С какво ви дразнят свекървите? – 150

• 42 994
  • 739
  •   1
Отговори
# 735
Не пишете сценарий моля ви😂😂😂
Ситуацията е точно както съм описала .
Бащата е със свободна професия , не му е проблем да помага, но все пак той носи доходите и не може ( а не мисля, че е нужно) целодневно да е на разположение.
Майката си беше чисто и просто
 "глезената Богданка" - ежедневието и почивките без бабата не можеше да се осъществят.. Ситуацията беше типичен пример за мечешка услуга от страна на бабата. Не издържа мъжът да са такова мнозинство в семейството и абдикира - само от него, не от бащинството.

# 736
  • София
Не пишете сценарий моля ви😂😂😂
Ситуацията е точно както съм описала .
Бащата е със свободна професия , не му е проблем да помага, но все пак той носи доходите и не може ( а не мисля, че е нужно) целодневно да е на разположение.
Майката си беше чисто и просто
 "глезената Богданка" - ежедневието и почивките без бабата не можеше да се осъществят.. Ситуацията беше типичен пример за мечешка услуга от страна на бабата. Не издържа мъжът да са такова мнозинство в семейството и абдикира - само от него, не от бащинството.
Аз осигурих жилището. В такъв случай мога ли да бъда майка, когато ми е удобно?

Родителството не се изчерпва с осигурване на пари/подслон.

# 737
А аз да съм написала нещо различно?

# 738
Еми както преди две страници коментирахме мъжете, дето се държат за мама, или мама не ги пуска, ето и обратния пример.
     Понякога трудно схващаме,че трябва да "отбием " порасналите си деца. Това не става от раз, а постепенно, с приучаване да мислят, да се опитват да се справят със ситуации, да носят отговорност. Криворазбрана помощ е това от страна на бабата.
   И как ли пък не ,ще ми нарежда да се лиша от почивка, щото не можела да си гледа бебето. А като го прави тва бебе, пита ли майка си?

# 739

Общи условия

Активация на акаунт