Искам да кажа...(210) през Септември 2023

• 39 146
  • 687
  •   1
Отговори
# 540
А нас току що ни натовариха в самолета 😁

Але, Ели, благодаря, знам къде ще ходим следващия път с колата, полетите ми стават все по неприятни 😁

Говори ми! За час и половина полет висяхме три часа преди и един час след кацане 😆😆😆

Отметнахме Падуа. Не искам да виждам повече базилики в следващата година Whistling 😆

# 541
Понеделник и петък живях по летищата. Все повече си обичам колата, ама пусто някои дестинации са далеч, та няма как.
Румка, разсмя ме с базиликите. Аз съм малко странен турист, не обичам обиколки по забележителности, натоварват ме. С удоволствие се разхождам и попивам атмосферата, опитвам местната кухня, наблюдавам как живеят хората.

# 542
Спонтанно решихме, че около Коледа и Нова година ще сме на гости на брат ми. Той, естествено още не знае това.
Буб, кафето ти е много инстаграмско. Нищо, че нямам такъв. Simple Smile
Фонсе, лек полет и лежерна ваканця. Ти я заслужаваш.
Лина, чакам поредния дневен отчет от теб! Фенка съм ти. Как са децата, заек и мъж?

# 543
  • Бургас
Бургаското летище е колкото тоалетната на дъблинското Simple Smile
Прибрахме се , после ще докладвам

# 544
  • Бургас
Не помня сутринта дали се разписах 🤔😂 Сутрин съм толкова неадекватна,че не е истина.
Бубе,много апетитно кафе! Припи ми се рязко!

# 545
  • На брега на реката
Обядваме в Малага. Заболяха ме ръцете от разговори. Това да не знаеш език си е мъка.

Тути, от една порода сме!
Ей, сега се отцепихме от групата и се разподихме край пристанището. Другите ще обиколят катедралата. Ами и ние я видяхме, няма планирано влизане, само обиколка.  Ами, мерси, не искам.
Направихме си чудесна разходка!

Фонсче,  весело!

Мари, така се прави!

# 546
  • Бургас
Лин, бе, как ти идват на ума тез'смешки.

Фонс, ти откъде ще ни се отчиташ?

Руми, ние след 2 дни сме в Падова. За трети път ще съм там и се надявам вече да успея да я разгледам като хората. Първия път бърза организирана обиколка, миналата година ковидно екстремно напускане на града, тази вече дано е писано да й се насладим спокойно.
ММ каза да внимавам какво ще лепна този път Joy

От 10 ч въртим в поредния аутлет, те са ни част от забележителностите Wink Днес само и единствено за себе си пазарувам.

# 547
  • някъде ... тук ...
Мале, Селесте, аз ще лудна само по магазини...

Ние се прибрахме преди малко Simple Smile
Хич не ми се тръгва на работа утре...

# 548
  • Бургас
Дъблин е всичко ,което харесвам в един град ...народ, лудница, екшън. Пълно е с различни хора , има забрадени жени( от онези,на които им се виждат само очите) ,има индийки в сарита, индийци в традиционните им одежди. Пълно е с коли, колелета, автобуси от градския транспорт и туристически автобуси.
Вчера бяхме на туристическа обиколка с автобус из Дъблин. Според мен на тези които карат туристическите автобуси и играят ролята на екскурзоводи не им искат свидетелство от психото Wink ако ме разбирате. Жестоки са. Според  нашият гид,  най-хубавото нещо, което се е случило на Дъблин след него ,е че музеите са безплатни. Освен това ни пя, някакви ирландски песни. Показа ни паметника на дарителя на една църква - каза ни че изглежда угрижен (паметника)  ,защото бил дал адски много пари за тая сграда. Научих,че Гинес (Артър Гинес - основателят на пивоварната Гинес) имал 21 деца.
Карат като луди. Някакви адски тесни улички са из този град. И както са на обратно пък съвсем. Аз се оглеждам от едната страна -те колите идват от другата. Вчера с брат ми чакаме автобуса и гледаме в посоката, от която би трябвало да дойде в нормалните страни. Затова рейса щеше да ни отнесе кухите глави -той идвал от другата страна. Grinning
Скрит текст:
Ей го,този кахърния  

# 549
  • Euskal Herria
Обядваме в Малага. Заболяха ме ръцете от разговори. Това да не знаеш език си е мъка.
Бубе, не се притеснявай. Испанците повтарят до откат, ръкомахат, всячески ще успеят да ти обяснят и да се разберете. Смяхме се с наши приятели живеят в Англия, не знаят дума испански. Ама това не попречило на двете страни да се разберат - едните само на английски питали, другите обяснявали на кастеяно, всичко това придружено с обяснителни жестове и мимики от всички. В крайна сметка ги завели до нужната дестинация. Simple Smile

# 550
Не е случаен лафът "Като ми вържат ръцете и забравям английския".

Обиколихме Европата таз седмица от дивана, другата де ще ходим?

# 551
  • Бургас
Аз отивам на работа във вторник.За вас не знам Simple Smile

# 552
  • София
Ние още утре отиваме на работа. Grinning
Фонсче, приятна почивка и на вас!

# 553
Лин, сега си обяснявам защо са кахърни дарителите по паметниците 😆😆😆

# 554
  • На брега на реката
Янче, оправихме се, ама със зор. Joy
Нищо да, все си е урок някакъв!
Полета ни ще се забави, но нямаме избор.
Последни снимки от Малага:
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт