинконкса /150гр./ на явлението с Уран  /Уран и Плутон са в добър аспект тригон, 120гр, с юпитеров,късметлийски характер/. Тази КОНФИГУРАЦИЯ между Затъмнението, Плутон и Уран, показва, че ще имаме някакви непредвидени събития, които ще ни измъкнат от най-лошото и ще преминем през коридора с минимум загуби  /ако, изобщо ги има за всеки един индивид, съобразно неговата карта/. Съвпадът на явлението с Меркурий показва, че ще трябва да "мерим" думите си, т.е да премисляме нещата и да не "изхвърляме" при комуникации, пътувания, работа с документи и др. Да не даваме обещания, които вероятно няма да можем да изпълним. При Слънчево затъмнение личната ни активност е "под прикритие", не можем да контролираме крайния резултат и обикновено той е неочакван и непредвидим. От рода на  "Де го чукаш, де се пука",т.е.  работим за едно, а се получава друго. Затова се казва, че принципно затъмненията са обновяващи пренасочват личността в друга посока. Мен лично вече ме "пренасочи" Grinning . Ще трябва да се откажа от дългогодишни желания в полза на много близък за мен човек.

# 163
  • SF
Добро утро! Днес ще си напиша желанията. Слънчевото затъмнение е точно до градус върху Асцендент, съвпад с натален Юпитер. Имам много стрес в момента поради стъпки, които предприех около априлското затъмнение, в коридора тогава,  и сега са резултатите (последствията) от тях.
Но толкова точно да ми се паднат... при мене ще е от случаите, които Титания описва.
Мерси, Титания!!! Simple Smile

# 164

Моля! Давай смело напред! И при мен е в съвпад с връх на 3-ти дом , с позитивни аспекти към рождени планети в Лъв и Стрелец! Вече имам проявление, но то е очистващо, с хора по този 3-ти дом.

Да поясня:"очистващо" означава, човек да чувства облекчение след събитието.

Общи условия

Активация на акаунт