Майски бебета 2024г.

• 42 926
  • 746
  •   1
Отговори
# 150
Здравейте! Аз съм в 5 гестационна седмица с термин 30.05.2024. Все още не съм ходила на преглед, в четвъртък ми ще ходим. Нормално ли са леките болки в корема ниско долу?

# 151
Здравейте! Аз съм в 5 гестационна седмица с термин 30.05.2024. Все още не съм ходила на преглед, в четвъртък ми ще ходим. Нормално ли са леките болки в корема ниско долу?
Добре дошла и успех!
Да, нормално е да имаш напрежение в яйчниците и областта на матката.
Стига да не са силни болки, всичко е наред.

# 152

Привет, аз съм в 4 г.с. + 4 дни и също имам болки ниско долу, доколкото прочетох в другите теми е нормално. Стига да са леки. Имате ли пуснато ЧХГ? Бихте ли ми казали колко ви е? Че аз съм доста притиснена за моето..

# 153

Привет, аз съм в 4 г.с. + 4 дни и също имам болки ниско долу, доколкото прочетох в другите теми е нормално. Стига да са леки. Имате ли пуснато ЧХГ? Бихте ли ми казали колко ви е? Че аз съм доста притиснена за моето..

Да имам
На 18.09.23 - 43.44
На 20.09.23 - 118.77
От тогава не съм пускала, но имам един спонтанен аборт преди 2 години и половина и сега много ме е страх да не се случи отново

# 154
Аз чхг не пуснах,направо на док.

# 155

А вашите резултати какви са?

# 156

22.09 - 40.840
24.09 - 97.400

# 157
Удвоява се добре за сега, кое те притеснява?

# 158
С първата бременност ЧХГ на първи ден закъснение 28 ден беше 70. С тази беше 500. Овулацията ми е ранна. Няма смисъл да се сравнявате с останалите, важното е да се удвоява. Отидете и на лекар да ви погледне с вагинален ехограф.

22.09 - 40.840
24.09 - 97.400

# 159

Притеснява ме, че е ниско сравнение с другите жени. Знам, че не трябва да сравнявам. Но първа бременност ми е. Цикъла ми не е от най-редовните идва ми на 30-33 дни. Според приложението на 22.09 е било 1 ден преди да ми дойде и това е резултата. На 24.09 е с 2 дни закъснение. Утре ще го изследвам отново, ще ми бъде  4 дни закъсненеи. Дали е възможно да се увеличи рязко?

# 160

Притеснява ме, че е ниско сравнение с другите жени. Знам, че не трябва да сравнявам. Но първа бременност ми е. Цикъла ми не е от най-редовните идва ми на 30-33 дни. Според приложението на 22.09 е било 1 ден преди да ми дойде и това е резултата. На 24.09 е с 2 дни закъснение. Утре ще го изследвам отново, ще ми бъде  4 дни закъсненеи. Дали е възможно да се увеличи рязко?
Миналата година се докарах почти до психиатър заради две неща:
1. сравняване с резултатите на другите
2. доверяване на приложението за следене
Аз също съм с нередовен и доста дълъг цикъл. Според приложението ми съм в 10г.с., но аз знам, че няма как да е така, защото тогава не съм била интимна с партньора си. Знам кога е станало, защото през месеца и двамата пътувахме много и имахме само два опита. Знам, че трябва да съм в 6.г. и всичките ми изгледвания и ехограф отговарят на това. Разбираш ли, остави го това приложение какво ти казва. Може овулацията ти да е била по-късно. Освен това не мисля, че за 4 г.с. резултатът ти е нисък - реално буквално преди 4-5 дни ти се е случила имплантацията и ЧХГ те първа е започнал да се повишава.
Довери ми се, не се навивай сама, чети по-малко тук и след 10-12 дни си отиди на преглед Simple Smile

# 161

Миналата година се докарах почти до психиатър заради две неща:
1. сравняване с резултатите на другите
2. доверяване на приложението за следене
Аз също съм с нередовен и доста дълъг цикъл. Според приложението ми съм в 10г.с., но аз знам, че няма как да е така, защото тогава не съм била интимна с партньора си. Знам кога е станало, защото през месеца и двамата пътувахме много и имахме само два опита. Знам, че трябва да съм в 6.г. и всичките ми изгледвания и ехограф отговарят на това. Разбираш ли, остави го това приложение какво ти казва. Може овулацията ти да е била по-късно. Освен това не мисля, че за 4 г.с. резултатът ти е нисък - реално буквално преди 4-5 дни ти се е случила имплантацията и ЧХГ те първа е започнал да се повишава.
Довери ми се, не се навивай сама, чети по-малко тук и след 10-12 дни си отиди на преглед Simple Smile

Много благодаря за подкрепата и утехата! Лека бременност пожелавам Heart

# 162
Здравейте, записвам се и аз с термин 11.05.23. Миналата седмица бях на втори преглед и се видя пулс, но и леко отлепяне. От една седмица имам минимално зацапване, което обаче не спира, доктора каза, че за момента всичко възможно сме направили и сега само трябва да лежа. Зацапването е единствено в Утрогестана, тъй като съм инвитро.

# 163
И аз съм със зацапвания, взимам си лекарствата и гледам да лежа, това е почти толкова важно, колкото лекарствата, но и аз си се притеснявам. Дано всичко е наред при всички!

# 164
И аз съм със зацапвания, взимам си лекарствата и гледам да лежа, това е почти толкова важно, колкото лекарствата, но и аз си се притеснявам. Дано всичко е наред при всички!
Аз нямам зацапване, имам леки болки и аз съм на утрогестан но съм в панически страх. Едвам издържам 3 дни след прегледа, а не знам как ще издържа до другия..

Общи условия

Активация на акаунт