Момиченце или момче, мама мечтае само то да е добре! (Тема 4/ януари 2024г.)

• 43 942
  • 764
  •   2
Отговори
# 75
За желязото знам,че два часа преди и два часа след него никакви млечни,магнезий и калций...иначе го пия на гладно с витамин ц и после хапвам...за бетър Ю спрея витамин д явно аз съм единствената която имаше резултат 20 на витамин д и като го почнах тоя спрей и след това изследвах беше паднал на 16...
Момичета знаете ли дали има турски вариант на магнерот...мога да поръчам ,ако знам име

# 76
  • София
Аз бях с витамин Д 10 Close Пия на Витабиотикс Ултра витамин Д3, но още не съм го изследвала да проследя с колко се е вдигнало. След 11.09 ще пускам изследвания. За магнезия имам чувството, че само аз не пия и ми е малко шок. С предишната бременност пих от самото начало, а сега още не. Ще питам АГ като отида на преглед, че и от време на време ми се втвърдява корема и си вкарвам филми.

# 77
Аз бях с витамин Д 10 Close Пия на Витабиотикс Ултра витамин Д3, но още не съм го изследвала да проследя с колко се е вдигнало. След 11.09 ще пускам изследвания. За магнезия имам чувството, че само аз не пия и ми е малко шок. С предишната бременност пих от самото начало, а сега още не. Ще питам АГ като отида на преглед, че и от време на време ми се втвърдява корема и си вкарвам филми.
И аз не пия.. но доктора ми каза, че ако често ми се втвърдява да пия Диаспорал 300мг. Още не ми се е налагало, но днес май ще се.
Ще използвам момента и да се похваля на всички ви, днес бебка такъв шут ми наби, че нямаше как да го сбъркам Grinning (за първи път я усещам)

# 78
Момичета от около седмица -10 дни пия магнерич вместо магнерот и днес съм с ужасно разтройство,а не съм яла нещо което да ме разхлаби...възможно ли е да е от него и да се получи разтройство не в началото ,а след няколко дни прием...
И щях да ви питам освен ставите някоя от вас болят ли я и ребрата отстрани подмишницата до гърдите от лежането на една страна...от няколко дни много ме боли там направо режеща болка като мръдна или като съм в неудобна поза...наместя ли се не ме боли...може и някаква невралгия да е

# 79
Това с разстройството ми звучи толкова привлекателно на фона на константния запек с който се сдобих в последните месеци 😂
Мен ме боли цялата лява страна от опитите за спане само на нея… и някакви крампи в мускулите на лявата ръка ми се появиха, не знам дали е от спането на тази страна.

# 80
Това с разстройството ми звучи толкова привлекателно на фона на константния запек с който се сдобих в последните месеци 😂
Мен ме боли цялата лява страна от опитите за спане само на нея… и някакви крампи в мускулите на лявата ръка ми се появиха, не знам дали е от спането на тази страна.

И при мен така 🙈🙈 Но да, имаше коментари че заради магнезия може да има разхлабване.

# 81
Оф и аз съм от тези със запека и повярвайте ми да идеш над 5 пъти до тоалетна не съм си и мечтала. ...да и аз се мъча само на лява страна и точно от ляво ме боли много гръдния кош и ребрата ...не ,че ми се получава де...събуждам се по гръб много често,а понякога и съзнателно се завърта на дясно ,защото болката не се търпи

# 82
Наде, и аз това се сетих, но ето какво прочетох за Магнерот и Турция, от 2021 е поста.

# 83
Сега проверих по кода на магнерот в един турски сайт от който търся лекарства...има магнезий в три форми магнезиев оксид,магнезиев сулфат и диаспорал има...има и комбинация от видове магнезий.. Аз утре ще питам да проверят на някоя аптека за магнерот,но в този сайт не ми излиза да има...

# 84
Да попитат за магнезиев оротат, но магнерот няма, не.
Гледах този https://pharm.bg/magneziev-orotat-500-mg-30-tabl-magnesium-orotate
но не пише дали става за бременни.
Аз сега се чудя какво омега 3 да взема, че ми свършват таблетките от кутията на прегнакеър.

# 85
Това Омега 3 пия аз по 1 вечер. Препоръчвам
https://subra.bg/bg/hranitelni-dobavki/grija-za-syrceto/natural- … -150-caps/4/13338

# 86
А не са ли много мг-те? Хич не съм наясно ..

# 87
Здравейте, минавам да кажа , че мина моята фетална морфология в петък 21+4 г.с.
Правих я в Надежда при д-р Патрикова.
Бебо изглежда здрав, и в момента на прегледа тежеше 490 г. 
Аз съм на Магнерот и утрогестан 300 мг вагинално, заради скъсена шийка, която наблюдават и ако се наложи,ще ми сложат " шапка"

# 88
Аз реагирах доста зле на смяната на Магнерота. В четвъртък съм на преглед и ще питам с какво мога да го сменя без тези последици. На тези, които борят запек ще кажа, че и тази крайност е не по-малко зло. Вчера вечерта вече ми трепереха краката, главоболие и причерняване. Сигурно се бях обезводнила, за глада е ясно.

Надежда, по-горе видях, че си писала за Магнезиев сулфат. По-известно е като Английска сол, не си и помисляй за него.

Последна редакция: нд, 03 сеп 2023, 16:19 от Sveti432Hz

# 89
С какво го смени? Разстройство ли получи?

Общи условия

Активация на акаунт