Термин Септември 🤰🏻2023 💝 (Тема 3)

• 28 315
  • 221
  •   1
Отговори
# 135
За контракции и разкритие много ми помогна масаж на зърната 3 пъти на ден по 30 мин. Опитайте.

# 136
  • Stara Zagora
Днес се роди нашата дълго чакана и сбъднат а мечта Рая в 12:15 ❤️🙏🏻 Пожелавам на всички мами леко раждане и бъдете живи и здрави! ❤️🙏🏻

# 137
Честити бебчета на някои и леко раждане на останалите мами!🥰
Мен днес ме приеха в болница заради чести и болезнени контракции, които имах през цялата нощ. АГ реши утре да ми е секциото, да не се мъча повече. Днес съм 37+1. Леко съм се спекла, но ще се опитам да се успокоя и да спя тази нощ, че после не се знае кога ще мога🤣
Знаех си аз, че ще съм Септемврийска мама😇

# 138
Успех и леко раждане! Чакаме те утре с хубавата новина.

quote author=PaolaIvanova link=topic=1585624.msg46972273#msg46972273 date=1695316532]
Честити бебчета на някои и леко раждане на останалите мами!🥰
Мен днес ме приеха в болница заради чести и болезнени контракции, които имах през цялата нощ. АГ реши утре да ми е секциото, да не се мъча повече. Днес съм 37+1. Леко съм се спекла, но ще се опитам да се успокоя и да спя тази нощ, че после не се знае кога ще мога🤣
[/quote]

# 139
Здравейте мами, преди 6 дни родих. През цялата бременност имах една черта на корема отгоре до долу, въпроса ми е дали ще се махне сама или трябва да мажа с него и също така корема ми кога ще се прибере 🥹

# 140
Имах черта с първата бременност. Да не те отчайвам, но при мен се махна след около година. За прибирането на корема е индивидуално.

# 141
  • Stara Zagora
st_S

И аз до последно си исках нормално но за съжаление в последствие се наложи секцио 🥹 боли но в крайна сметка си заслужава видях си бебенцето още на петата минута и операцията не беше повече от 20мин 🤗❤️ така че не се притеснявай всичко ще бъде наред и очакваме днес да ни зарадваш 🤗

# 142
Да се похваля - на 20.09. след успешен VBAC де роди и нашият син - 50 см, 3380 г.
Много съм щастлива, имаше риск да трябва да минем към секцио, но успяхме с помощта на Олга Дукат и доктор Паликов.

# 143
Честито на всички мами ❤️❤️❤️❤️❤️❤️

# 144
Честито на всички мами! Много да си гушкате бебчетата!
Да за прибирането на корема е индивидуално. Моя се прибра видимо, обаче не мога да ходя и седя дълго време, имам слабост в коремната стена и тазовото дъно. Бях чела някъде за някакъв вълшебен стол във болница Надежда за точно такива проблеми, но изчаквам да мине още мъничко време. Сега съм си дала време да се възстановя и за тренировки, които много ми липсват. Още малко и ММ тръгва на работа и аз оставам с бебето и баткото, които ходи само до обяд на ДГ и то когато е здрав. А напоследък влачи една кашлица и сопол от месец си е вкъщи. Правихме консултация с друг хомеопат и за сега чакаме да даде резултат новото лечение.

# 145
Днес, 22.09.2023г. в 10:52ч. на бял свят се появи КАЛИНА❤ с тегло 2715г., 46см. Операцията мина добре, даже вече ме раздвижиха и няма болка. Тя ми даде сили да стана.😇
Дадоха ми бебето в стаята, тя милата нещо беше кисела и мрънкаше, но мама като си я взе в прегръдките се успокои и заспа❤

# 146
Честита дъщеричка! Много да ви радва си расте здрава!
Смятате ли да ползвате нещо за възстановяване на меките тъкани след нормално раждане? И какви добавки приемате след раждане?

# 147
Здравейте, момичета.
Помня, че в темата имаше консултант по кърмене, а аз имам следния въпрос - бебчо се храни само с шише с изцедена кърма.
В шишенцето капнах капки за колики (Еспумизан), но бебчето изяде само 20мл от кърмата. Може ли да оставя останалото количество до следващото хранене или трябва да го изхвърля? Не знам дали това, че в млякото има добавени капки за колики не оказва някакво влияние.

# 148
Когато бебето е пило от шишето с кърмата, максимум до час-два трябва да се изпие, иначе се изхвърля. Не са проблем самите капки, а преносът на бактерии от устата на бебето към шишето, които започват да се размножават бързо.

# 149
Да са здрави и спокойни новите бебоци!
❤️

Общи условия

Активация на акаунт