Отговори
# 120
  • Дъблин
Хмммммм сега ще го гледам в зуум и ще видя. Simple Smile
Аз съвсем откачих вече.

Като го пуснаха бях в колата и от вълнение, влязох в насрещното...... Охххх
Ума си загубих!!!

# 121
Гери  , аз 2 дена се мъча да разгадая /преведа туита с ръката на Ферит от оня профил в ТТ  дето се явява и изчезва Наистина май ще се окаже тийзър не към сезона , а към 37 еп както и Мерт е написал

# 122
Хмммммм сега ще го гледам в зуум и ще видя. Simple Smile
Аз съвсем откачих вече.

Като го пуснаха бях в колата и от вълнение, влязох в насрещното...... Охххх
Ума си загубих!!!

Хахахахаха,Гери......
Внимавай!
Че вчера ми се метна един такъв невнимателен и днес цял ден се занимавам със застрахователи
Да ни пази Бог,ние не можем да се опазим!

# 123
  • Дъблин
Ама аз съм убедена че ни показват епизод 37!
Онези паметници на културата дето са облечени в черно /мама, тате, леля и снахата/ защо иначе са там.... Това е част от епизода!

# 124
Заабелязахте ли какви цветя има закачени на ревера си Ферит - маргаритки. Любимите на кой са тези цветя? .....

Не са маргаритки. Приличат на момини сълзи, но и такива не са.

# 125
Ехеее какъв пръстен Сейроджуммм
Мен ми се стори, че Ферит леко накуцва или просто така си ходи 🤔

# 126
  • Дъблин
ООО да да Благуна, ти си права!!

За 1 час почти 4М гледания в тубето!!!!! Ухаааааааа

# 127
  • София
ФК пише

# 128

Ето и инициалите на ръкава на ризата на Мерт но не се виждат ясно.

# 129

Разтапяяяяммм сеееее 😍😍😍😍

# 130
Много е готин Мерт❤️❤️❤️

# 131
  • София
Афра с пусната коса е просто прекрасна. И това излъчване на Мерт. Светлината, двореца, всичко е така подбрано.... Много красиво, много....

# 132
Нищо не казвате за другите. Само очи за СейФер имате значи! Joy
A за тази змиюга? Смятате ли, че ще ги остави на мира, особено, щом нейните любимки ги няма вече? Grinning

Орхан и Гюлгюн са готини. Абидин също, Суна и тя.

Дано в този сезон Асуман да има повече реплики, освен да стои и да краси масата.
Хубав пръстен са й сложили на Сейран, достоен за майстори бижутери Joy Сигурно лично дъртия го е изкарал от скритите съкровища. Дали и за лелята е намерил някой?

# 133
Каква харизмаааа, какваа красота, лелеее какво е това 😍😍😍 искам близнак на Мерт който да е българиннн 🤪🤪🤪🤪

# 134
  • Бургас
От красота, сексабил, любов преливаща като водопад....останах без думи!
Въобще не ме интерисува сън ли ще е, на яве ли ще бъде някога, въпроса е сега и в този момент какво виждаме..... А то е наслада за очите и мноооого материал за размисъл! ! Толкова алегория има в тези сцени....Пристигането на Ферит, семейството в очакване, подготовката / дори инициалите FK на маншета на ризата/ срещата на двамата и здраво стиснатите ръце.....Евала на екипа за цялата тази хрумка - наглед простичко, уж само красиво, но....направо ни хвърлиха на батута да подскачаме до 15-ти Joy
Все пак, лично аз за този сезон, си забраних да се нареждам с "голямата кошница" - да не забравяме, че Емрулах е много добър със сглобките, а Бурджу зависи как ще се сработи с новите сценаристи!
С този тийзър дадоха заявка, че вече ще гледаме един възмъжал и отговорен Ферит, една отстояваща любовта си Сейран, а заедно - би трябвало да преборят света!....Дано....дано оправдаят надеждите ни.....

Общи условия

Активация на акаунт