Момиченце или момче, мама мечтае само то да е добре! (Тема 4/ януари 2024г.)

• 43 966
  • 764
  •   1
Отговори
# 90
С какво го смени? Разстройство ли получи?

Да, разстройство и то доста силно. Първо пих Биоелектра. На третия ден някъде започна. Купих и Магнерич, но явно вече ми беше реагирал стомаха. Спряла съм всичко в момента, но от петък съм така, като днес вече намаля. Сега не смея да пия и Магнерич.

# 91
И аз бях така, като пиех всеки ден диаспорала. Всеки ден ходенето беше по веднъж, но по този начин...
Докато усетя, че е от диаспорала, добре че и хематоложката ми го каза, че на половинката виках "а, няма да е от това".

# 92
Влизам да споделя лек за запека - овесени ядки сутрин, и зелева чорба. И двете много ми помагат, а примерно кило круши на ден не Grinning
Също съм с едно наум за магнезия, защото първата бременност пих до раждането нон стоп и на самото раждане ме питаха " ти ще раждаш ли бе жена, не засичаме нито една контракция..." От там колко последици няма да ви споделям .....но внимавайте .

# 93
Lollo, благодаря, че попита! Слава Богу с бебето всичко е наред, и аз и дъщеря ми вече сме добре. Аз от вчера се чувствам човек, след като три дена бях парцал, удари ме яко в носа този вирус плюс температура от време на време. При дъщеря ми пък само темп.. добре че отмина.

А на някого да му е изписан Алеракт? Съдържа магнезий пак, аз нито имам крампи, нито втърдявания на корема.. не знам за какво ми го даде аг, ама миналия път ме вълнуваше основно гадния вирус и не съм питала много.

# 94
Lollo, благодаря, че попита! Слава Богу с бебето всичко е наред, и аз и дъщеря ми вече сме добре. Аз от вчера се чувствам човек, след като три дена бях парцал, удари ме яко в носа този вирус плюс температура от време на време. При дъщеря ми пък само темп.. добре че отмина.

А на някого да му е изписан Алеракт? Съдържа магнезий пак, аз нито имам крампи, нито втърдявания на корема.. не знам за какво ми го даде аг, ама миналия път ме вълнуваше основно гадния вирус и не съм питала много.

Аз пия Алеракт , моята АГ ми го изписа ще на първия преглед сред когаго потвърди бременността ми като превенция срещу аборт .

# 95
А докога ще го пиеш или не е казала?

Аз пия Алеракт , моята АГ ми го изписа ще на първия преглед сред когаго потвърди бременността ми като превенция срещу аборт .

# 96
Sveti и аз седмица след прием на магнерич 2х1 онзи ден получих ужасно разтройство...най вече вечерта бях зле между 21:00 и 1 часа ходех през 20 минути...направо ми се разказа играта ...вчера посмях да пия само 1 магнерич вечерта и нямах проблеми...
Кристалче омега при бременност  трябва да бъде Dha поне 200 мг на ден
Алеракт пиеше сестрата на моя мъж и никой не и каза кога да го спре...преноси с 13 дни и нямаше никакви индикации за раждане...нито  окситоцин,нищо не и помогна...накрая принудително секцио....
Момичета вие така ли сте..на единия ден бебка направо рита и мърда нон стоп...и то силно,чак видимо се вижда...няма значение седнала,права или легнала съм и на другия ден ми дава само няколко ритничета супер леки...едвам едвам...
Вчера успях да си взема две клинчета и аз от Лидл.. взех си и сутиен за кърмене

# 97
Надежда Х, абсолютно нормално е да не усещаш бебето всеки ден през този период. Аз за сега я усещам всеки, но само легнала/седнала. Може би понеже върви по-едро бебе (525гр в края на 21 г.с.) и има повече сила, ама не знам от това ли е. Не е притеснително.

Леле като слушам как ви разхлабва този магнезий, май ще си стоя на малат и треонат и ще си пусна изследване да видя дали съм го вдигнала, че не искам да края да приемам. Както и вие разказвате - в много случаи пречи на така нужните контракции, разкритие, а за сега искам да раждам нормално, ако няма други предпоставки за секцио.

# 98
Аз съм с предна плацента. Има дни, в които я усещам много, но има и такива като вчера, в които само вечерта за малко. Но и аз знам, че на този етап е нормално да не е толкова често и дори може да не е всеки ден.. 🤷‍♀️

# 99
А докога ще го пиеш или не е казала?

Нямам спомен ,но поне до 34 г.с ,аз така или иначе ще раждам секцио при нея,като наближи ще се ми каже кога да го спра.

Само мен ли този Магнерич не ме разхлабва? Пия го от четвъртък и няма индикации за разхлабване.

А усещанията и аз съм така ,има дни го усещам много ,чак ме боли ,особено вечер .Има дни когато го усещам само сутрин повече  и после ако съм легнала .

# 100
На мен ми изписаха Алеракт 2х1 след кървенето през 17 гс. Отделно пия и 4х1 магнезий, вдигнаха ми дозата, заради контракции, та определено в момента ми е в повече, ама няма как. Дано да помага 🤞

# 101
Аз го усещам всеки ден, но само като легна, най-вече и по гръб.
Обаче с уговорката, че лягам 2 пъти на ден - на обяд за малко и вечер към 21
През цялото друго време съм в движение, а в движение не усещам нищо.

# 102
Аз също не усещам постоянно движенията, най-често вечер, като понякога през целия ден нищо. Вчера ми се стори, че усещах по-силно, понякога са само леки потрепвания. Аз съм с предна ниска плацента и ме предупредиха още на първата ФМ, че е нормално да е така. Сигурно, за да не се шашкам, но аз пак се шашкам де 😃.

# 103
Аз на моменти имам чувството, че моето прави салта в корема ми! 😅

# 104
Аз също пия магнезии 3^2 и алерат ми изписаха , но не ми действа разхлабително изобщо , даже се чудя вече какво да ям и пия с този запек , първо Ок и биотик много ми помагаше сега едвам едвам . А с ритниците аз вчера го усещах доста , днекса никой няма , малко ми е притеснено , така като няма напомняне … малко се успокоих като прочетох и вашите коментари

Общи условия

Активация на акаунт