Отговори
# 105
  • тук и там
Аз съм ползвала веднъж, цяла седмица се лющих като змия и не повторих.Бър, ще се излющят сами, ама до тогава ще те дразнят и ще ръсиш кожи..

# 106
Ули, не. Този път нарочно на ги намалявам драстично и гледам на всяко хранене да има такива. Май само на закуска ги пропускам.

Мда, пълнолунието ми влияе обикновено.

С чорапите не можеш да спиш, защото са найлонови и вътре има течност. Като плик, който връзваш. Не си спомням колко се седеше с тях, ама аз гледах някакви сериали, си спомням, докато чаках да мине времето. Всъщност течността върши работата и кара мъртвият слой кожа да се излющи. Краката наистина стават мекички накрая, ама както Кайсия написа, малко си късаш нервите в седмицата на голямото лющене. Честно казано по-добре е един педикюр от време на време и по-богат крем за крака за поддържане.

# 107
Ули,с тези стоиш час и половина,сваляш,миеш  и подсушаваш. Ако има много натрупани твърди слоеве може да се белят дълго и видимо. Но аз правя веднъж през май,после през ноември и беленето е нормално и незабележимо

# 108
Мерси, момичета, може и да ги пробвам значи.

Попи, аз бих пробвала първо да увелича въглехидратите на вечеря все пак.
А ако минава доста време между вечеря и лягане, даже нещо дребно половин час преди лягане, протеин + въглехидрат.

# 109
  • Пловдив
И аз се дотъркалях...до дивана Head Band не закусих, ма така се натъпках...свиня съм и тва е! Ама при свеки е така...а и довечера сме на двор парти с риба у зълва ми. Имало останали 2 бут.вино от предни събирания, та...няма стават зян Wink

# 110
  • София
МН ме дразни. Или мрънка, или го гонят някакви любвеобилни трепети към мен. Това мъжете над четиридесет верно се смахват. Да му купя въдици, че за мотор ме е страх да му взема?

Изпрах калъфките на дивана, замазахме под мое давление един перваз, измих пода, изкъпах се и седнах. Пердетата, прозорците и останалите кухненски шкафове ме пробождат в сърцето, но аз съм корава.

# 111
Бър, ме знам за мотора, но въдиците не са добра идея. Сега си е купил пета или шеста подред. Модерна, мхм. Предните ги подари, като безславно се предаде, да се научи, как се ползват. Мъжът на съфорумка три години подред му показва и нищо. Поредната купена и подарена въдица. Да не казвам, как с детето стоим и го чакаме за плаж, докато той кълне и благославя за пореден път омоталата се корда. Риба още не сме яли.

# 112
Нищо не ме пробожда!Направо лежа, не прилегнала.
   Сис, аз пък се моля ММ да си поднови хобито рибарско.Въдици и всякакви съоражения има у нас, време няма. Днес о тиде, но довечера сме на юбилей,значи трябва да се върне преди 18.00ч

# 113
Ако завали, благославяйте мен. Прозорците на двете стаи изтъркани, цветята пречистени ( някаква гад гризе листата на мушкатата - гъсеници няма, явно някой скакалец прескача отнякъде), дрехите вече се веят на простора. Посядвам пак на дивана за отдих и в очакване на следващата муза за чистене. Прозорците на другите две стаи ги предвиждам за утре, но може и днес да ме прихванат карастанчовите, но сега малко почивка.
Аз крачката ги топя в топла вода със соли за крака, след това с пемза и накрая мажа с ейвънския крем за крака с лавандула. Последният го ползвам често, най-вече мажа вечер преди лягане.

# 114
Здрава бъди, Кайсия!

Всички планове за днес отмених, ще лежим и почиваме, имахме стресова нощ. Мъжът ми тръгна посред нощ с влак с прекачване, за да хване ранен полет. Вторият влак се оказал отменен и той се озовал в 2 през нощта на празна гара, без възможност да се придвижи. Събудих първородния да спасява баща си с колата и детето успя го достави навреме на летището, но беше инфарктно положение. Важен полет беше - до Южна Америка, добре че успяхме да реагираме навреме и адекватно. Детето се прибра в 8 страшно уморен от нощното шофиране и бързането. Аз не мигнах, докато не се прибра, притеснено ми е когато шофира на дълги разстояния. Като парцал съм сега. Набързо сготвих и това ще е за днес.

# 115
  • София
Току-що спасих живота на Недовършения! Реши да се измайтапи, че единият шкаф не изглежда чист и какво съм правила цяла сутрин. Аз хладнокръвно си взех телефона и отидох да дремна. Майтап, майтап, ама моето геройство, че  не го разфасовах, не се губи.

Мьос, имаш нужда от почивка! Давай!

# 116
Честит рожден ден, Кайсийка! Здрава и щастлива!
Веселинкова, честита ви медна сватба С пожелание за дълъг и щастлив семеен живот и да празнувате Дъбовата сватба, на 80 годишнината!
Кло, благодаря за честитката!
ДобрИ, дъъълги години да се радваш на пенсията, за кеф да си я харчиш!

Привет на всички в темата!
Стагаме багажа за утре към морето. С дъщерята, зетя и внуците. Много ще се постарая да не съм като бабата от поста на Добри "....ам, Гоше, ам...." (Така съм се смяла! Добри, пълниш ми душата!)

# 117
  • sf
Опала! И аз тук!
Ходих на фризьор , довечера ще излизам с приятелка. Тия чорапи веднъж ползвах, нещо не ми се получи или аз очаквах повече.
Другата седмица смятам да се подвизавам около Варна, тъй че ако някой желае да споделим компания за кафе, сряда, четвъртък или петък съм на линия. С ориентацията не съм особено добре, но до Морската градина мога да стигна. 😁

# 118
Прибрахме се. Без инфарктни ситуации по Тракия. На едно место бяха натръшкали явно мигранти, покрай мантинелата. И най-страннито е, че бяха в микробус с румънска регистрация, който ни изпревари преди това.

# 119
Здрава да си,Кайсия, щастлива и спокойна!
Така ме е налегнала мързела,че дори мозъка ми спира да функционира, съответно не знам какво да ви думам 🤣.Само заради Бърд 😁.Даже накарах Скъпия да пообиколим Балкана,обаче от тия дървета,не го видях 🤣.Затова и почти нищо не снимах.Обаче ми загорча.В една нашенска известна местност,има паметник,в чест на загиналите "нашенци" във война.И футболни фенове,на прибиране от някой мач,са бутнали и строшили паметната плоча 🤐🤬.Добре че имаме заможни хора,които и се вълнуват от миналото,са издирили снимки на счупената,и сега се изработва нова.

Общи условия

Активация на акаунт