Майски бебета 2024г.

• 42 896
  • 746
  •   1
Отговори
# 525
Момичета, направих скрита група във Фейсбук само за нас. Не може да се намери от външни хора, нито да кандидатства някой чужд.
Който иска да се включи, да ми напише съобщение тук с Фейсбук профила си направо Simple Smile

# 526
И аз не ползвам фейсбук, но ако решите за Вайбър група съм ЗА

# 527
maimunanaklona и аз се притеснявах за малките гуми, но се оказа, че Libelle-то ми беше по-маневрена и от Балиоса. Аз зимата вече бях с коша 6+ и ползвах зимно чувалче(универсално), не съм имала проблем да му е студено.

# 528
Здравейте! Да се запиша и аз - днес съм в 7 г.с. +. 4 дни. Мъничето го видяхме в 6 + 2, имаше си пулс вече, дори вървеше с няколко дни напред. Терминът ми е 27.05.24 г. 😊

# 529
И аз съм за вайбър група,ще е интересно да си пишем там. ☺

# 530
Вайбър група е изключително трудна за проследяване. Живот и здраве ще сме заедно в това години и ще обменяме опит и преживявания. От опит, един Вайбър може да има и 300+ нотификации за ден. Не е правилната платформа по мое мнение и освен спам, не би създала едно топло малко общество. Но така или иначе който, когато и където има желание, там да се включи Simple Smile)) И тук си е супер!

# 531
Здравейте дами ,в 10 г.с съм ,от скоро имам светло -жълто вагинално течение без мирис и сърбеж ,погледна ме доктор и каза,че било нормално ,но не ми взе секрет за микпобиология ,честно казано доста се притеснявам да не навреди на мъника .Първа бременност ми е .Някой знае ли от какво може да е и да ми даде съвет ?

Последна редакция: пт, 13 окт 2023, 22:49 от Mims1900

# 532
Здравейте дами ,в 10 г.с съм ,от скоро имам светло -жълто вагинално течение без мирис и сърбеж ,погледна ме доктор и каза,че било нормално ,но не ми взе секрет за микпобиология ,честно казано доста се притеснявам да не навреди на мъника .Първа бременност ми е .Някой знае ли от какво може да е и да ми даде съвет ?

Здравейте,
Странно е, че не са взели секрет. Вземете си отново час и искайте до ви вземат секрет.

# 533
Здравейте, и аз имах. Взеха ми микробилогия и излязоха гъбички.

# 534

Здравейте,
Странно е, че не са взели секрет. Вземете си отново час и искайте до ви вземат секрет.

Ами живея в друга държава ,иначе съм от Пловдив ,тук засега още никакви изследвания не са ми взели за съжаление .Ще отида и ще настоявам .Благодаря ви за отговора ,дано всичко е наред.

# 535

Аз съм в 11гс и от около седмица - 10 дни имам някакво такова течение предимно сутрин. Но е придружено с лек комфорт като от начален цистит. В понеделник съм при гинеколожката и ще искам да ми вземе микробиология. По принцип четох, че е нормално, но е хубаво да се направи изследване.

# 536
Аз днес ще завеждам бременност. От 14.30 съм на лекар.. толкова съм притеснена.. ще видя какво ще каже за изследвания. Аз писах преди време, но явно никоя от вас също като мен не знае. Слагам утрогестана вагинално и не знам дали трябва да се спре за микробиологията. Миналият път не сме говорили за изследвания и не съм го питала. Ще говоря днес и след това ще напиша и тук да се знае, ако е нужно утрогестана да се спре преди да се прави микробиология. За прогестеронови препарати вагинално се смята, че подпомагат развитие на гъбички, правят по-комфортна среда за тях, дали е така или не нямам идея.. аз нямам течения, но пък искам да си направя изследванията. Ще пиша после, стискайте палци всичко да е наред. Хубав ден за сега!

# 537
Аз днес ще завеждам бременност. От 14.30 съм на лекар.. толкова съм притеснена.. ще видя какво ще каже за изследвания. Аз писах преди време, но явно никоя от вас също като мен не знае. Слагам утрогестана вагинално и не знам дали трябва да се спре за микробиологията. Миналият път не сме говорили за изследвания и не съм го питала. Ще говоря днес и след това ще напиша и тук да се знае, ако е нужно утрогестана да се спре преди да се прави микробиология. За прогестеронови препарати вагинално се смята, че подпомагат развитие на гъбички, правят по-комфортна среда за тях, дали е така или не нямам идея.. аз нямам течения, но пък искам да си направя изследванията. Ще пиша после, стискайте палци всичко да е наред. Хубав ден за сега!
Не се притеснявайте,мислете позитивно всичко ще е наред.Доколкото знам утрогестана може да се приема и през устата (има го и на таблетки ) в дните около микробиологията,но все пак е добре да се попита лекар.Попринцип не трябва да се слагат вагинални глобули (противогъбични), антибиотични средства и да се правят промивки ,за да не се промени Ph на средата .Успех

Последна редакция: сб, 14 окт 2023, 10:32 от Mims1900

# 538
  • Пловдив
При мен и сега, и с първата бременност ми пуснаха цитонамазка и микробиология, освен кръв, урина, захар, щитовиден панел, сифилис, стерилна урина, другите ги забравих. Доста са подробни изследванията, но ги пусна след завеждане на ЖК. Мисля, че при всички бременни процедират така, но може и да се бъркам. Моята АГ е изключително внимателна и имам пълно доверие. Предната бременност имах и аз леко течение, но не излезе нищо, знам че ако е без сърбеж, дискомфорт може и да няма нищо и е нормално за бременността. Стискам палци всичко да е наред!
Между другото тъй като видях, че коментирате Синево (или беше в априлската тема) реших да дам цитонамазката и микробиологията там, директно ми върнаха цитонамазката, нямали кой да им прави този тип изследвания, не дадох и микробиологията. За втори път ми се случва да ме ядосат и то в лабораторията до нас. Много нелюбезни и все нещо не могат... Дадох ги в "Лина", повече със Синево не искам да се занимавам.

# 539
Минах на преглед. Всичко е наред. Отговаря на това, което трябва да е 9+2. Вече е 2.5см. Термин 17.5.2024г. Пусна ми сега кръвни изследвания и урина, за микробиологията и цитонамазка се разбрахме другият път. 7-10 дни преди вземане на проба за микробиологията и цитонамазка трябва да се спре утрогестан вагинално, проблем е за резултата. Така че да знаете, ако сте на утрогестан вагинално 7-10 дни преди вземане на пробва го пийте. Надявам се всичко да продължи да е наред!

Общи условия

Активация на акаунт