Изпитани сайтове за парфюми - септември и октомври 2023

• 124 987
  • 843
  •   1
Отговори
# 210
Дано не осъмнем без кодове..
P.S. Сайтът вече работи. Кодовете също 😁
Скрит текст:

Последна редакция: ср, 13 сеп 2023, 21:16 от lurtzchen

# 211
Днешната доставка от Parfium.bg - перфектни! Както винаги всичко е точно и отново с мостричка комплимент. Поръчах още някои бекъп и Five O'Clock  Au Gingembre, за да заформя великолепната седморка Smiley  Scandal Pour Homme edt за сина също поръчах от тях.

# 212
Честити Мимоза Simple Smile
Аз мостра до сега никога не съм получавала от parfium.bg. А миналата седмица получих поредната поръчка. Така съм и с Нотино. Знаят ме че съм зла и не ми слагат мостри гадовете 😁🤣😁🤣😁

# 213
  • До сърцето...
О, Мимоза, снимката с Лютените е направо за корица на тема Hands Plus1
При възможност ще си строя и моите Stuck Out Tongue Winking Eye

# 214
Гекона се скри в пещерата, иначе щеше да е по- екзотично, дано следващия път реши да позира Joy

# 215
  • София
Скрит текст:
Ще се почви, в сайта който ви показах миналата година. Бързате. Simple Smile
https://www.tendance-parfums.com/en/shalimar-eau-de-parfum-1.html

Редактирам се, явно е бил моментен бъг, защото сега се регистрирах успешно. Модератор може да изтрие поста, ако прецени.

В тази връзка някой наскоро да се е регистрирал в сайта? Дава ми невалиден телефонния номер, който въвеждам. Пробвах в различни браузъри, ама все същата работа. Номерът е английски, както и адресът. Или аз нещо не правя както трябва, или има някакъв бъг.. не знам..Ще се радвам някой да сподели опит Simple Smile

Последна редакция: чт, 14 сеп 2023, 11:46 от Eelishka

# 216
# 217
Нотино има БД на всичко в приложението,  което при мен от вчера дава грешка и не мога да добавям нищо в кошницата. При вас работи ли?

# 218
  • БГ
И при мен не работи.. пробвах да го махна и сложа отново - същата работа Simple Smile

# 219
То това излиза цяла седмица за БД в приложението. Даже мислех че е вече нещо стандартно и затова не му обърнах внимание.

# 220
# 221
  • София
Имам лек казус с parfium.bg с върната пратка, та моля за съвет това ли е практиката им, т.к до момента не съм се сблъсквала. Върнах парфюм в деня след получаването му, следвах всички стъпки, които са описани много добре във формата за връщане. Пратих снимки на опаковката, на опакования след това в бабъл парфюм, пратих за моя сметка и т.н. Писах мейл, описах всичко, изпратих снимките. На следващия ден пратката е получена от техен служител. Това се случи на 25 август... и до днес нямам никакво инфо от тяхна страна. Звънях на 0700... безуспешно, писах няколко мейла....без отговор. Такава ли е процедурата им, виждам 30 дни за срок за връщане на сумата и явно не са длъжни да реагират до тези 30 дни Rolling Eyes. Имат ли друг начин за контакт освен 0700.. или мейлът посочен във формата за връщане?

# 222
  • София
Пробвай да звъннеш на този номер - 0896622233.

# 223
Ето още един номер на parfium.bg
0898888821

# 224
  • Враца
А, на "онзи" човек , с "онзи" сайт, ще ми дадете ли ? Прерових с търсачката и не го намирам, а знам че е пускан тук .

Общи условия

Активация на акаунт