Туба Бюйюкюстюн, "Запленяваща сърцето" и проектите преди и след това - тема 257

• 40 015
  • 740
  •   1
Отговори
# 525
Здравейте дами, благодаря за споделеното. Туба се е върнала в Париж. И е сложила снимки. Преди малко е публикувала още една.

Мерси за интервюто .
Хубава вечер

# 526
Добро утро,момичета!

Кафето ухае ароматно, да му се насладим и се изпълним
с вяра и надежда за новия ден.Нека има повече
 усмивки, позитивни емоции и радостни мигове.

Приятен и успешен ден ви желая! 

# 527
Здравейте

МомичетаБлагодаря ви за всичко споделено.
           Злати     Благодаря ти за втората част на превода.

"Живейте просто!
                    Обичайте щедро!
                    Бъдете добри!
                    Останете искрени!
                    За останалото ще се погрижи Животът..."

Цитат
Туба осъзнава своя успех и известност. Тя е жена, която е обучена много в изкуството на актьорското майсторство и също се тревожи да работи усилено за семейството и децата си.
Това е нагледен пример какво може да постигне една актриса не само в страната си, но и в световен мащаб.
Buyukustunning
Скрит текст:
Tuba es consciente de su éxito y su notoriedad. Es una mujer que se ha capacitado mucho en el arte de actuar y también se ha preocupado por trabajar duro por su familia y la niñez.
Es un ejemplo importante de lo que una actriz puede lograr no solo en su país sino en el ámbito global.
Buyukustunning

Oscar Ayala A

Цитат
„Откакто се помня, търсенето на моята вътрешна, автентична същност е най-голямата страст в живота ми. И всичко, което правя, моите грешки, постижения, падения и възходи са насочени към това да ме доближат до вътрешното ми аз.“
#TubaBüyüküstün 💫💙
ELLE Арабия, септември 2023 г

Приятен следобед,дами

# 528
Здравейте!

Благодаря за превода на интервюто. Защо задават на Туба въпроси, на които знаем отговорите. От години тя говори за самоопознаването, като неин стил на живот. Искаше ми се да я попитат за следващите планове и проекти - има ли нещо на ум. Но явно тя не отговаря на такива въпроси, за това не ги и задават.

А тук коя госпожица е?
И понеже съм на Мелек Халаскар, едно кратко филмче за нея

И още едно фенско видео Туба през 2023 год.

Желая ви хубава вечер.

# 529
Добро утро в петък,момичета!

Днес е Зимен Кръстовден/Попова Коледа/.
Честит празник! Бъдете здрави и щастливи!

Скрит текст:
На 5 януари отбелязваме Попова Коледа (ден преди Богоявление - Йордановден). Празникът е наричан още Зимен Кръстовден, Кръста, Водокръст, Водокръщи.
Народът вярва, че на този ден се пропъждат т.нар. "мръсни дни", които започват на 25 декември и свършват на Кръстовден. В българските вярвания се смята, че през тези дни има космически хаос и демонични сили бродят по земята. В християнския смисъл това са "некръстените" дни, в който новородения Исус Христос не е получил все още Светото Кръщене.
  През деня в църквата се отслужва служба, попът кръщава водата, като в нея пуска кръст. После със светената вода и китка босилек той ръси къщата, за да изгони лоши, нечисти сили и болест от нея. Домакините слагат паричка в котлето със свещена вода. На другия ден същия кръст попът хвърля в река или водоем.
Наричан още Водокръщи, този ден е първия от поредица водни обреди, които по начало са много сходни. Вторият и третият са Йордановден и Ивановден, чиито "водни имена" на места се наричат мъжка Водица и женска Водица. Смята се, че в нощта на Зимния Кръстовден срещу Йордановден, небето се отваря, но само праведните могат да го видят и пожелаят ли си нещо - ще се сбъдне.

Благодаря за споделените снимки и клипчета! HugTwo Hearts

Туба е добавила към Instagram
Париж е град, който изглежда сложен, но в действителност, когато дешифрирате кодовете, това е дефиниран град. Мисля, че си приличаме в това отношение. Никога не съм мислил за Париж като за романтичен град, но ми харесва ценността, която придава на старината, и харесвам начина, по който запазва сградите си. Според @tubabustun.official на корицата на Harper's Bazaar, януари 2024 г.

Туба е добавила в инстастори ....
Репост от Ибрахим Зенгин

и още....
Вчера е починала Айла Алган - турска театрална, филмова актриса и певица.Гледали сме я с Туба във филма ''Yüregine Sor''/''Питай сърцето си''.Аз съм я гледала в ''1001 нощ'' и др. сериали!

Повече за нея на линка на бълг. език.
https://tvseriali.info/ayla-algan/

Желая ви хубав и спорен ден!

# 530
Здравейте 

Мили дами
Благодаря ви за споделеното.

От вчера, вземи със себе си това, което си научил,
                     днес, вземи със себе си всичко, което обичаш!

Приятен следобед,дами

# 531
Здравейте дами и благодаря за споделеното. Туба се е идентифицирала от Мадрид. Там е с Бегюм Кхан. Явно има някаква презентация на парфюма Герлан.

Сложила е и снимка и клип

Надяваме се и на още снимки.
Хубава вечер.

# 532
Добро утро,момичета!

Честито Богоявление!Честит Йордановден!Честито на имениците!
Да започнем деня си с чашка кафе, добро настроение
 и пожелания за здраве и щастие! Благословен ден!

Скрит текст:

Според библейската легенда, на този ден Исус Христос е покръстен във водите на река Йордан от Йоан Кръстител. В момента на кръщението небето се отваря и Светият дух слиза върху Христос във вид на гълъб, а от небето се разнася глас: "Този е моят възлюбен син, в когото е моето благоволение". Оттук идва и названието на празника - Богоявление.

Благодаря ви за споделеното! Снинова е пуснала нови снимки на Туба от клипче!
Ето го:https://vk.com/video/@clubtuba507?z=video-63875573_456246122%2Fc … 2Fpl_-63875573_-2

Допълвам още снимки от видеото...

от снощи...
Tубa добави репост от Ozlem Oguz към своята инстастория #TubaBüyüküstün

Книгата ми пристигна Heart Eyes
Омур Сабунджуоулу "На майка ми и дъщеря ми"
@tubabustun.official

Имайте приятен ден!

# 533
Здравейте и Честит празник на именниците!
Туба е сложила снимка от летището. Явно се прибира от Мадрид .

Една рисунка от фотосесията

Хубав ден

# 534
Здравейте
                                МомичетаБлагодаря ви за всичко споделено.

Водата не се съпротивлява. Водата тече. Когато потопиш ръката си в нея, чувстваш само ласката. Водата не е плътна стена, тя никого не спира. Но тя винаги ще се пробие път докъдето иска, и в крайна сметка нищо не може да и устои. Водата е търпелива. Докато камък камъка остри. Помни за това, детето ми. Помни, че ти наполовина си вода. Ако не можеш да преодолееш преградата, заобиколи я. Водата го може.
Маргарет Атууд

Цитат
Да. "Гледай мислите си; те се превръщат в думи. Следете думите си; те се превръщат в действия. Следете действията си; те се превръщат в навици. Следете навиците си; те стават характер. Следи характера си; той се превръща в твоята съдба. "
#tubabuyukustun

Лека вечер,дами

# 535
Добро утро,момичета!

Ивановден е!Честито на всички именици!
Да са живи и здрави,успешни и щастливи!

Желая ви приятна неделя!

# 536
Здравейте!

Честит Ивановден!

Честито на имениците! Бъдете здрави!
Новини не намерих.
Малко колажи

Тази вечер Мурат Боз има концерт в НЙ. Туба е харесала неговата публикация.

А пресата очаква нови рекорди от втори сезон на ДА.

Весел празник и бъдете здрави!

# 537
Здравейте момичета,
Днес няма нищо ново от Туба, но пък се върти от преди малко репортаж с Халит.

Питат го какво са снимали- романтика, драма, комедия или ... Зачуди се и отговори- нещо различно. Този месец ще имаме трейлър, но в предвид, че има по-малко от 40 дни до премиерата е в реда на нещата .

Хубава вечер!

# 538
Среднощен привет, момичета!  

Отминаха Йордановден и Ивановден. Да са живи и здрави всички именници!

Благодаря ви за всичко, което сте споделили през изминалите дни Heart
Злати, Линка, Снинова, Вичи

Тези дни Туба ни е зарадвала с ново клипче, стоп-кадри от които сте споделили.  Понеже е малко по-дългичко, затова направих 2 гифчета    

Хубаво е, че ни е дала знак, че е в Мадрид с Бегюм Кхан във връзка с представяне на неин парфюм. Ама да беше споделили и някоя своя снимка от там..  Е, може и да бъдем изненадани приятно в някой момент с някоя и друга снимка от някое списание  

Изглежда се е прибрала в Париж както  гледам таблото от летището в Мадрид със заминаващите самолети    

Туба ни е зарадвала и със снимка на нея с Топрак. Heart Eyes На другата, от улицата мисля, че в далечината е Мая Rolling Eyes

Тези 2 дни нямаме новини от нея/ Хубаво, че че Халит са го засекли и са го запитали за СНУ. Сега ще сме в очакване на новини, снимки, трейлър на СНУ. А и РД на Топрак и Мая предстои. Туба може да ни зарадва с някоя и друга снимка    

Нещо , което не знаех.Anguished Предполагам, че ще ви е интересно и вие да го научите (ако вече не го знаете) Hug
Жул Верн пише роман за Априлското въстание    
Скрит текст:
Жул Верн пише роман за Априлското въстание. Малко фенове на известния класик-фантаст Жул Верн знаят, че той има роман, чиито главни герои са българи. Романът се нарича „Дунавският лоцман“ и е преведен от руски на български език под заглавието „Дунавският лодкар“. Романът излиза през 1908 г., три години след смъртта на писателя. Незавършеният роман е дописан от неговия син – Мишел Верн. А първото му издание в България излиза през 1943 г. „Дунавският лодкар“ няма известността на „Капитан Немо“, „Децата на капитан Грант“, „От Земята до Луната“, но за нас той има сантиментална стойност, заради сюжета. Той представлява любовна история на фона на кървавите събития, свързани с потушаването на Априлското въстание и Руско-турската освободителна война. Идеята е почерпена от отзвука на тези исторически години в Европа. Някои литературни критици смятат, че е възможно повествованието да е повлияно от романа на Вазов „Под игото“.
В обичайния за Жул Верн приключенски план, авторът описва участта на българина Стефан Ладков – водач на революционния комитет в Русчук, успял да избяга след погрома на Априлското въстание и посветил странстванията си на една-едничка цел – да се завърне в родината и да прегърне любимата си Нуша Григорова. Пътуването му по река Дунав е изпълнено с много опасности и прояви на мъжество, героизъм и доблест. Героят на Верн, верен на каузата си за свобода, се включва и в Освободителната война в края на романа.
Жул Верн е роден на 8 февруари 1828 г. Наричат го „баща на фантастиката“. Много от сюжетите и събитията, описани в книгите му, след години се превръщат в реалност – полетите в Космоса, управляемите ракети, подводните пътешествия… Верн е автор на 65 романа, 40 пиеси, оперни либрета, повести и разкази, шесттомна „История на великите пътешествия и великите пътешественици“. Преведен е на над 150 езика.
Източник:
"История и памет-завръщане към корените"

Лека нощ и успешна и здрава нова седмица!

Последна редакция: пн, 08 яну 2024, 02:56 от kanti

# 539
Добро утро,момичета!

Добрият ден започва с добро настроение,
а доброто настроение идва с добрите мисли!

Честит ни Бабинден!
Скрит текст:

Благодаря ви за всичко споделено от вчера! Two Hearts
Халит се е обръснал.Явно за новата му роля ще търсят промяна във визията.Отдавна не го е правил.Почти винаги е бил с брада!
Канти ,беше ми интересно да прочета,че Жулн Верн е писал роман за Априлското въстание.

Желая ви приятен ден и лека нова седмица!

Общи условия

Активация на акаунт