Изпитани сайтове за парфюми - септември и октомври 2023

• 125 855
  • 843
  •   1
Отговори
# 270
В шоурума на Парфюм.бг имат ли още SoOud?

# 271
# 272
# 273
  • София, Лагера
Здравейте мили хора, имате ли идея къде мога да намеря Ninfeo Mio?
https://www.fragrantica.com/perfume/Goutal/Ninfeo-Mio-7624.html

# 274
# 275
Здравейте мили хора, имате ли идея къде мога да намеря Ninfeo Mio?
https://www.easycosmetic.de/goutal/ninfeo-mio/goutal-ninfeo-mio-edt-vapo.aspx

# 276
  • София
Black Friday в Елинор, но само за НЕНАМАЛЕНИ продукти.

# 277
А кога е било и за намалените ?

# 278
  • София
Eлинор какви отстъпки правеха по черния петък? Чудя се да чакам ли него.
@Milen
Скрит текст:
как успяваш да ползваш 2та кода, при мен не разрешава да въведа повече от един. Нямам лоялна отстъпка още, че повечето неща купувам на място

# 279
Руми, нали знаеш, че на доктор и на @Milen всичко се казва и показва! Simple SmileSimple SmileSimple SmileSimple SmileSimple SmileSimple SmileSimple SmileSimple Smile

Дълго е да ти обяснявам....

Първо, няма такова животно, като два кода! Едното е отстъпка, която elinor правят умишлено (пак няма да ти обяснявам)

Тоест, като сложиш STELLAOFF  за определени продукти има отстъпка + кода - това се начислява автоматично, а във формата излизат като две различни неща.

Сега, когато има 22 % и т.н това не бачка. Затова не ти излизат сметките

Кажи ми какво желаеш за да ти кажа къде? Маймуните на Xerjoff ли?

# 280
  • София
Не, Делина Х обмислям, но не ми е никак неотложна Grinning

# 281
Твърдо чакаш, ще има кеф, не бързай!

100 мл !

https://www.easycosmetic.de/amouage/odyssey-collection/amouage-o … on&utm_content=03

# 282
Ако продукт от Елинор генерира автоматична отстъпка кръстена "PROMO" и се ползва код STELLAOFF и имаш лоялна програма (все още нямам и не мога да проверя) това ще смъкне ли още цената?

# 283
  • София, Лагера
Сърдечни благодарности за помощта, мили парфюмни съфорумци! Поръчах! Purple Heart

Последна редакция: сб, 16 сеп 2023, 11:55 от Ноеми

# 284
Здравейте, група! Страхотни сте, чак ми изтичат очите от всичките оферти, които споделяте Simple Smile

По препоръка на Милен взех един Oud Wood 100 мл от Beautinow на топ цена (колкото за 50мл) преди 2 месеца и сега се чудя, дали има някакъв шанс да се намери цена и за TF Tobacco Oud по-добра от Parfum.bg в момента?

Честно казано малко се колебая между Tobacco oud и Layton Exclusif, защото и двата само съм пробвал от 1,5мл.(За пример, много повече ми харесва копието Bade Al Oud от оригинала на Initio Oud for Greatness, много по-траен, а сравнявам с проба от PDM сайта).

Търся OUD, нещо силно и интересно, с добро излъчване, без да е супер задушаващо, но да е нестандартно..
Чувам и за реформулиране на последните Gucci Intense Oud, който е наличен в Notino BG в момента, дори намален, но ако не е траен, не си заслужава.

Някакви съвети и предложения?

Общи условия

Активация на акаунт