Отговори
# 90
И аз не мисля че е сън но няма и да е в първи епизод в това съм сигурна !!!!

# 91
Мерт е написал 37 еп..
Може и в 37 да се оженят след като Ферит се оправи, но тогава няма как без скок във времето... което е тъпо...но ще видим

# 92
# 93
# 94
  • Дъблин
🥹🥹🥹🥹🥹🥹😭😭😭😭😭
Не е сънннннн!!! Ще се случиииииии!!! Няма повече сънища!!!
Те един без друг немогат!!
АФРАММММММММ, кво направихте бе хора!!! Немога да спра да плача!!!!

# 95
# 96
Трейлърът направо ни подсказва приказка, която ние няма да видим в близките 30 серии. Joy

Защо обаче аз виждам Афра и Мерт, а не Сейран и Ферит?  Smirk

И все пак са красиви Heart Eyes Animal Paw Prints Revolving Hearts Nature Star Nature Fire

Защото няма помен от колебание и страх Heart Eyes
Много самоуверени изглеждат и точно това исках, и точно това ми харесва Heart Eyes
Ако този тийзър олицетворява сезона, много ми е обещаващ.
Боже, колко ми липсваха Heart

# 97
Тя и Афра е споделила в профила си с надпис "Идваме"

Че те досега само тийзъра са снимали и от днес при Казъм. Изобщо не ми е реална тази сватба, ама изобщо! То музиката, то всички приветливи, усмиханти и красиви, СейФер греят от щастие и любов. Така съм се наплашила от предния сезон, че и три серии да ги дават щастливи пак няма да повярвам Grinning

И какво стана? Рибарчето и всички останали сериали, а?

# 98
Тя и Афра е споделила в профила си с надпис "Идваме"

Че те досега само тийзъра са снимали и от днес при Казъм. Изобщо не ми е реална тази сватба, ама изобщо! То музиката, то всички приветливи, усмиханти и красиви, СейФер греят от щастие и любов. Така съм се наплашила от предния сезон, че и три серии да ги дават щастливи пак няма да повярвам Grinning

И какво стана? Рибарчето и всички останали сериали, а?

Те такава травма ни сложиха предния сезон, че видим ли щастие имаме усещането, че нещо лошо ще се случи 😁

# 99
То тийзър не е равно на фраг, нали? Тоест може тези кадри въобще да не ги видим?

# 100
Много са красиви ❤️❤️❤️
Дано скоро започне ❤️

Според мен Афра и Мерт са по-влюбени отвсякога. Има от техния заряд в сцената.

Последна редакция: пт, 01 сеп 2023, 21:27 от Hurricane~

# 101
Няма го червеното коланче.

# 102
Оставате сватбата Joy, нека този сезон наблегнат на Феро само по парфюм Heart Eyes

# 103
  • Дъблин
Мммм това за мен си е тейзър към 37 епизод!
Незнам колко забешязахте, нооооо Ферит не движи лявата ръка Sad  Аби му помага да се облече….. това си е маст от сериата… убедена съм!!

# 104
Гледам сватбената рокля на Сейран и се сещам за тази от болницата Joy
Stasha, баш така-хич няма гаранция, че ще видим нещо от тийзъра. Колко фрагмана даваха и колко сцени не видяхме в конкретния епизод, така че...
За 15.09 е обявено, че ще започне сезона.

Общи условия

Активация на акаунт