Изпитани сайтове за парфюми - септември и октомври 2023

• 124 917
  • 843
  •   1
Отговори
# 810
  • София
А, аз мислех, че се пита за сет с мостри, не с минита. Simple Smile
Иначе минитата са супер сладки и много добре направени, хубави спрейъри, шишенца, етикети, умалени копия на големите бутилки са. Simple Smile

# 811
  • Стара Загора
Кой превозвач използвате за поръчки от tendance-parfums.com? Мисля да поръчам до Германия и след това с превозвача до тук.

В какъв формат въведохте телефонния номер? Не ми го приема никак.

# 812
  • София
Кой превозвач използвате за поръчки от tendance-parfums.com? Мисля да поръчам до Германия и след това с превозвача до тук.

Аз използвам GGBG. Телефонът е във формат +359888888888.

# 813
  • София
Някой поръчвал ли е от https://www.jovoyparis.com/ с превозвач до немски адрес, има ли проблеми?

# 814
  • На черешатааа
https://parfium.bg/serge-lutens-santal-majuscule-uniseks-parfyum-bez-opakovka-edp -89.99 , има и код , който сваля 10% . Цената според мен е муци

# 815
  • Стара Загора

Аз използвам GGBG. Телефонът е във формат +359888888888.

За съжаление удрям на камък. Изписва ми: Please follow the requested format.
Ще се надявам във френската Сефора да заредят Ириса на Герлен.

# 816
  • София
Аз миналата година съм поръчала успешно с немския телефонен номер на GGBG, в този формат: +491767 3366403 - с него не става ли?

# 817
  • София
Сега опитах да въведа нов адрес и въведох български номер в този формат- 0888 888 888 и стана.

# 818
  • София
Mного благодаря! С 0888 888 888  стана и при мен.
Аз имам регистраци на сайта и поръчка отпреди една година. Успешно бях въвела немския номер на GGBG, но сега исках да направя промени в адресната книга и не ми разрешаваше заради невалиден телефонен номер.

# 819
  • София
Много благодаря на  welcometoheaven и Klodilia!

# 820
  • Бургас
Cultbeauty имат ли проблем с поръчки до адрес на превозвач? Знам, че доставят до България, но конкретно за Килиан директно до тук не става.

# 821
# 822
Cultbeauty имат ли проблем с поръчки до адрес на превозвач? Знам, че доставят до България, но конкретно за Килиан директно до тук не става.
До Германия с превозвач няма проблем. Сега над 150 паунда

# 823
Някой поръчвал ли е от https://www.jovoyparis.com/ с превозвач до немски адрес, има ли проблеми?
Пак аз. Grinning Днес поръчах за първи път от тях до адреса на GGBG в Германия. Към този момент поръчката е потвърдена и се подготвя. Би трябвало до края на седмицата да я доставят. Не очаквам проблеми. Ще докладвам. Blush

# 824
  • София
Welcometoheaven, много благодаря! Flowers Hibiscus Дано всичко е наред с поръчката. Flowers Four Leaf Clover Аз съм се насочила към мостри на първо време, условията за доставка до Германия са традиционно по-добри. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт