Отговори
# 90
Давай , Бър! Тя , музата веднъж идва 🤗!

Оффф, утре сме канени на една тъпа сватба , а панталона, с който трябваше да ходя шивачката не може да го намери още!

# 91
  • София
Бър, вЕрно е от въздуха нещо - пия кафето и гледам към фурната и аз . 😄  На половин чаша кафе разстояние съм да я подхвана.

# 92
  • Mediterraneo
Добро съботно утро!
Кайс, да си жива и здрава, да те слушат домашните!
Лее се голям дъжд тук. Въпреки обявения код за дъжд и бури, ММ тръгнал с мотора тази сутрин за работа. Как да не го удушиш. Не му говоря от вчера, ама ще трябва да му пиша, че ще ходя да го прибирам май.
Днес в плана е само малко гладене. Има две ципури от вчера за доизяждане, най- много една картофена салата да направя.

# 93
Аааа, така няма да се разберем! Панди и Бър, да си сядат на дупетата! Кафе има за пиене, на разходка можете да излезете докато времето е хубаво 😛! Домакинската работа не е заек и няма да избяга!
Кайсия, здрава и щастлива да си! Весел празник!
Веси, на патерица - още много по 7, в здраве, щастие и любов!
Сирос, хубавичко да отдъхнеш!
Браво на Горинич, светло бъдеще го чака!
Аз края на август го взех на абордаж, най-обичам да ни спуснат спешна справка за огромен период и да я искат със срок "вчера". Скоро ще ходя на втората тръстика, на редовната ще се появявам за малко сутрин, че има неща, които да отмятам набързо. И обучение дебне зад ъгъла, ще ни сменят едната програма с по-тъпа, тежка и гадна, просто купона се очертава да е голям!
Мързел, узря ли гроздето при вас? На южната граница още иска, нашите още го чакат да довузрее. И честно пред брането на грозде много повече мразя роненето му. Баща ми държи да се орони от стражелките и тогава минава през машината за мелене. Та береш ден, а рониш няколко пъф, но пък домашното вино после е разкош.

# 94
  • София
Вчера си поглезих копитцата с едни чорапки за ексфолиране. Чакам по описание между четири и десет дена да почна да се беля и да стана с петички като памук. Ама дотогава мога ли да ползвам пила, пемза и поне да ги мажа с нещо хидратиращо? Пише да не махам кожата принудително.

# 95
  • София
Бър, според мен не може, щом пише да не я махаш принудително.
Ще споделиш ли кои са тези чорапки? Имам нужда от нещо подобно и аз. Имам опит с едни, които не помогнаха, но май бяха от Джъмбо или друго подобно място и с това си обясних липсата на ефект.

# 96
  • тук и там

Последна редакция: сб, 02 сеп 2023, 11:40 от Кайсия

# 97
Бър, май не може. С крем ще забавиш лющенето според мен. Иначе, като почнеш да се белиш, тогава можеш да накиснеш и да махнеш с пемза наведнъж мъртвата кожа. Аз поне така направих втория и последен път, когато ползвах такива, защото ми омръзна да се влача с не много приятно изглеждащи крака. Естественото лющене при мен отнема около седмица. Та от моя опит, според мен не си се поглезила, а си се наказала Joy

Чака ме чистене, подреждане и пазаруване. ММ е зает с някакъв курс, за който оказвах техническо съдействие в последната минута. После и по време на курса. И хем му казах, да спре камерата, по едно време си гледам начумерената сънена физиономия в кадър…

Не знам какво се случва, но трета нощ тази седмица (2ра поред, преди това пропуснах една) будувам часове наред през нощта. Не беше фатално, защото можех да си позволя да си доспя. От другата седмица ще ставаме в 6h, a на мен тогава ми се приспива след будуването.
Според вас възможно ли е със спорт вечер (не този с чашата, другия, от който се потиш), да вдигам кортизола? По принцип съм се омазнила в талията и корема това лято и в момента се боря да изчистя, време за спорт имам само вечер. Или нещо друго (освен по-редовно пиене и повече ядене), което води до покачване на мазнините и проблеми със съня, ако се срещате.

# 98
  • София
Много сте хубави, Кайс!

Панде, взех тези на случаен признак. Ще ги видим дали вършат някаква работа. Добре, няма да се мажа с нищо, па да видим колко непоносимо секси в стъпалата ще стана.

# 99
Кайсия, честит рожден ден! Жива и здрава бъди и нека имаш много прекрасни моменти, споделени с любимите хора. Наздраве!

Бър, веднъж съм ползвала такива и после около две седмици се лющех като змия. Вярно, петите станаха като бебешко дупе, но не повторих.
Сега ме карате да се чувствам гузно, че съм се разплула на дивана с нулев мерак за каквото и да е, камо ли чистене.

# 100
Попи, има пълнолуние. Нищо чудно от това да се кокориш!
Лав, и аз съм на дивана. Пуснах пералнята и сега плувам в интернет пространството. Ядене има, не ме е хванала музата за чистене, та седнах да я почакам, пък кога ще дойде ще видим.

# 101
Я да си сядате на дупетата и да стоите кротко и мирно! То фурни, но шкафове, че и пердета -  няма да избягат, ама ха. Наслаждавайте се на хубавия почивен ден, че след няколко дни го дават дъжд.

Аз следвам съвета си стриктно - нагласила съм се на една пейка на слънце и мъркам доволно като коте. Чакам да стане време за обяд, че да се изтърколя до масата. После разходка.

# 102
Кайсия, честит рожден ден! Да си жива и здрава.

Попи, да не си намалила драстично въглехидратите вечер?

# 103
Честит рожден ден, Кайсия!
Бър, аз съм много доволна от ексфолиращите чорапки. Ползвам два пъти годишно. Нищо не пилиш и мажеш.само миеш и подсушаваш. Активните съставки са в слоевете на кожата и просто трябва време да си свършат работата оптимално. Не само петите, а до глезените кожата се регенерира,обновява и няма следи от каишки,сандали ,обувки .
Само не трябва да е непосредствено преди ходене на море. Краката стават като на новородено,а ако имаш мазолчета от неудобни обувки също изчезват.
Аз използвам тези

# 104
Я кажете по-подробно за тия чорапи, моля.
Как се ползват,  слагаш ги вечер и спиш с тях ли?

Общи условия

Активация на акаунт