Какво ни казват звездите тази седмица – 8ма тема

• 42 098
  • 662
  •   1
Отговори
# 585
За много години!
Може ли да споделите някакви събития в материалния свят, които донесоха съвпада на Слънце, Венера и Марс в козирог сега и в кой дом е при вас.

# 586
  • При децата ми
При мен съвпада е в първи дом. За момента нищо не ми е донесъл съвпада.

# 587
  • София
По това време на годината Слънцето е винаги на едно и също място във индивидуалната карта в Козирог. Единствено при Марс и Венера е промяната, но Марс е действие а Венера е материализъм. Зависи те къде са в наталната карта.

# 588
При мен съвпада е в седми дом, в знака на наталната луна, но тя попада в 6ти. Като Луна в Козирог няма начин да не окаже влияние.
Подписах договор свързан с мое хоби.
Наталният ми Марс е на асцедента, в Рак. Венера в Дева. Опозицията със Сатурн и Нуптун беше, ехм...интересна. Нямам търпение да си тръгнат.

# 589
  • При децата ми
По това време на годината Слънцето е винаги на едно и също място във индивидуалната карта в Козирог. Единствено при Марс и Венера е промяната, но Марс е действие а Венера е материализъм. Зависи те къде са в наталната карта.

В наталната карта Венера е в Козирог, а Марс в Скорпион.

# 590
  • Пловдив
За сега съвпада нищо е ми донесе . При мен е във втори дом.

# 591
При мен е в 4 дом, мъжът ми ми къса нервите по въпроси свързани със семейството, финанси, деца.

Изпратих и посрещнах годината с малки материални придобивки свързани с хоби дейност, но не в мащаб какъвто искам, не знам дали има общо това с този съвпад, защото пък какво отношение има 4 дом, а освен може би че е срещу 10ти

# 592
На мен съвпадът ми попада в 5 дом. За сега нищо конкретно не ми е донесъл, но силно се надявам да се случи!!! На18ти ми е Новолунието в 5 дом, абе голяма ми е Надеждата🥲🥲🥲

# 593
  • София
Най-вероятно при всички ще има раздвижване при съвпада на Сатурн и Нептун през Февруари в Овен. Наблюдавайте този съвпад под лупа Blush

# 594
Най-вероятно при всички ще има раздвижване при съвпада на Сатурн и Нептун през Февруари в Овен. Наблюдавайте този съвпад под лупа Blush

Какво може да се очаква, те са огромни

# 595
  • София
Точно защото са тежки планети, тогава и ефекта е най-значим. Доста време прекараха и двете планети в Риби. Как ви се отрази това? Насоките за очакванията отново зависят в кой дом е Овен при всеки и къде са наталните. Този съвпад е едно от най-значимите събития за годината.

# 596
Точно защото са тежки планети, тогава и ефекта е най-значим. Доста време прекараха и двете планети в Риби. Как ви се отрази това? Насоките за очакванията отново зависят в кой дом е Овен при всеки и къде са наталните. Този съвпад е едно от най-значимите събития за годината.

Имах предвид, че няма да е едно конкретно събитие, а фон.

# 597
  • София
Мисля, че е възможно както конкретно събитие така и като фон в смисъла на времето, което ще прекарат двете планети в новия знак Овен. От този знак те ще правят своите аспекти от тук по-нататък.

# 598
  • SF
А вие какво очаквате да ви донесе един транзитен съвпад между една от най-бързите планети и Слънцето?
Този транзит продължава няколко часа до няколко дни преди пълното му разпадане. Дали пък не сте го прекарали в приятен сън, разкрасителна процедура, подарък за вас или вие да купите хубав подарък, среща с приятели?
Ако съвпадът докосва някоя тежка планета, вижте кой дом управлява тя и тогава евентуално може да търсите в коя сфера от живота ви може да очаквате някаква промяна.
Но за събитие само Венера и Слънце не са достатъчни. Те често са в символичен съвпад по знак или по дом, предвид елонгацията, отдалечаването им една от друга най-много с 47 градуса.
Марс ще се задържи малко по-дълго със Слънцето, но и при Марс говорим за дни.

Последна редакция: ср, 07 яну 2026, 20:46 от Esmee

# 599
  • София
А вие какво очаквате да ви донесе един транзитен съвпад между една от най-бързите планети и Слънцето?
Този транзит продължава няколко часа. Дали пък не сте го прекарали в приятен сън?
Ако съвпадът докосва някоя тежка планета, вижте кой дом управлява тя и тогава евентуално може да търсите в коя сфера от живота ви може да очаквате някаква промяна.
Но за събитие само Венера и Слънце не са достатъчни. Те често са в символичен съвпад по знак или по дом, предвид елонгацията, отдалечаването им една от друга най-много с 47 градуса.
Съгласна!

Общи условия

Активация на акаунт