Отговори
# 510
Добро утро
Феновете забелязаха 2те различни ръце тук... еххх как ме е яд за ръката на Ферооо

А тук са забелязали това ..... не знам на какво им прилича, някой казват на библиотека

Казват също че килима на който Сейран беше в стаята на Суна и каза, че Ферит и признал, че я обича е в на Сейфер стаята

# 511
# 512
  • София
Този килим си беше в тяхната стая, но като вкарваха Суна нали купиха друг килим и го смениха. Сега са решили пак да го върнат. Интересно ми е дали стаята на Суна сега няма да я дадат на новия внук.
Чеиза как са го подредили, много добре изглежда Simple Smile

# 513
Ох, нямам търпение сега Сейран да натрие носа на наглата Султан.Дето на погребението й казваше “Коя си ти , че да ни даваш нареждания?”
Е сега ще видиш ти , Сейран Корхан!

# 514
За мен е логично да има някакви последици от случилото се. Нямаше как да излезе жив и здрав и без никакви проблеми. Ще му мине.
Забелязвам дори от трейлъра, че новите сценаристи си се придържат към образите от миналия сезон. В смисъл пишат си им реплики, които използваха и преди.

# 515
Прочетох , че е възможно физиотерапевта на Ферит да е жена , и нашата Сейро да ревнува.Аййй ще бъде много сладко 🥰🥰🥰🧿

# 516
Прочетох , че е възможно физиотерапевта на Ферит да е жена , и нашата Сейро да ревнува.Аййй ще бъде много сладко 🥰🥰🥰🧿

Тя горката не се наревнува миналия сезон с тази Пелин... JoyJoyJoy

# 517

Тя горката не се наревнува миналия сезон с тази Пелин... JoyJoyJoy

Ферит като разбрал, че Пельо се хвърлила в моретоо >>>>>>>> 😂

# 518
  • Дъблин
Хмммммммм чакайте сега... след огнестрелна рана, според мен е нормално да има период в който да се възтановява. Сега неочаквайте да Феро да вдига тежести веднага след сватбата....... Спокойнооо млад мъж, ще се възстанови!!!!!!!!!!

# 519
  • София
За новите сценаристи се разнасяше една шега в туитър през лятото. Трябвало да гледат всички серии минимум по пет пъти (по колкото са ги гледали върлите фенове), за да научат всичко с точките и запетайките и да няма разни нелогични неща.

# 520
То па щото първи сезон и сценария му се пукаше от логика. Толкова са тренирани феновете на Рибарчето от недомислици, че нищо не може да ги бутне. А и сега с тази сватба кредита на феновете се вдигна до небесата.
На Султан детето вече е в друг сериал, явно в този няма да се появява.
Сейран хич не я виждам някаква рехабилитаторка да я бутне. Ще хвърчи от имението с 200 Grinning
Майката на Ферит остави Сейран да се качи в линейката при него, а в болницата й крещи....
Сейран явно ще ги подкарва по домова книга. Змийската физиономия на Ифакат замръзна, когато Сейран и пошепна на ушенце Grinning

# 521
  • Дъблин
EEEEEE те сценаристите май са гледали в огледалото раняването на Феро. Щото го стреляха в дясно.... Ама може както Кязъм баба казваше, коршума от дясно да е отишъл в ляво..... но няма значение.... ние не сме много стриктни де Simple Smile Кви други неща пропуснаха преди Simple Smile. хахахахахахах

# 522
Прочетох сега в Т някакви нещааа....🤭
Мерт и Афра снимали сцена с целувка, в която директора казал да спрат защото не са в точния ъгъл и не му харесвало... обаче те не са го чули и продължили да се целуват... имало много любов между тях и те не се криели вече от снимачният екип.. много ги подкрепяли и много им се радвали..
До колко е вярно не знам , но щом го пишат, явно е някой вътрешен..

# 523
  • София
Това за пет минутната целувка май вчера го беше писал Онур Акай, та днес се очаква да го коментират при Билал JoyJoyJoy
Ето го, за на който му се четат смешки
https://www.onurakay.com.tr/afra-saracoglu-ve-mert-ramazan-demir … -makale,1318.html

Иначе е по-добре в туитър такива неща да коментират Simple Smile

# 524
Това за пет минутната целувка май вчера го беше писал Онур Акай, та днес се очаква да го коментират при Билал JoyJoyJoy
Ето го, за на който му се четат смешки
https://www.onurakay.com.tr/afra-saracoglu-ve-mert-ramazan-demir … -makale,1318.html

Иначе е по-добре в туитър такива неща да коментират Simple Smile

Този Онур е информатора на Билал ли?
Ако е така е възможно да е яка измислица
😂
Въпреки , че има и Билал казваше първо ,че са двойка , ама нали си е смахнат , никой не смееше да му повярва.

Последна редакция: вт, 12 сеп 2023, 12:29 от Marbellaa

Общи условия

Активация на акаунт