Какво ни казват звездите тази седмица – 8ма тема

• 39 367
  • 574
  •   1
Отговори
# 210
Есме, кога сега? До снощи, или може и идващата седмица?

# 211
Нищо не успях да видя снощи, до последно бях навън и изтървах.

Отивайки  вчера на гости ми се обадиха много близки приятели, с които не се бях виждала от три години, че днес идват. Много приятно си прекарах.

Отделно тази сутрин осъмнах с метната една чанта с 5кг десертно грозде, познах от кого е по гроздето, че висяхме с децата като кьосове да ядем по някое зърно. Мислех, че от скръндзи няма да видя и чепка, грешала съм.

Имам си и звездоброец, едното дете е обсебено от тази луна и все сочи и тича срещу нея

# 212
Директния Сатурн си каза тежката дума. Днес имам и съвпад Венера/Венера, и Марс/Слънце/СЛВ.
Вместо сватба, дойде брадва. Сложих край, олекна ми, и политам напред, изоставяйки купища димящи кармични останки.
На тази сериозна възраст съм достатъчно опитна, за да знам кой има право да влезе в живота ми, и кой не.
Забавленията са едно на ръка, но за партньорство летвата се вдига много високо.
Усетих нечестна игра, некоректност, и жесток номер в нарцистично-социопатски стил, точно на рождения ми ден вчера. От такива бягам като дявол от тамян. Дълго обаче могат да се прикриват, виртуози с виртуози.....
Мисля, че това е един от най-големите уроци в този ми живот- да отсявам вампирите навреме.

И ето го коридора на затъмненията- не очаквах и това, но тази тема при мен започна през 2018 и коридора на затъмненията по оста Рак-Козирог, при мен 1 и 7 дом. Гранд финала дойде.

# 213
И при мен нещата имат развръзка, напълно неочаквана, която ще ме отведе в нова професионална посока. Избрах вчершния ден за решаващата среща, след няколко предварителни разговора в коридора на затъмненията. Нещо започнало преди 5 г в овенско пълнолуние, с много обрати и всякакви емоции, много натрупан опит и знания приключи. Венера  може би помогна за деликатен разговор, но с негативна развръзка за мен. След слънчевото затъмнение, пишейки желания инстинктивно нямаше нито едно свързано с работата, сама се питах защо -  сега вече знам. Преди и след пълнолунието бях с нагласа за яснота и изясняване в професионален план, но имах много нереалистични илюзии и мисли. Не си го представях така, изобщо. Но ще е за добро, вътрешно сякаш не исках да продължа тази работа.
Благодаря на всички включили се тук  с коментари, когато задавах въпроси.

# 214
  • SF
И при мене професионално нещата не се развиват добре. Никак не се развиват даже. Нищо не правя. Застой.

# 215
Ще пишете ли днес желания?

# 216
  • При децата ми

Да! Все пак това е моят знак.

Последна редакция: пн, 13 ное 2023, 22:31 от Hrispa76

# 217
И аз мисля да пиша. За пръв път. Та по този повод какво точно правите след като ги напишете, че четох куп щуротии из нета (да ги пишеш 20 и няколко дни под ред, да си ги слагаш под възглавницата, и т.н.). Вие как действате?

# 218
Пиша си желанията, препрочитам си ги и вниквам в тях, после си прибирам листчето и след месеци си го чета за да видя какво съм искала, какво се е случило, какво не и го изхвърлям

Титания е публикувала в блога си прогноза за следващите 2 седмици

# 219
В колко часа настъпва?

# 220
# 221
Никога не съм писала желанията си с такава страст! Як заряд им дадох. Дано Вселената ме чуе!

# 222
И аз писах, скоро не ми се беше случвала да имам "необходимост" да пиша Simple Smile Вярвам, че ще ми се случат!

# 223
Аз съм Плутонианка и днес писах с голям кеф и вяра в написаното!
Да бъде!

# 224
Аз още ги мисля.
Но, съм в толкова мрачно състояние, че не знам как ще изкарам позитивни желания.

Общи условия

Активация на акаунт