Изпитани сайтове за парфюми - септември и октомври 2023

• 124 970
  • 843
  •   1
Отговори
# 165
Нямам лялна програма. Понеже ме мързи винаги поръчвам като гост.
Не е Корс, а едно CH 212 Vip Rosè което ми влезна под кожата, но не ми се дават много пари за него, та търся изгодна оферта с БП по възможност и да не е тестер Simple Smile

с april излиза по-малко

# 166
А April въобще не ми го и хвана...Явно е заради лоялната програма.

Последна редакция: вт, 12 сеп 2023, 14:29 от Lale_Lili

# 167
А April въобще не ми го и хвана...Явно е заради лоялната програма.
Ако някой иска да услужи и да поръча от негово име ще го взема веднага. От шоурум смятам да го получа така че всички ще са доволни, аз за БД и отстъпкат, другата страна оборот за лоялната програма Simple Smile

с малки букви се изписва, работи и като гост

# 168
Мерси Chilko, сега стана. Направена е поръчка с помощта на съфорумка. Много й благодаря! 🪷🪷🪷

Последна редакция: вт, 12 сеп 2023, 14:30 от Lale_Lili

# 169
# 170
За Дъглас код:LOYAL22 за всичко над 40 лв(без намалени)

# 171
# 172
  • Стара Загора
Днес ми пристигна поръчката от parfium.bg на NR Musc Noir Rose 100 мл тестер, но е без капачка. Ако някой му се чуди, да знае. За мен е, но все пак ако трябваше да избирам предпочитам да не е обезглавен. Simple Smile))
Ето в такава бяла тестерска кутия е:

Jimmy Choo Aqua man не съм го отворила, но доколкото виждам трябва да е с капачка.

# 173
  • София
iv4enceto_91, интересно....преди няколко седмици взех  от там тестер в същата тестерна кутия Narciso Rodriguez - Pure Musc, но е с капачка. Явно човек няма как да знае...

# 174
И аз бях много изненадана, когато получих тестер на Chanel Chance eau Vive без капачка, защото ми се случи за първи път с тестер на марката, а имам доста техни. Купих го от същия сайт, явно няма гаранции при тестерите дали ще бъдат със или без капачка,  всеки си поема риска.

# 175
Единственото което ми хрумва, е да се пита по телефона. Те би трябвало да знаят. Иначе, можем само да гадаем.

# 176
  • Враца
Защо, производителят произвежда един път със, един път без капачка?

# 177
Защо, производителят произвежда един път със, един път без капачка?

Парфюмните къщи не си произвеждат сами бутилките, капачките и опаковките (с малки изключения като Lalique, да речем, които основно са производител на стъкло). Производството на бутилките е аутсорснато на една компания, капачките на друга, опаковките на трета и т.н. И не се водят на принципа "ще произведем 100 броя бутилки, респективно трябва да направим точно 100 броя капачки и 100 броя опаковки". Реално се прави в повече от всичко, за да се избегнат рискове от недостиг, има си и производствен брак и т.н.
При опаковането и дистрибутирането на тестерите, идеята е да се пести от разходи - затова опаковките са базови, без шарените принтове и целофан, и затова често не се добавя капачка или има капачка различна и по-опростена от тази на нормален продукт (като при Amouage например).
Всеки дистрибутор/вносител си има договор с определени клаузи с производителя. Да речем, че вносител А, който внася за арабските държави, се е договорил тестерите да са с капачки (защото изглеждат по-добре наредени на рафтовете в арабските молове), а вносител Б, който внася за Америка, е решил да спести максимално пари в това отношение и са договорили тестери без капачки. Като купуваш тестер от паралелен внос в България, реално не знаеш за кой пазар е бил предвиден той и хвърляш чоп какво ще ти се падне.
Има го и факторът промени във фирмената политика - пак да дам пример с Amouage, на които преди години тестерите им бяха със същите красиви капачки, като на нормален продукт. В един момент решиха да пестят и започнаха да слагат базови пластмасови капачки на тестерите си.
Тестерите на Версаче пък години наред идваха винаги без капачка, но наблюдавам в последно време, че на Eros Parfum тестерите са с капачка.
По мои наблюдения май само Мейкъп изрично споменават кой тестер е с или без капачка (но и там съм поръчвал тестер без капачка и е идвал с такава, тъй че не е 100% гаранция) и май само в Парфюм.бг снимките на тестерите показват реално дали да очакваш такава (пак не е на 100%). Има и магазини (за Starcorp се сещам), които ако запиташ, ще проверят и ще ти отговорят.

# 178
Комбинира се с код за отстъпка.
P.S. Още спя. С програмата за лоялност също
https://elinor.bg/product/guerlain-mon-guerlain-18

Последна редакция: ср, 13 сеп 2023, 07:41 от lurtzchen

# 179
И аз бях много изненадана, когато получих тестер на Chanel Chance eau Vive без капачка, защото ми се случи за първи път с тестер на марката, а имам доста техни. Купих го от същия сайт, явно няма гаранции при тестерите дали ще бъдат със или без капачка,  всеки си поема риска.

И моят Амбър Наргиле пристигна от там преди месец без капачка. Също не.ми се беше случвало. Честно казано не беше приятна изненадата. Може би е редно да пише дали е с капачка, така както пише за кутията.

Общи условия

Активация на акаунт