Изпитани сайтове за парфюми - септември и октомври 2023

• 124 928
  • 843
  •   1
Отговори
# 780
@katomova

Много благодаря за офертата от Lancome.bg
Веднага поръчах един подаръчен комплект.

# 781
"Lalique Noir Premier Fruits Du Mouvement парфюмна вода унисекс | notino.bg" https://www.notino.bg/lalique/fruits-du-mouvement-parfjumna-voda-uniseks/

# 782
# 783
# 784
За 120лв се продаваше 100мл тази година,  може да изчакате по-уау предложение

# 785
Аз го имам, но много хора предпочитат 30 мл.

# 786
Търся Shalimar Souffle de Parfum, 50 ml - в сайтовете намирам само 90ml.
Ще помоля, ако някой случайно попадне на такава оферта, да сподели тук.

# 787
И по чуждите сайтове го няма. Аз дълго време го следих преди да го взема и никога не съм сещала 50 мл. Не знам дали търсенето Ви не е обречено Disappointed Relieved

# 788
  • Пловдив
Получих Smoking Hot от сайта на Kilian. Дойде с DHL за около 5-6 дни. Не получих СМС, че очаквам пратка и съответно да я насоча към офис на Еконт и влязох в леки пререкания с куриера, защото ми звънна на адреса, а аз нямаше как да знам, че ще дойде. Накрая той сам предложи да я остави в офис на Еконт.

Парфюмът е страхотен, опаковката е на ниво - картички, торбички, луксозни хартии. Много съм доволна, още повече, че цената беше по-добра от тази в Делириум и получих като подарък и мини Angel's share.

# 789
Здравейте! Някой да има код за отстъпка във Венера козметикс? Или да знаете дали при поръчка на 2 и повече артикула /ок.380 лв са/могат да ми направят някакво намаление?

# 790
Венера имат код за отстъпка 8% за 8-ми март.
Имат някаква отстъпка и при натрупан оборот при тях - не знам колко е. Отделно пробвайте да сложите повече бройки, за да видите на каква сума ще ви начисли отстъпка. Нищожна е. Не са ми правили отстъпка във физическия им магазин за подобен оборот. Нито дори комплимент към покупката.

Последна редакция: сб, 28 окт 2023, 22:12 от •mimoza•

# 791
Венера имат код за отстъпка 8% за 8-ми март.
Имат някаква отстъпка и при натрупан оборот при тях - не знам колко е. Отделно пробвайте да сложите повече бройки, за да видите на каква сума ще ви начисли отстъпка. Нищожна е. Не са ми правили отстъпка във физическия им магазин за подобен оборот. Нито дори комплимент към покупката.
Жалко,благодаря!

# 792
2% е отстъпката за натрупан оборот (аз ползвам такава отдавна), но за съжаление, колкото и оборот да трупам, отстъпката не помръдва нагоре. Иначе, хубавото при тях е, че над 100 лв. доставката е безплатна и изпращат веднага на следващия ден. 😉

# 793
Аз не държа на безплатна доставка,защото магазина ми е на пешеходно разстояние,имам доста покупки от тях,но не са онлайн и няма как да се знае,че съм натрупала оборот.Понеже сега съм решила да купя 2 продукта за по-висока ст-ст, ми се щеше да ползвам някаква отстъпка.

# 794
По повод пазаруването във Венера и комплиментите към покупките, веднъж, когато пазарувах на място се заговорихме с консултантката и останах силно учудена, когато разбрах, че политиката им е да дават мостри единствено към някои онлайн поръчки. Предполагам към тези на по-висока стойност. Само не разбрах каква е разликата дали ще оставя 300 лв. на място в магазина, или ще ги платя на куриера, но не ми се задълбаваше повече по темата.

Общи условия

Активация на акаунт