Какво ни казват звездите тази седмица – 8ма тема

• 38 332
  • 567
  •   1
Отговори
# 525

Написани 🤓

# 526
Написах и аз, с натална Луна в дева съм.

🌑 ♍ Общи теми на това новолуние:
   🧘🏻♀ Здраве и тяло : време да се обърне внимание на хранене, спорт, почивка, възстановяване.
   🧘🏼♂   Навици и дисциплина : възможност да се изгради нов ритъм, да се въведе ред в ежедневието.
   ⏰   Работа и служене . Дева е знакът на практичността и детайлите; сега е моментът да се фокусираш върху малките крачки, които водят до голям резултат.
   🧼    Чистота и освобождаване : време е да се отстрани ненужното: вещи, мисли, взаимоотношения, които носят хаос.
    🪏 Земна продуктивност : начало на нови проекти, които изискват внимание към детайлите и постоянство.

🌑♍Как ни влияе:
Мнозина ще усетят желание за организация и подреждане на дома, работата или мислите си.
Добро време за поставяне на здравословни цели като диета, движение, лечение.
Енергията е по-интровертна, изисква търпение и фокус върху малкото, но важното.Дева е знак на малките стъпки, които изграждат голяма промяна.
Напиши желания или цели за следващия месец, свързани със здраве, работа и ред 💫

Последна редакция: нд, 24 авг 2025, 00:23 от •MERA•

# 527
  • София
Мислите ли, че е бил добър момент за желания защото днес Луната има съвпад със ЮЛВ - деструктивност дори и в новото начало?

# 528
Да, вярно - съвпадът с Южния възел е по-скоро момент за освобождаване, дава енергия повече за пускане на старото.

# 529
Т.е. не трябваше да пишем ли?

# 530
Няма напразно написани желания.
Дори и в ден на съвпад на Луната с Южния възел, когато астрологично енергията е повече за пускане и освобождаване. В тези дни често излизат наяве най-съкровените ни, истински важни копнежи. Самото написване е било начин да видиш кое в душата ти още държиш, кое не си готова да пуснеш. Понеже имаме активен Уран е възможно желанията ни да тръгнат в друга посока или да се осъществят по неочакван , непредвиден начин.

Последна редакция: пн, 25 авг 2025, 12:31 от •MERA•

# 531
  • SF
Ако искате и сега можете да седнете и да си напишете желания. В дена на Новолунието, когато се заражда новата Луна, енергията е най-силна, стига луната да не е без курс. Но никой не ни пречи непрекъснато да си желаем нещо.

# 532
А как разбираме дали е с курс или не? Днес имам юбилей и сигурно е хубаво да ти се сбъднат желанията! Нямам идея дали това работи, но не пречи да се пробвам, въпреки че нямам идея как точно трябва да се пише. Има ли някакво доказателство, че работи?

# 533
Честит юбилей! Здрава и щастлива да си!
Докато не пробваш няма как да разбереш дали работи

# 534
Честит юбилей!
Мисля, че работи, но бавно или поне при мен е така. Т.е.има индикации за нещо, което се е размърдало, но дали ще заработи, е въпрос, на който предстои да видя развитието. Това във връзка с мое желание, което подновявам непрекъснато.

# 535
Единственото изключение от правилото в астрологията , че всичко зависи от личната карта и транзитите към нея , е правилото за Луната без курс. То важи за всички ни, без изключение. Както е казала Esmee, важните за нас неща е добре да не се започват по време на луна без курс. Най-общо казано ,Луна без курс е като празен ход ,действията не се „закачат“ към реалността и често остават “ закачени във въздуха”, без посока, безсмислени или без последствия.Добро време е за завършване на рутинни дейности  като довършване на нещо започнато, почивка, медитация и т.н.

Предстоящи периоди на Луна без курс ( копирано от блога на Титания) :
  30.09  от  3,48  до  17,06;  02.09  от  4,40  до 4,46 (само 6 минути);  04.09  от  13,09  до  13,33ч;  05.09  от  23,53  до  18,55  на  06.09;  08.09  от  20,45  до  21,48ч;  10.09  от  09,55  до  23,04;  12.09  от  23,15  до  0,39  на  13.09;  15.09  от  1,48  до  3,31ч;  17.09  от  6,15  до  8,21ч;  19.09  от  15,23  до  15,24 (само 1 минута).

Честит юбилей wiwala75 💐

# 536
  • При децата ми
А как разбираме дали е с курс или не? Днес имам юбилей и сигурно е хубаво да ти се сбъднат желанията! Нямам идея дали това работи, но не пречи да се пробвам, въпреки че нямам идея как точно трябва да се пише. Има ли някакво доказателство, че работи?

Честит юбилей!
Жива и здрава бъди! Flowers Four Leaf Clover
Много щастливи моменти и много сбъднати желания!

Ето тук пише за всеки ден от месеца, кога Луната е без курс, в кой знак е и т. н....
https://www.astronews.eu/lunen-kalendar/lunen-kalendar-za-meseca/

Относно желанията, пиши винаги на Новолуние до 10 желания. Ти си Дева. Ето примерни желания по Новолуние в Дева:

https://astro.ourplanet.cc/astro-bulletin/%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0% … B5%D0%B2%D0%B0-2/

# 537
Здравейте. Не знам дали въпросът ми е за тази тема, но ще го задам Simple Smile Има ли нещо в последния месец, а и сега в небето, че се случват толкова катастрофи, инциденти, бедствие направо. Не мисля, че е случайно, но може ли вие да кажете? И ако да, дали и кога се очаква успокоение на ситуацията?

# 538
На 7 септември пълно Лунно затъмнение в Риби, в опозиция на Слънце в Дева.

# 539
  • SF
Споко, хора! Всяка година имаме по 2 лунни и 2 слънчеви затъмнения пролет и есен около слънцестоенето (когато денят се изравнява с нощта) Точно 14 дни след лунното имаме и слънчево затъмнения. Ако желаете, проследете си какво ви се случва в тези периоди, но надали всяка година от вашия живот имате аналогични на събития по време на затъмненията. Все трябва да се е намесила и друга планета в личния ви хороскоп.

Общи условия

Активация на акаунт