С какво ви дразнят свекървите? – 150

• 43 012
  • 739
  •   1
Отговори
# 690
  • Mediterraneo
О, семейството на момчето е толкова модерно, че това няма шанс да се случи на този етап Simple Smile Живеят далеч и от нас, и от неговите родители.

# 691
  • Точно където трябва
Между другото, форумната история помни дете записано на биологичния баща след смъртта на втория.
Това като + ли се споменава или като - ?

Последна редакция: пн, 23 окт 2023, 22:17 от elliee

# 692
Тарталета, нищо против,но са много млади и зелени  да се вържат така. Първо да пораснат поне още 2-3 години,  да напреднат в студентството,  да изживеят най - прекрасната си възраст свободно, а не да играят на семейство.

# 693
Основното ми притеснение, ако моя дъщеря заживее много млада с приятеля си, е да не се стигне до нежелана бременност. Просто няма начин 100% предпазване и това е. Разбира се, това може да се случи и от веднъж, без сериозна връзка и т.н., но при съжителство вероятността нараства. А контрата при бременност е винаги в жената. Това обяснявам, оттам нататък - Божа работа.

# 694
Предполага се ,че на 18 г знаят за какво става въпрос и могат сами да мислят. И най-важното , да носят отговорност.
    Като не искаш нежелана бременност, стой си при мама и тати.

# 695
Всеки знае. Просто последствията са за момичетата. Това е.

# 696
Предполага се ,че на 18 г знаят за какво става въпрос и могат сами да мислят. И най-важното , да носят отговорност.
    Като не искаш нежелана бременност, стой си при мама и тати.
А защо това да са двете опции- или при мама и тате, или да го играе малката булка? Няма ли вариант да си живее със съквартирантки в студентските години, да създаде най- добрите бъдещи социални кантакти, които могат и да и бъдат полезни? Така се ограничава единствено с един човек, в съвместно съжителство, което може и да е емоционален избор в ранна младежка възраст?
Дъщеря нямам, може би Тарталета е по-спокойна, че дъщеря и живее с момче, далече от нея, вместо с непознати.

# 697
В2022 , имам син, който иа сериозна приятелка.Тя си живее у тях, той е студент. Ако щещ вярвай, но ако се случи нещо необмислено, той ще си поеме всичко,каквото трябва.Бебетата не се правят от един човек.
    Тайс, не са само два вариантите,разбира се. То и при мама и тати да живее,пак няма гаранция, че няма да забременее. И преди написах, че и моята дъщеря заживя от 18годишна със сега вече съпруг. Тя студентка, той работещ. И тя бачкаше , докато учеше. Хиляди пъти по-спокойна бях, отколкото на квартира с непознати,или в студентски град пак така. 
   Тарталета може да говори от свое име, но аз за себе си ще кажа,че вярвах в преценката на дъщеря ми и в нейният избор. Тя не ми е искала позволение, но аз смятам,че може и сама да си прецени.
   По същият начин сега процедираме и със сина.
   Големи хора са, да мислят.

# 698
марулета, твоите деца са идеални и перфектно развитие на семейните отношения, но не всички са така.
Аз самата съм преминала през развод и ще е доста странно да си представям, че в този свят няма разминавания и раздели Simple Smile Ако се случи моя дъщеря да забременее непланирано и мъжът не е достатъчно отговорен, контрата би била в нея и в мен като родител, който да помага. Това някак си се надявам да избегна, ако е възможно.

# 699
Не съм казвала,че са идеални , айде моля ви се. Добри са ми децата, да се засрамя ли?
   Никой по никакъв начин не е имунизиран срещу развод , или грешки. На никаква възраст. Аз също съм се притеснявала, докато беше ученичка. И много сме говорили, много, много.  Но и винаги съм давала да се разбере, че ние сме семейство и ще си помагаме, каквото и да се случи. Зная какви са били нейните приоритети, и животът с гаджето изобщо , ама грам не й попречи на това.
    Ако детето ви учи в друг град и живее на общежитие , вие знаете ли действително къде преспива? И с кого?
   Темата се измести, махнахме фокуса от свекървите. Но като бъдеща такава, някога, ще зачитам всеки избор на сина си, ако ще и с 10 да пробва, докато си намери своята.

# 700
Чак да зачитам всеки избор няма как да стане. Ще си трая, ако не ми изнася и това е Simple Smile Няма полезен ход, ако не харесаме някой партньор на децата.

# 701
  • при късмета
Чак да зачитам всеки избор няма как да стане. Ще си трая, ако не ми изнася и това е Simple Smile Няма полезен ход, ако не харесаме някой партньор на децата.
Не мислиш ли, че децата ти са достатъчно големи да си знаят приоритетите в избор на партньор? Ако някой/я не ти хареса, това, че са различни от твоите, но не непременно, че са грешни. Защо изобщо на теб трябва да ти харесва партньор на детето ти?

# 702
Ооо, моите деца не са още особено големи. И ще ми е супер готино да им харесам някой ден партньорите, дето ги нямат засега. Така искам. Нооо какво ще стане е Божа работа Simple Smile Не му ли се иска да всеки родител да хареса половинката на детето си? За да се радвате наистина, като се видите на празник и т.н.

# 703
  • при късмета
Единственото, което ми се иска е порасналото ми дете да се чувства добре и обичано във връзката/брака си. Абсолютно нищо друго не ми е нужно. Колкото по-щастлив е като се виждаме, толкова повече ще се радвам и аз

# 704
  • София
То това да си траеш, ако не ти изнася - всъщност това е да зачиташ избора, аз за теб изобщо нямам съмнения, че ще се държиш добре и няма да свекървещниш на децата си Simple Smile. Няма как да харесваме изборите винаги, даже аз си мисля, че дали и един процент шанс има свекърва да хареса снаха си, въпросът е да не се месим. Пък ако си вземат някой, който ни харесва, супер.
Не се притеснявам от забременяване на пълнолетни деца аз, даже често казвам, че както младите в наши дни не искат деца, единственият ми шанс за внуци е да стане беля Simple Smile Едно бебе винаги ще изгледаме, толкова хора сме.

Общи условия

Активация на акаунт