Отговори
# 105
Със сигурност има заряд на Афрам, играят перфектно ролите си, затова и фандома ги обича, много пъти се е казвало, че тяхната химия се усеща много и от Берил и от Ознур в едно интервю, дори те го усещат... но със сигурност има малко и от Мерт и Афра 😍
Този сериал ще остане в историята просто... 🔥

# 106
Много позитивен трейлър! Heart Вярвам, че всичко си е истина, няма сънища. И какво значи "те досега снимаха само еди къде си" Хайде стига с конспирациите, не може ли да са снимали на място, което не е известно за нас и без откачалките да ги преследват, гонят из храсти, постват и т.н.?!

# 107
Аааа, момичета!!!
Какви са тези страхове, че сънища ... Отпуснете се, де! Сватбата си е реалност. А дали в първия или втория епизод на новия сезон, не е толкова важно. Филмът започна с годеж и сватба за наказание. Редно е сега да започне със сватба по желание Simple Smile
А как ще бъде нататък ... сценаристите знаят.

# 108
Диди,пожелавам бързо да минава и мама да се оправи напълно!!!
Хора,това истина ли ще е?

# 109
Тик ток ми е само клипчета на Сейфер 🤩🤪😂
Значи ако започва на 15ти, да чакаме фрагове на 11ти и 13ти 🤔

# 110
Как започнахме, как продължаваме...

Heart Heart Heart

Аз...Smirk

# 111
Разгадаха ли какво е избродирано на маншетите на ризата на Ферит? Неговите инициали ли са?

# 112
Гери,по писането ти се разбира колко си развълнувана!
То и аз,де и всички ние!
Липсваха много,наистина много тези сладури!
А Мерт е...
Обаче,мечето ми го няма!Толкова ми беше сладък закръгленичък!

# 113
Оставате сватбата Joy, нека този сезон наблегнат на Феро само по парфюм Heart Eyes

Съгласна съм и аз. Афра е красива, но Мерт е уникален. Много си го харесвам всякък. А сега като младоженец е неповторим.
Дано се насладим на любовта им в хубави епизоди. Достатъчно и те и ние се измъчихме в първия сезон.
С този тейзър Рибарче отвя всякаква конкуренция още в началото. Дано запази високият си рейтинг и през този сезон.
Пожелавам успех на сериала, а на участниците в тази тема здраве и добро настроение. Revolving HeartsRevolving HeartsRevolving Hearts

# 114
  • Дъблин
Заабелязахте ли какви цветя има закачени на ревера си Ферит - маргаритки. Любимите на кой са тези цветя? .....

# 115
Заабелязахте ли какви цветя има закачени на ревера си Ферит - маргаритки. Любимите на кой са тези цветя? .....

Това май не са маргаритки
някакво сватбено цвете ще да е..

# 116
Тийзър бомбааа 😍😍
Вълнувам се вече, нямам търпение да ги гледам тези двамата. 🧿

# 117

Ти пък и това ли забеляза Joy
Аз, като видя Ферит и всички детайли ми бягат Grinning

# 118

Моите най любими цветя са маргарити и слънчогледи.

# 119
  • София
Ох, още не мога да хвана да изгледам детайлите на спокойствие.
Уникално красив тийзър, като приказка. Сватба ще има, после може да им се стоварят един куп проблеми, но ще са заедно.
Направо останах без думи тази вечер....

Общи условия

Активация на акаунт