Какво ни казват звездите тази седмица – 8ма тема

• 39 358
  • 574
  •   1
Отговори
# 180
Защото ако беше за нови неща щеше да е коридор на изгряването, а не на затъмненията 😂
За да се роди нещо ново, нещо старо трябва да умре. 😉

# 181
Съгласна съм с предните постове за завършеците. Аз го изживявам като сваляне на стара, скъсана дреха, която да речем съм носила по време на неприятен период от живота си и готовност да облека нова.

# 182
Ами тогава ще оставя старата си работа в това затъмнение, въпреки че си я харесвах! Ще се откъсна окончателно от онзи чужденец, за да дойде някой нов след затъмненията.
Но утре имам среща с нови момичета, с които се запознах в една група и изглеждат много готини! Ех То пък може ли нищо да не правиш нон стоп всеки път е ретрограден меркурий, сега пък това.... да се залостя вкъщи освен Grinning и после няма гаранция, че няма да е нещо друго...

# 183
  • При децата ми
Дом 5 ми е във Везни, но в дома ми е и Скорпион, със Слънце и стелиум там, заедно със СЛВ.
На 18.10. имах страхотна първа среща, да видим какво ще бъде. Пак е Дева, като като БММ. Чакам продължение с интерес.

Какво е БММ?

# 184
  • SF
Бившия ми мъж?

# 185
Ами тогава ще оставя старата си работа в това затъмнение, въпреки че си я харесвах! Ще се откъсна окончателно от онзи чужденец, за да дойде някой нов след затъмненията.
Но утре имам среща с нови момичета, с които се запознах в една група и изглеждат много готини! Ех То пък може ли нищо да не правиш нон стоп всеки път е ретрограден меркурий, сега пък това.... да се залостя вкъщи освен Grinning и после няма гаранция, че няма да е нещо друго...

Изхвърляме старите, ненужни и тези, които ни носят неприятни спомени, неща.
Новите приемаме и усвояваме по един по-друг начин, защото сме натрупали достатъчно опит и знаем какво точно искаме и как го искаме .
Дайте шанс и отидете на втора среща , ако и тя мине добре - на трета и така нататък, докато се уверите , че се чувствате добре в присъствието на новия ухажор и от отношението му към Вас. Нека не забравяме, че има голямо значение как ни се отразява астрологичния трафик според личните ни натални карти, транзити и прочие. И свободната воля да не забравяме.

# 186
  • SF
Старата ми пералня спря да центрофугира. Или ще се освободя от едни пари за ремонт, или ще се освободя от едни пари за нова... Simple Smile
Ако е вторият вариант, ще изчакам да свърши коридора.
Както вече ви споделям, аз 2 седмици чакам.

# 187
Затъмнението само си подсказва какво влиза и какво излиза от живота ни.  След миналото затъмнение и ретрограден Плутон (миналия октомври) загубих родител. При подобна конфигурация обаче близка на Титания прескочи трапа. От година се справям със загубата и всичко свързано с нея. Вероятно ще трябва да пусна и освободя тази енергия, и да приема следващият етап, който е естествен ход на живота.
По оста на затъмненията са ми и лунните възли, затова има толкова сериозни събития.

Сега съм на прага на нов романс (дом 5), децата искат да пътуват, да познават нови места (и Ще пътуват, снощи имаше големи дебати къде, кога, какво, и с кой, и преговори с БММ (бившия ми мъж). Възобновявам любовта към йога, и ще отделям повече време (йога не е спорт, но нека кажем хоби). За йогата, предполагам, влияние ще окаже и Плутон, който ще ми влезе в Д9, във Водолей, а Уран ми седи точно върху Кету в Телец, и пуска ток.

# 188
Махам се от счетоводител, за който при първа среща не почувствах Ок, но нали да опитам.

Може и да съм споменавала тук, мъжа ми има известно количество наследствена земя, после купихме още, вземахме под аренда друга и така я въртим съвместно с други дейности горе долу успешно. В началото една възрастна дама, която цял живот е била счетоводител с радост се занимаваше със сметките и да си тренилала мозъка. Постепенно започна да ме учи къде да отворя и чета за да мога да съм се спрявяла като я напуснат силите.
Така и стана, зле съм с математиката, но боравя с информация и съм любопитна, започнах сама да попълвам декларации, да следя срокове и тн

Рекох си миналата година, че е време друг да поеме, че ми предстоеше раждане на децата. Хубаво уговорихме се за месец сума, мрънкаше ми се нещо, че клиентите им били корпоративни.

Пращам мъжа ми и плаща напред за 4 месеца, да е точно всичко, аз следя онлайн и си плащам.
Изведнъж се започна такса допълнително, че еди кое си им отнело повече време, това повече е точно 5 минути. Викам си добре, криза, повишават се цени.

Последно отива мъжа ми да плаща услуга, нови цени от октомври и му изтипосват, че има да плаща 3 месеца назад, защото не бил идвал лятото, естествено го хващат, че е затрил документ за плащане и добре дошло.
Отива втори път и ги моли да проверят при тях, защото твърдо има спомен, че е платил. Нямало такава информация, щели като имат време да отворят кочаните и да се обадят. Не се обадиха.

И като е писано истината и лъжата да излязат наяве, ровя в едни епикризи от консултации на децата да ги подредя и между тях фактура за  предварително плащане  точно каквото твърдят от счетоводство, че няма при тях.

Тръгнаха да се оправдават с дублиране на фактура, което смешно. Просто им казах, че платихме два пъти и вече ни са твърде скъпи и спираме до тук.
Отървах се, официално от утре 🙂

# 189
Затъмнението само си подсказва какво влиза и какво излиза от живота ни.  След миналото затъмнение и ретрограден Плутон (миналия октомври) загубих родител... От година се справям със загубата и всичко свързано с нея. Вероятно ще трябва да пусна и освободя тази енергия, и да приема следващият етап, който е естествен ход на живота.
По оста на затъмненията са ми и лунните възли, затова има толкова сериозни събития.
Дез, явно сме и набори , освен съвпадението по асцендент. Същата тема се развива.
Със всичките загуби, ми изплуват понякога силни страхове за всички останали ми близки и любими същества.
В някакъв период съм и да чистя, направо съм се побъркала - апартамента, къщата, жилището на покойната ми майка, че чак и офиса. А и ненужни приятелства...
А и между другото от нова година оставам без работа... и грам идея нямам какво ще правя, стоя и чакам да дойде нещо "от горе" Wink

# 190
Здравейте!
Ако слънцето ми е в телец, трябва ли да се притеснявам за затъмнението което предстои в телец на 28ми?

# 191
  • SF
В кой градус е слънцето?

# 192
Здравейте!
Ако слънцето ми е в телец, трябва ли да се притеснявам за затъмнението което предстои в телец на 28ми?

Е добре де, мислите ли, че една планета пролет прави ?! 😀
Аз съм телец с Асц везни, хващам и двете затъмнения идеално с всички важни оси и нищо съществено (засега) няма.
Защо толкова се впечатлявате от този период 👀
То тогава да си четем хороскопите по вестниците.
Ама нека да тече и малко 🧠 🙏🏻

# 193
  • SF
И мене ме хващат и двете затъмнения - едното е съвпад със слънцето, другото с асцендента. Натамъних ги тази година нещата, а беше толкова важен период. И аз чакам нещо да падне от небето, но това нещо падна върху АСЦ и върху Слънце.

# 194
А и между другото от нова година оставам без работа... и грам идея нямам какво ще правя, стоя и чакам да дойде нещо "от горе" Wink
И аз това правя.

Общи условия

Активация на акаунт