Отговори
# 120
О, Донси, изкушаваш ме! Ако ме хванат щръклиците, току виж съм дезертирала за следобедно кафе. Колко му е - Поморие-Варна 116 км., току що проверих.
От много години не сме ходили до там, пък ни е "любовното гнезденце", щерката по зачатие е варненче Simple Smile  Ако ММ реши да ме придружи, ще има къде да си обикаля, да си опреснява спомените и да си убива времето Simple Smile

ПП - ти за всеки случай потърси хубаво кафене, за пушачи плиййз, пък и с възможност за паркиране наоколо. Щото и мен ме няма много с ориентацията и ще разчитам на Wаze Simple Smile Та да дадеш координати.
....нахална съм като конска муха...  и това, при положение, че не е ясно ще изскуба ли колеца ....

Последна редакция: сб, 02 сеп 2023, 17:29 от tetka_the_best

# 121
  • Пловдив
Тетко, ама ти морска ли си? Simple Smile изненада ме...

# 122
Кайс, честита да си, жива и здрава!Не можах да те видя,но съм те виждала преди!🍀Ще му пийна за твое здраве!
Уинд,при мен е задължително -щом търкам прозорци,след максимум 24 часа,се изсипва порядъчен циклон!🤪
Комшу,добре си си дошла!

# 123
Аз затова не мия прозорци - да не предизвикам природата Joy
Чудна разходка направихме, все едно попаднах в омагьосана гора от някоя приказка.
Скрит текст:

# 124
  • София
Бърди, красота!

Изтърках первазите от птичите цвъканици по тях. Направо сме като обществена тоалетна за пернати . Кацат по етажите над нас и дават воля на чувствата си. Две седмици не съм чистила первазите заради морето и сега ми се отели вола, защото слънцето беше опекло нацвъканото. 🤮

# 125
Тетко, ама ти морска ли си? Simple Smile изненада ме...
От София съм. Утре заминавам с целия катун за седмица в Поморие.

Куфара седи подпрян до гардероба, а аз не мърдам от форума. Ще се наложи да се самонаритам!

# 126
Ренко, пропуснах да благодаря за снимките Heart

Тет, щом е за багаж за морето, моменталически ще те ритна аз, за да стегнеш куфара Simple Smile

# 127
  • София
И без багаж тръгвам.

# 128
  • Пловдив
Дръжте си морето Wink Аз предпочитам балканче с мин.водица Grinning

# 129
Мид, още ли сте във Влас?

# 130
  • София
Да, тук сме.

# 131
  • София
И аз май предпочитам балкан. Обожавам море, но не и навалицата по плажовете. Харесвам разходка по морския бряг когато няма хора. Харесвам и да плажувам на безлюдни плажове, но последното съм го правила само един или два пъти.
Но енергията, която усещам в планината ми дава съвсем различна емоция. Предпочитам я.

# 132
На мен ми харесва и на море, и на балкан. И двете си имат своето очарование. Не отказвам нито едното, нито другото. Радвам се, че това лято имахме възможност да ги навестим и двете. Още малко ще се порадвам на балкана и официално закривам летните обиколки. Живот и здраве, ще чакаме декември. После пак започваме обратното броене до морето Joy

# 133
Днес времето е прекрасно. Решихме да се разходим в града, като минем през парка и после центъра. В парка се оказа, че има прайд. Беше пълно с младежи и техните родители. Не ни се буташе там и се отправихме към центъра. Там пък имаше бирфест организиран от BBC. Страхотни изпълнители и настроение. Освен феста имаше и много улични изпълнители - като се започне от класическа музика, мине се през африкански и индийски ритми, завърти се около рок и църковни напеви. Видяхме младоженци. Видяхме възрастни хора, които танцуват на улицата. Беше феерично и магично. Отдавна не съм се чувствала толкова жива. Вероятно ще кажете - тази пък, какво се превзема, но какво пък. Ще ви споделя и един от музикантите, който ме заплени с музиката си.
https://www.instagram.com/reel/CviZIlvv4TV/?igshid=NjIwNzIyMDk2Mg==,

# 134
Обожавам китара! Обожавам! Лаватера, благодаря!
     Отчитам се - багаж стегнат на 30 процента!
      И аз съм човек де, седнах да изпуша една цигара при вас Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт